Готови ли сте да спечелите най-високия клас ютия с парогенератор в България?

• 40 255
  • 473
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Гладя около 3-4 пъти седмично и за мен голяма мъка са ризите и панталоните с ръб. #Cussing out

# 31
  • София
Най-трудни за гладене са ми ризите. И цял час да гладя някоя, пак не е това, което искам.
Простирам внимателно, гладя всичко преди да влезе в гардероба, но после хлапетата ровят там и всичко е на топка, трябва да се глади. Отнема ми по час/два/три на седмица, така че бих се зарадвала на по-хубава ютия.

# 32
Най-трудни за гладене са ми дрехите от лен - няма такава досада  Laughing

# 33
Определено,най-много време и усилия ми отнема гладенето на ризите на съпруга ми. Те са памучни,някой от тях имат и еластант в съдържанието на материята и е истинско предизвикателство да се достигне добър ефект. Ежедневно гладя по час-час и половина. Освен нашите дрехи (тези които имат нужда от гладене),гладя всички дрешки и бельо на детето. Така че общо взето ютията става част от мен Grinning

# 34
Най-трудно за гладене за мен са ризите. Знам, че се започва от яката и платката на гърба, след това ръкавите, след това двете предници и накрая гърба, но никога не става перфектно. Добре, че ми се налага рядко да го правя.

# 35
  • Варна
Така да мразя да гладя, ужас. Най-трудни са ми ризите, колкото и да въртиш, да внимаваш все някъде остава неогладено. За съжаление поне 3 пъти в седмицата се налага.

# 36
Малко съм вманиачена на тема гладене и гладя почти всичко, за което ми заминават 5-6 часа седмично. Най - трудни са ми чаршафите за спалня с ластик и торбите за юргани, които са с дупка от лицевата страна. Моята ютия е стара и пуска боклуци като пусна парата, затова гладя без пара. Нова ютия ще ми дойде много добре Simple Smile)))

# 37
Обикновено гладя по 2-3 пъти седмично. Времето варира спрямо нещата които имам да изгладя. Миналата седмица се "борех" с пролетно яде, от плътен памучен плат, което много се мачка. 20 минути се занимавах само с него и пак не успях добре да му изгладя яката.

# 38
  • София
Гладя всеки ден за 4ма човека и ако някои неща са лесни - то всички ленени материи, ризи, разни надиплени поли, рокли, блузи с апликации и мъниста и каквото още се сетите ми взимат и времето и здравето Simple Smile

# 39
Най-много време за гладене ми отнемат ризите от чист памук. Особено ако не съм ги извадила от пералнята навреме, престояли са и са доста смачкани. На второ място се нареждат поли и рокли с плисета.

# 40
  • Бургас
Ризите са ми най-трудоемки. Голямо въртене пада, гладя едно, то друго се мачка, направо си е кошмар... ММ работи в офис и е всеки ден с риза, което ще рече че почти през ден гладя по 2, та да си почивам на другата сутрин иначе ми идва в повече, то кръст ме заболява и се сварявам от жегата... /спалното бельо , гладя през уикенда/

# 41
  • Пловдив
  Не обичам да гладя и обикновено го правя непосредствено преди обличането на дрехата.

Най-много ме затрудняваш ленените дрехи - най-вече ризи.

# 42
  • sofia
Ох гладене ли ....като чуя тази дума и се изприщвам  Laughing

Колко гладя ..ами гладя един път в седмицата и то една голяма камала дрехи - на мен ,на мъжа и на двете ми деца

Мразя ,мразя да гладя ама какво да се прави няма как да се отърва от това . Най-трудни са ми ризите и панталоните с ръб .

# 43
Дрехата, която ми отнема най-много време за гладене е ризата...то затова и рядко нося ризи Grinning Като цяло гладенето не ми е от най-приятните занимания та гледам да го избягвам, но ако с вашата ютия то става по-лесно и по-бързо определено бих я порбвала с удоволствие Simple Smile

# 44
  • Пловдив
по принцип гладенето е една от малкото домакински дейности, която извършвам с удоволствие,
 но не и когато трябва ли да гладя ризите и панталоните от униформата - многопластови на места, отделно джобове, велкро, копчета. Като се има предвид и материята... Определено униформите са ми най-трудни!

Гладя почти винаги, когато се ядосам - така релаксирам, а и в къщи знаят, че видят ли ме с ютията, по-добре да не ме закачат. Като време - и идея си нямам, може би 2-3 часа седмично

Общи условия

Активация на акаунт