Готови ли сте да спечелите най-високия клас ютия с парогенератор в България?

 • 36 433
 • 473
 •   1
Отговори
 • Мнения: 368
Добре дошли в света на лесното гладене!

Погрижете се за всичките си дрехи, дори и деликатните и трудни за гладене материи, от джинси до коприна, без нужда от промяна на настройката на температурата.

Колко пъти сте се мъчили да изгладите онази специална блуза с мъниста, без да повредите материята, или пък омачканото сако, точно преди важна среща, в последния момент? А колко пъти ви се е налагало да готвите, да чистите и да гладите едновременно, но всеки път да изключвате ютията, за да не запалите нещо или да навредите на дрехата? Е, Philips е помислил за всичко и създаде специална ютия с парогенератор, която гарантира 100% без изгаряния и глади с една оптимална температура всички материи – ново поколение ютии Philips с парогенератор.


Това е уред, който може да изглади всички материи, дори и най-деликатните като коприна, кашмир, всякаква дантела и кадифе, но и вълнени палта и шлифери, само със силата на мощната и постоянна пара, която изправя дори най-упоритите гънки, а по-дебелите дрехи се изглаждат и освежават с лекота и бързина.

Едно от най-големите предимства на Philips Steam Generator е, че може да бъде оставен директно върху дрехата, без да я изгори или увреди, благодарение на технологията OptimalTEMP. Тя поддържа равномерна температура, без да се налага вие да я настройвате в процеса на гладене. Парогенераторите на Philips са напълно подходящи и за вертикално гладене на деликатни материи, пердета и дамаски.

Уредът е с голям воден резервоар, така че да можете да го ползвате непрекъснато в продължение на 2 часа, без нужда от доливане по време на гладенето.

Обикновено гладенето се смята за женска работа, но с Philips Steam Generator може да се справи и всеки мъж. Така че, дами, време е и мъжете да започнат да участват в това домакинско начинание без мрънкане и без оправдания.  
Уредът е изключително бърз, лек и лесен за употреба, което го прави идеален партньор във всяко домакинство.

Включете се в нашата дискусия и спечелете ютия с парогенератор!


До 08.11. споделете като коментар в настоящата тема коя е дрехата, която ви отнема най-много време и е най-трудно да изгладите перфектно и колко време седмично отделяте за гладене на вашите дрехи.
Трима от вас ще имат възможността да тестват Philips PerfectCare Elit срещу ангажимент да споделят в настоящата тема своите впечатления от уреда.

С общите условия на играта можете да се запознаете ТУК.

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 11:59 от Редактор**

# 1
 • Мнения: 1 521
Красота  Heart Eyes

Най-много време за гладене ми отнемат ризите. Колкото и да ги гладя,винаги ми се вижда,че излиза някоя гънка. Струва ми се,че не става перфектно и затова те са ми най-трудни.
Гладя моите дрехи и тези на съпруга ми всяка сутрин,така че това са 7 дни в седмицата.  Crazy
Определено обичам да гладя  Flutter

# 2
 • Мнения: 13 673
Гладя  2-3 пъти седмично, различно е времето което отделям.
Най- трудни са ризите на съпруга ми. Особено сега с дългите ръкави. Ползвам винаги пара, но почти никога резултата не ме удовлетворява. Перфекционист съм , но смятам, че  с гладенето не ми се получават нещата.

# 3
 • Перник
 • Мнения: 2 265
Здравейте,
За мен гладенето не е от най-любимите ми занимания, но затова пък са неизбежни. Най-трудните за гладене неща за мен са ризите. Имам малко дете и чакам второ, което значи, че гладенето ще е ежедневно след появата и на второто. Сега се опитвам да не гладя всеки ден.

# 4
 • Beyond the stars
 • Мнения: 7 920
Ризи и тюлени рокли и ленени неща и ... като цяло гладенето си ми е все трудно  Crazy
Времето зависи от графика за седмицата, та е различно  Wink

# 5
 • Мнения: 30 192
Най-много време ми отнемат роклите, когато реша да гладя и обличам такава. Особено при деликатни материи.
Иначе гладя 2-3 пъти седмично поне по 1,5-2 часа, тъй като гладя дрехите на детето, ризи и панталони за мъжа ми и за мен. Но пък на ризите съм станала специалист в гладенето. По-трудно е, ако се е намачкала ризата в пералнята. Tired

Philips PerfectCare Elit изглежда чудесно и съм убедена, че ще върши страхотна работа с намачканите дрехи.  Heart Eyes

# 6
 • Мнения: 5 698
Ризите ми отнемат много време, както и дрехите с някоя лепнеща апликация на тях.

# 7
 • Мнения: X
Разбира се, ризите са най-времеемки и трудни за гладене и у нас. Глади се всеки ден, но глади този, който ги носи- тоест мъжът ми. Пуфти и се мъчи, губи време и се ядосва,  но се опъва за парогенератор, а аз отдавна съм набелязала няколко модела точно на Philips. Сигурна съм, че сутрините му ще се облекчат много с наличието на парогенератор, отзивите на потребителите са повече от добри. Има и няколко повредени скъпи ризи вече, именно заради гладене с несъобразена температура и лоша ютия. Парогенератор е истината, убедена съм. Остава да убедя и гладещият вкъщи, че покупката на такъв си заслужава.

# 8
 • на последния етаж
 • Мнения: 8 847
Ризите и роклите са най-трудни за гладене вкъщи. Гладя рядко.

# 9
 • Русе
 • Мнения: 2 613
У дома , по традиция "всичко се глади"....а това си е много "махане " с ютията. Най- трудоемки са ми чаршафи и големи кърпи Angry

# 10
 • София-Младост
 • Мнения: 23 415
Дрехите от лен, особено един панталон много проблем ми създава лятото.
Лошото при мен е че събирам прането от цяла седмица и гладя веднъж почивните дни, дрехите са се донамачкали и чисто памучните материи, които предпочитам се гладят доста по-трудно.

# 11
 • Мнения: 14 851
Най-трудни са ленени материи,якета,ризи,разни надиплени поли,рокли и т.н. Гладя при нужда.

# 12
 • Мнения: 2 843
Трудността при гладенето при мен идва от сложността на кройките, не толкова от материята. Гладя, когато се наложи. Много бих се радвала, ако имам възможността да тествам тази ютия.

# 13
 • София
 • Мнения: 1 433
гладя всеки ден
най-трудни са ми дрехите на дъщерята-11годишна госпожица
то не са мъниста, бродерии, паети, набори, плохи и т.н
голям зор
и всичко това всеки ден с непрекъснато натякване да не съсипя любимата....пола...блуза, рокля

# 14
 • Велико Търново
 • Мнения: 7 733
Категорично и за мен най-трудни са ризите. Гладя всеки ден по две - една за мен и една за мъжа ми  и определено си е пипкаво начало на деня.

Общи условия

Активация на акаунт