Готови ли сте да спечелите най-високия клас ютия с парогенератор в България?

• 40 261
  • 473
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
След получаването на уредите, темата ще бъде отново отключена за коментари, за да могат малката лисичка, densi и Cesari да споделят своите впечатления от уреда.

# 421
Здравейте ,
Първо искам да благодаря на Филипс за възможността да тествам техният уред - Ютия с парогенератор -PerfectCare Elite.
Прилагам снимки от получаването и разопаковането на уреда :

Естествено ,нямах търпение да я пробвам и напълних резервоара с указаното количество вода.
Пълненето на водата става много лесно,тъй като гърлото на резервоара е широко и няма опастност от преливане на водата.Закачането на резервоара също е много лесно.Самата ютия е много лека и удобна за преместване.
Включих ютията и само за 2 минути тя беше готова за използване - има светлинен и звуков индикатор.
Първата дреха,която изгладих беше един панталон с ръбове ,съвсем леки и премерени движения и страхотно и лесно гладене ,мога смело да заявя ,че с такава ютия времето за гладене се намаля много ,а и е като детска игра.Парата премахва гънките направо от първото движение върху плата.
Оставих и горещата плоча на ютията върху дъската за гладене и нямаше никакви проблеми.
След това изгладих една плътна рокля на дъщеря ми , плъзгащата повърхност на ютията се движи толкова леко,че гладенето ми отне отново буквално няколко минути,а резултатът беше повече от перфектен.

Първите ми впечатления от ютията са ,че :
-Е страхотна с различните тъкани и няма опастност да изгорите облицовката на дъската си за гладене ако оставите върху нея горещата плоча на ютията ;
-Времето за загряване е много бързо и докато си приготвите дрехите за гладене ,ютията е вече в готовност за работа ;
-Много е лека и лесно управляема ;
-Гладната повърхност на ютията прави движенията върху дрехите да изглеждат като детска игра ;
-Парата буквално изяжда всяка гънка и прави дрехата изящно изгладена.
-Лесно заключване на ютията в приспособената за това поставка ;
-Най-страхотното според мен е това,че : няма нужда да се настройва температурата на гладене ,както е при повечето стандартни ютии.

Моля ,ако имате запитвания или въпроси относно Ютия с парогенератор -PerfectCare Elite да ме попитате , ще се постарая да отговоря на всяко запитване.

# 422
Липсват само снимки на преди и след, намачкана и вече огладена дреха. А ако качиш на някоя от лен или вълна, още по - добре. Иначе добро ревю си направила.

# 423
Silveti , предполагам утре ще мога да кача такива снимки. Hug

# 424
  • Бургас
Честита да ти е, със здраве да я ползваш Simple Smile хареса ми презентацията ти Simple Smile

# 425
grogyy85 ,благодаря  bouquet

# 426
  • София
Здравейте дами,
Включвам се първи впечатления от парогенератора на Филипс. На първо място, благодаря на организаторите за шанса да тествам уреда!
Парогенератора пристигна във впечатляващо голяма кутия, която първоначално леко ме стрестна с обема си. Разопаковах нетърпеливо, предвид 3 перални, които ме очакваха след 3 дневна командировка.
Скрит текст:

Парогенератора, въпреки размерите си е компактен. Ютията от своя страна е изненадващо много лека (сравнение с традиционните ютии). Няма да описвам характеристиките на парогенератора, според производителя, а ще ви представя личното си мнение.
Предимства:
1. Изключително лека ютия. Това е голям плюс за мен, поради обемите дрехи за гладене вкъщи. Гладя всеки ден, ризи, сака, панталони, рокли, бельо ...Ръката ми не се измори след 2 последователно изгладени перални. Много удобна ръкохватка.
2. Не се налага да настройвам температурата, спрямо различните материи. Не се изисква допълнително време, за да се пренастрои температурата.
3. Загрява изключително бързо.
4. Парата е много силна. Не мокри тъканите.
5. Отлично изглажда и при вертикална употреба. Аз пробвах на ризи и сако, в частта на ръкава и около копчетата.
6. Много лесно се справя при "поправяне" ръба на панталони. Въпреки годините стаж в гладенето, все още си правя по няколко ръба при гладене на патналони и съответно винаги ми е отнемало изключително много време и нерви.
7. Времето за гладене е намалено на половина.
8. Повърхността на ютията се плъзга по дрехите, не залепва.
9. Стойката на парогенератора е много удобен за поставянето. Няма плъзгане и опасение, че ще бутнете ютията (на мен и това ми се е случвало, за жалост).
10. Има опция за постоянна пара - голямо предимство при гладене на вълнени костюми.
11. Голям резервоар за вода. С едно пълнене изгладих цялата пералня и остана още вода в резервоара.
12. Има опция за заключване на самата ютия към поставка, което благоприятства за безопасно пренасяне.
13. Не се изисква да се минава многократно върху един и същи участък от дрехата.
Недостатъци:
1. Уреда отнема място за съхранение, поради обема си.
2. Трябва да се глади до удобно за поставяне място, няма как да се постави на традиционна дъска за гладене, тъй като ще отнеме много от площта. Аз лично я поставих на бара, до нея дъската и не бях затруднена при гладенето.
3. Кабелите се прибират малко трудно в предвидените за целта улеи към парогенератора.
4. Цената е висока.
5. Трябва да се позиционира така, че маркуча на парата, да не намачква дрехите (макар, че същото важи и при традиционните ютия, но за кабела за захранване).
Заповядайте и малко снимки, показващи качеството  на изгладеното пране.
Рокля, материя 100% вълна, изключително неприятна за гладене.
Преди (суша винаги на закачалка)
Скрит текст:

След Simple Smile
Скрит текст:

Костюм - 100% вълна
Преди:
Скрит текст:

След:
Скрит текст:

Риза- 100% памук
Преди:
Скрит текст:

След:
Скрит текст:

Нощница
Преди:
Скрит текст:

След:
Скрит текст:

Извод: Уверено препоръчвам! Изключително щастлива съм, че  гладенето ми отнема много по-малко време. Вече и половинката иска да се включва и имам повече време за близките си. Процеса е приятен и носи удовлетворение от добре изгладените дрехи. Simple Smile
Ще тествам и на други материи - коприна, дънки и лен и ще Ви информирам своевременно. На разположение съм при възникнали въпроси.
П.С. Сега виждам колко много е стеснило и свило снимките при публикуването. За следващите резултати ще направя албумче, защото така не става никак ясно.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 12:41 от Cesari

# 427
Cesari , страхотно ревю  Peace
Да,наистина си отнема доста място за съхранение уреда.

Аз едва си донесох кашона с парагонератора до вкъщи  Mr. Green

# 428
Здравейте!
На първо място искам да благодаря на организаторите, за шанса да тествам новия уред ютия с парогенератор на Philips - PerfectCare Elite.
Получих го в Събота и ето снимки от опаковането му при доставката от куриер.

Голям, твърд кашон с добро предпазване вътре на парогенатора, който е доста обемен, но лек.
Мъжът ми се зае с разопаковането веднага, защото сме много радостни от възможността да пробваме да облекчим неприятните задължения по гладенето. Той се включва активно в тази дейност, защото носи ризи и костюми с панталони. 
Прочетохме указанията за ползване на уреда, почистихме го, свалихме резервоара и го напълнихме с вода от чешмата до указаното място. Поставихме резервоара и включихме ютията в мрежата.
Само 2 минути са необходими за пълна готовност и светване на син индикатор за започване на гладене. Чува се и звуков индикатор за готовност. 

Ютията е много лека, това ме изненада и привлече силно. Много е красива, компактна със супер удобна за захват дръжка, а синия постоянно светещ индикатор за готовност я освежава и е просто страхотно допълнение.
Напълнена с вода цялата система става тежка и аз лично се страхувах да я поставим на дъската за гладене, която не ми се струва достатъчно стабилна. Имам малко дете и то постоянно тича наоколо и трябва да се внимава постоянно за опастности. Сложих я за снимки, но като цяло смятам да държа парогенератора на земята и да вдигам ютията за хоризонтално и вертикално гладене на дъска и закачалки.
Тя има достатъчно дълъг и дебел кабел за парата. Захранващият кабел е на парогенератора.
Резервоарът за вода се пълни и изпразва преди всяко ползване, като празен има заключване към системата. Уредът се държи и пренася с една ръка, без вода той е лек, за дръжката на ютията, а не за лоста за освобождаване на резервоара за вода. Има наличие на светлинен индикатор за празен резервоар.
Ютията може да глади всякакви тъкани подходящи за гладене по етикет, без някакъв ред и без промяна на температурата ръчно. Изпробвах с различни и в следващия пост ще ви разкажа, заедно със снимки и надявам се клипове. Дано мога да прикача директно клипове.

# 429
WinkСтрахотни снимки и добро описание на продукта сте направили момичета .Purple Heart .
Честита да ви е, със здраве да си я ползватe.Yum

Малко от българските домакинства биха си я позволили за съжаление.Цената и е безумна 700  Astonished. Wink

Бих си я купила , но имам психологическа граница за това колко пари бих дала за една ютия. Има прилични сушилни с опция лесно гладене на тази цена Grinning  и бих избрала да си взема новa сушилня пред ютия.
 Заключение:   Ютията е страхотна,но цената и не Simple Smile

# 430
700 лв? Тук е 279 евро. Интересна ценова политика на Филипс в България.

# 431
А аз живеех в блажена ценова заблуда, че е около 350 лв. Joy Кой знае какво съм гледала. И дори се бях замислила да си я купя Joy
Ютията е сигурно страхотна, но на тази цена малцина биха се убедили в качествата й.
Със здраве да си я ползвате, момичета Kissing Heart

# 432
На другите марки, дали им отстъпват, как мислите? Мерна ми се нещо на Тефал за сто и малко евра. Ако удара на парата е един и същ, съмнявам се тази на Ф. да върши нещо повече.

# 433
И аз мислех да си я взимам...И в техномаркет ме изненадаха с цената.
Нищо де.Взех си четка sonicare за мен и две четки за  децата  отново sonicare и сешоар на филипс. Simple Smile

# 434
На другите марки, дали им отстъпват, как мислите? Мерна ми се нещо на Тефал за сто и малко евра. Ако удара на парата е един и същ, съмнявам се тази на Ф. да върши нещо повече.
Не знам. Аз не съм ползвала. Моята досегашна ютия е Tefal и си е обикновена.
Парогенератора на Филипс няма нищо общо. Най-много ми харесва това, че можеш да оставиш ютията да си стои дълго върху тъканта и ......нищо не се случва с нея, не изгаря. Това е разбиващо! Heart Eyes
Цената е много висока и за мен, да!

За съжаление не мога да прикача клипове, имам направени страхотни. Знаете ли как случайно?
Ще сложа снимки, ако не намеря начин с клиповете. Hug

Общи условия

Активация на акаунт