Готови ли сте да спечелите най-високия клас ютия с парогенератор в България?

• 40 235
  • 473
  •   1
Отговори
# 465
Тя си работеше ,когато я получих на 22.11,но кагато реших да я ползвам за втори път и да направя снимки - преди/след гладенето,просто не се влючваше от копчето.
Philips парогенератор за 350лв и не му работи копчето? Joy Умря им цялата рекламна кампания

Не беше ли 700 лв?

# 466
https://www.technomarket.bg/utia/philips-gc9642-60-09142671 .В момента е на промоция от 559 лева.

# 467
  • в 1001-та нощ
От всичко описано - най-много ми харесва, че уредът сам избира оптимална температура за гладене според тъканите и опцията за верикално гладене. Последното ще го пробвам и с моята ютия - би следвало да идва от парата и да се получи. А по първата тема - не съм убедена дали температурата се изменя, според тъканите или просто е ниска, като за фини тъкани, а основното гладене идва от парата.

# 468
  • София
Заповядайте и клипче на гладене на панталон с ръб от съпруга ми, който оцени достойнствата на парогенератора и вече с голямо желание ме отменя. За мен е голямо облекчение, защото сме от домакинствата, които пускат пералня почти всеки ден (3 човека сме) и гладя всичко.

Още веднъж декларирам, че не познавам никой от Филипс, не ми пишат текстовете, обикновена работеща жена съм, с много задължения и отговорности. Flowers Hibiscus Наистина се надявам, че обективното ми мнение е полезно за вас. Предимствата и недостатъците, изброени от мен, са на база на личните ми усещания за уреда и се постарах да изброя всичко, което смятам за важно. Тестването на различни материи също е мой избор, никой не ме е молил за това, но смятам че ще помогне за по-пълноценното тестване на уреда. Аз, ако търсех информация за определен уред, би ми било полезно, за това го правя.
 Алена, променя се спрямо тъканите. Не е ниска температурата. Тествах гладене и без пара. Мога да покажа при следващо гладене. Ютията, която използвах преди да ми пердоставят уреда за тест, също е на Филипс, също с технология за гладене без регулиране на температурата. Глади отлично, но е доста по-тежка и удара на парата не е толкова силен. Модела е PerfectCare Azur, ползвам я около година и ми е удобна, но сравнявайки с парогенератора използвам повече услия и натиск и ръката ми се изморява по-бързо.
Заповядайте и кратка демонстрация на гладене на покривка лен и памук

# 469

Това може да се случи с абсолютно всеки един  уред независимо от марката.

+1  Peace

# 470

Това може да се случи с абсолютно всеки един  уред независимо от марката.

+1  Peace

Е, абсолютно вярно. Някои повече, други по-малко. Само е малко неприятно, че е точно в конкретния случай и в комбинация с цената.

# 471
За смях или за сълзи е, но преди няколко дни сама отидох да видя какво е туй чудо, без да съм чела тук коментари и там не тръгна паронегенератора. В Техномаркет. Суетиха се окло мен сконфузено консултантите, милите.

# 472
Гладене ли, май най- трудоемката част от цялото домакинство.
Ризите и панталоните с ръбове на половинката ми всеки ден и все някъде гънка останала или ръба изкривен и почваш отначало.
После големите чаршафи от спалнята и за десерт цялото бельо.
Sweat

# 473
Гладене ли, май най- трудоемката част от цялото домакинство.
Ризите и панталоните с ръбове на половинката ми всеки ден и все някъде гънка останала или ръба изкривен и почваш отначало.
После големите чаршафи от спалнята и за десерт цялото бельо.
Sweat

Играта приключи отдавна.Сега печелившите споделят своите впечатления Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт