Готови ли сте да спечелите най-високия клас ютия с парогенератор в България?

• 40 264
  • 473
  •   1
Отговори
# 405
  • там край морето...
Гладя веднъж седмично - всичко изпрано и натрупано, отнема - час-два, не ми пречи, и за разлика от повечето коментари на тема  ризи - аз гладя много ризи - и мои , и на съпруга, понякога и на детето - не са ми трудни.  За мен по-голямата досада са ръбовете на панталоните, а понеже детето тренира карате киокушинкай - затруднява ме кимоното - което е от по-твърд памучен плат, който ако не се изглади веднага след като изсъхне - е като лена - по-трудно му се изпъват гънките.  1ironing
Успех на всички участващи!

# 406
  • На черешата
Аз гладя много, по простата причина, че гладя всичко, без чорапи. Общо взето през вечер поне по час. Проблемни са ми най-вече чаршафите, поради размера им, а и доста се намачкват в сушилнята и ризите, предимно ръкавите.
Успех на всички!  Peace

# 407
Изпитвам  ужас, когато трябва да гладя.  За съжаление това е част от задължението на жената. Обичам дългите ленени рокли и те са ми най трудни за гладене.

# 408
  • София
Трудно ми е да гладя ризи, за щастие мъжът ми не носи всеки ден и не се налага често да го правя. Гладя веднъж, два пъти в седмицата. Не обичам да гладя и гледам на веднъж да свърша с това задължение. С бебе и дете в къщи гладенето е задължително.

# 409
  • Пловдив
Трудно ми е гладенето на ризи, чаршафи, завеси. Напоследък взе да ми харесва да гладя, преди го правех по принуда.

Не гладим всичко у дома и не мога да кажа точно колко време седмично ми отнема.

# 410
Гледането по принцип за мен е удоволствие. Глада поне по 3 пъти в седмицата. Най трудно ми е малките дрешки на сина ми и ризите на мъжа ми. Справям се някак!

# 411
  • Пловдив
Гладя рядко и само когато е неизбежно, почти само ризи, за други дрехи предпочитам материи, които не се мачкат. Налага се да гладя и пердета, и покривки. Не е най-любимо занимание, но с този уред може да стане по-поносимо.

# 412
Не обичам да гладя ,но се заемам с тази неприятна задача около два пъти седмично.Най-трудни и бавни за гладене са ми ризите ,и въобще всичко от по-капризни материи.

# 413
Най-трудни за мен е гладенето на ризите и роклите , не гладя често !

# 414
Благодарим на всички, които се включиха в предизвикателството на Philips “Готови ли сте да спечелите най-високия клас ютия с парогенератор в България?”

Дойде моментът, в който да обявим трите участника в темата, на които ще изпратим Philips PerfectCare Elit за тест, след който ще очакваме да споделят своите впечатления от уреда в темата.

Това са:

малката лисичка
densi
Cesari

Честито!

На малката лисичка, densi и Cesari ще бъдат изпратени лични съобщения с информация за получаването на уредите.

# 415
  • Бургас
Нооооо, защо тези които спечелиха все още не са изказали мнения за тази ютия

# 416
Явно още не са ги получили.

# 417
Не съм получила ютията все още. Щом я получа, очаквайте снимки и впечатления. bouquet

# 418
Нооооо, защо тези които спечелиха все още не са изказали мнения за тази ютия
Аз не съм получила все още.

# 419
  • София
Здравейте дами,
Аз съм една от ималите късмета да спечелят за тест ютията, за което съм изключително благодарна! Искрено се надявам уреда да улесни ежедневието ми предвид факта, че и двамата със съпруга ми сме с "дрес код" и ми се налага всекидневно (без да преувеличавам) да гладя ризи, панталони, сака и рокли.
Декларирам пред всички Ви, че не съм печелила награди от Филипс никога, не познавам организаторите на играта, не е имало "задкулисна" комуникация с мен. Уверявам Ви, че ще получите от мен обективно мнение за уреда, когато го получа!
Честито на останалите дами! И благодаря на всички, които ни поздравиха!:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт