Готови ли сте да спечелите най-високия клас ютия с парогенератор в България?

• 40 237
  • 473
  •   1
Отговори
# 435
Освен да качиш в Vbox7, YouTube, или Facebook и да споделиш линк.

# 436
Освен да качиш в Vbox7, YouTube, или Facebook и да споделиш линк.
Благодаря да, направих си канал в YouTube и ще пусна линкове.  Hug bouquet

# 437
Здравейте ,
аз получих парогенератора на 22.11 и тогава я пробвах за първи път.
Снощи исках да направя снимки на дрехите преди и след гладене , но парогенераторът не иска да се включи.Ползвана е само на 22.11.2017г.
Надявам се от Филипс да ми кажат какво да правя.

# 438
  • София
Аз имам парогенератор на Тефал, купен за около 100 лева от немския магазин на Екзарх Йосиф срещу Халите в София.
Глади прекрасно. Недостатък е, че трябва да се изключи, да спадне налягането и чак тогава да се отвори за доливане на вода.
Предишният ми парогенератор бе Филипс. Вода можеше да се долива по всяко време. Но някакъв кабел или маркуч се повреди. За ремонта ми искаха над 100 лева и се отказах. Доволна бях. Сега се чудя какво да го правя.

# 439
Знам го много добре магазина. Благодаря ти!

# 440
Първото гладене с ютията с парогенератор на Philips, беше върху риза на мъжа ми. Ризата е памучна, фина, цветна и любима. След започване на процеса аз снимайки, изненадващо го помолих да постави ютията върху ризата и той категорично отказа. Ние сме свикнали, че това не е възможно да става и дрехата ще се повреди или ако постои дълго, дори ще изгори. Аз обаче настоях и той ми предостави сама да го направя за експеримента, предполагам за да може, ако нещо стане да му купя нова. Laughing
Вижте сами:

На ризата и нямаше абсолютно нищо! Аз бях сигурна в това, но той се зарадва изведнжъ и тогава за да продължим експериментите, реших да предоставя в ръцете му моя нов копринен шал, с който се сдобих изключително трудно и няма как да си купя друг, защото е от лимитирана колекция, а аз държа страшно на него.
Ютията се плъзга по коприната изключително бързо, леко и удобно. Надявам се, ако тя стане окончателно моя, чрез посоченото в упътването почистване, да задържа покритието толкова гладко, защото така гладенето е удоволствие и то бързо.
Имамзабързано ежедневие и не ми се отделя много време за домакинска работа. Предпочитам да се обграждам с уреди, които са незаменими помощници и нещата се случват по-лесно и най-вече на бързи обороти.Честно казано винаги бих предпочела да отделям внимание на децата си, отколкото да гладя. Но няма начин и се надявам ютията с парогенератор да е верен и безотказен помощник.
Шалът беше изгладен и оставихме ютията и върху него. Никакви следи!

https://youtu.be/BdcdYMA5Fp0

Следващите дрехи за гладене бяха две рокли за предстоящия празник в семейството ми.
Детската рокля е официална с тюл, снежнобяла и от много твърда материя. Супер трудна за поддръжка и се носи само по поводи, защото детето разбира се, не се пази, а аз не съумявах да се справя добре с моята стара ютия. Вижте: само с пара в чупките около талията, реши да омекоти съпругът ми материята, защото там е най-трудно. За тази цел използва режим Турбо, който предоставя по-бързо гладене и по-силна пара.

Ютията на бяла официална рокля, без да стане жълто петно. Браво Philips, не съм ползвала парогенератори и не знаех, че това е възможно!

Наистина чрез нашите експерименти се оказа, че ютията с парогенератор глади, лесно, бързо, без допълнителни настройки на температура и без значение от последователността на дрехите. Няма никаква опастност от изгаряне.
Очаквайте и пост с вертикално гладене и моето окончателно мнение с положителни и отрицателни страни.

# 441
Довечера след работа ще пробвам пак да включа парогенератора,ако не стане ще я връщам до Филипс.Разбрали сме се.

Денси , браво на тм за помощта,която ти предлага  Hug

# 442
Браво Лисичке, дано бързо се оправят нещата с твоята ютия. Съжалявам за разочарованието днес! Heart Eyes Hug bouquet

# 443
# 444
densi,с този шал абсурд да се забележи ютията.Очите са ми в шала Heart Simple Smile)
Малката лисичка ,много неприятно.Случват се такива неща независимо от цената и марката  на продукта .Дано скоро да се оправят нещата  с ютията.И да я грабваш в ръце и да започваш да гладиш 😁

# 445
Благодаря! Heart Eyes Hug bouquet
 Представяш ли си какво направих, като сложих ютията върху него?! Добре че вярвах, че нищо няма да му стане и съм си луда глава. Обаче първо пробвах ризата де, нямаше как да рискувам да стопя коприната просто ей така.

# 446
Най-голямо предимство за мен и семейството ми, на ютията с парогенератор на Филипс, е вертикалното гладене с пара. Както вече споменах винаги бързам. Имам две момичета, който обичат рокли, а за мен е абсурд да включвам ютия и да гладя, когато малкото дете не спи, защото пипа абсолютно всичко и щурее наоколо. Страх ме от изгаряния с ютии, защото те оставят белези за цял живот и въобще не си правя никакви експерименти. По-добре е роклите да имат гънки, не използвам сушилня и простирам дрехите с изпъвания, отколкото постоянно да съм нащрек да не се пипне ютията.
Тук този проблем отпада, защото само с няколко движения мощната пара, омекотява гънките и привежда роклите в подходящ за излизане вид. Това е за мен, освен че ютията може да се поставя и да стои дълго върху дреха, най-голямото предимство.
Парата е много силна наистина. Трябва да се внимава и с нея, но изглажда светкавично и много лесно с една ръка. Настискаш бутона и отгоре - надолу, наляво - надясно, обичаш и излизаш. Всички гънки са премахнати. Пердета не гладя и няма и да го направя, но с роклите се родих.
Въпреки голяма си сила, парата не мокри дрехите и дъската за гладене. По този вертикален начин смятам да минавам и кашмирени шалове и шапки, както и филцови шапки. За мен е изключително предимство. Heart Eyes

В заключение мога да спомена, че аз съм изключително доволна от ютията с парогенератор PerfectCare Elite Philips. Недостатък е може би само цената и. Предимствата са:
- глади лесно, бързо, удобно
- лека е и компактна.
- красива е /аз обичам луксозни продукти/
- изключва се сама, ако не работи известно време 10 минути и така няма връщане, чудене и нерви "дали изключих ютията", мисъл позната на абсолютно всички и повод за бекрайни кавги, връщания и терзаене. Пести се и енергия.
-глади вертикално  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
-изглажда тъканите много добре, дори и за хора, като мен който не обичат да извършват като цяло тази дейност и не се справят особено добре.
-не залепва върху тъканите и не прави петна от мокро или изгаряне.
-не поврежда дрехите и може да се оставя върху тях
-няма ред при гладене
-няма настройка на температура и мислене в това, със загуба на допълнително време
-има добро заключване
-парогенераторът се пълни и изпразва лесно
-почиства се лесно и бързо с мокра кърпа
-работи с вода от чешмата
Има и още, но не мисля че има нужда от повече. Трябва да се отбележи, че ютията не е подходяща за път, защото е обемна.
Благодаря, че имах възможността да тествам този иновативен помощник за всяко домакинство! Heart Eyes

# 447
Много добри ревюта сте направили момичета. Наистина уредът ми изглежда добър, единственото, което малко ме спира е цената. Ще видим по Коледните празници - може и да си направя подарък.

# 448
Днес ми казаха много готин лаф:
Гришо мачка, Филипс глади! Laughing

# 449
Когато работи!

Лисичке, какво стана с дефектния уред?

Общи условия

Активация на акаунт