Готови ли сте да спечелите най-високия клас ютия с парогенератор в България?

• 40 503
  • 473
  •   1
Отговори
# 45
Гладя всяка седмица. Най-трудни са ми ленените ризи и дрехите от фина материя. През една- две години сменям ютията, защото я съсипвам 😕

# 46
Най изнервящо и трудоемко ми е гладенето на ленени неща и копринени ризи. Гладя веднъж седмично по 2-3 часа.
Мразя да гладя и се надявам да ми се улесни живота с нова ютия.

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 14:20 от Анонимен

# 47
Гладя всеки ден, най-трудни за гладене са ми ризите, те ми отнемат най-много време!

# 48
Аз гладя всеки ден дрехите за следващия ден. Както повечето тук споделят, за мен също гладенето на ризи е изпитание на нервите Simple Smile Тъкмо реша, че е готова и се оказва, че някъде е останала дълбока гънка.
Най-трудоемко за мен обаче остава гладенето на пердета Flushed

Успех на всички Simple Smile

# 49
Гладя всеки ден . Най- трудно за мен е гладенето на ризи и панталони с ръб. Мъжът ми е с униформа, която трябва да е изгладена перфектно и всекидневното гладене направо понякога ме побърква. Надявям се, че парогенератора ще реши веднъж завинаги този проблем.

# 50
Най-трудни за гладене са връхни ленени или памучни дрехи като сака, якета, шлифери. Гладя 1-2 часа седмично.

# 51
  • София
Ризите и пантаталон с ръб са нещата, които ме затрудняват най много при гладенето. Гладя ежедневно, с бебе сме и след всяко прибиране от простора, минава през ютията.

# 52
Най-трудни за гладене са ми ризите с дълъг ръкав. Обикновено гладя през почивните дни.

# 53
Най-много време за гладене ми отнемат мъжките панталони и ризи,както и претенциозните материи. Гладя около два пъти седмично за максимум 40 мин. и според нуждите на момента.Определено обичам да гладя и държа на качеството и марката.Philips е моята марка фаворит сред ютиите.

# 54
  • Варна
Гладя всеки ден - вечерта приготвям дрехите на всеки от семейството за следващия ден.
Затрудняват ме ризи с повече детайли по тях - джобове, копчета, пагони, връзки и т.н.

# 55
  • Бургас
Гладя по няколко пъти седмично,държа дрехите и спалното бельо да са в идеален вид.
Дрехата,която ми е най-трудна за гладене е един мой прекрасен сатенен летен костюм.И яката му е по-нестандартна,направо се измъчвам с него,а го обожавам,много е красив.Преди имах две сатенени ризи с диплички отпред,също гладенето им беше мъъъка.Отскоро имам и летен ленен костюм,също ме затруднява,но е също много красив.
Между другото и трикотажните тениски не са много лесни,откакто по физическо възпитание взеха да изискват зелени тениски в училището на сина ми,непрекъснато пера и гладя.Хем на ръка пера,за да не забоядисам нещо,хем старателно гладя,за да изглежда добре детето.
Ще се радвам много,ако имам възможността да изпробвам тази ютия,много ми харесва описанието ѝ.

# 56
# 57
  • София
Най-трудно гладя едни асиметрични туники, с по-особена кройка, които имам. Също така и ризите.
От материите най-много ме затруднява ленът.
Гладя почти всеки ден.

# 58
  • StZ
Не обичам да гладя, но се налага често - три четири пъти седмично обикновено сутрин. Най-трудно е официален панталон с ръб и риза с дълъг ръкав от 100% памук. От 8 години ползвам ютия с парогенератор и гладенето е много по-бързо отколкото с обикновена парна ютия, но пак не ми стана любимо забавление  Blush

# 59
  • Пловдив
Гладенето на младини ми беше любимо домакинско занимание. С времето, децата станаха три, от които две момичета и едно момче. Роклички, полички, ризки, панталончета... Като прибавим ризите и панталоните на съпруга ми, количеството се увеличи до степен, че вече гладенето не ми е сред любимите, а е просто задължение. Гладя в неделя, всичко изпрано през седмицата. Прибирам само изгладени дрехи, готови за обличане, при нужда!

Общи условия

Активация на акаунт