Таблета го спечелих от играта на Сачи с детските колбаси
За срещата утре няма да можем. Днес се видяхме с едно приятелче на шефа от градината и се разбрахме утре следобяд да се видят, че той нали не ходи.

Поздрав! Хубав Релакс желая!! 
Колата не ми е готова защото днес са сложили стъклото и трябва да преседи една нощ и утре по някое време ще я взема. Ако се освободя от ангажименти ще скоча при вас, но без обещания. Ще видим и от настроението ми. 
Като гледам времето днес изобщо няма да се оправи. И ние следобед ще решим дали да ходим на срещата с детето от градината.

,но няма начин.Всичко ще е прах,а и ще боядисваме и сменяме с нов балатум,не искам паркет.А снощи си блокирах мишката на лаптопа-какво бях натиснала е не иска да работи и това си е.Добре че компа е на ремонт и взех неговата мишка та влезнах в интернет да видя къде е проблема,че и книжката с упътването не можах да намеря-сега ми е смешно ,ама снощи изобщо не ми беше смешно. 

на всички.
на всички.
Дами, при теб е малко но пък мръсотията си е все едно че правиш голям ремонт. Давай!! Хубаво сте го замислили за твоята майка, трябва ѝ специализирана помощ. Там ще я раздвижат, те си знаят как. Писе, на балатум ли ще останеш....
ти пък ме учудваш...балатум??? Кой ползва вече балатуми, дай паркет и един лак в мат и си готова. Става по-красиво. Ти си знаеш. 

Миналата седмица беше само порой и слаби щети,но сега вече ни довърши.Половин час валя градушка,от падналите листа се запушиха улуците и терасата.Мъжо го няма и аз отпушвах-първия път ме намокри и дъжда.Повечето ми цветя отидоха,но там да е проблема,по едно време мислех че ще счупи прозорците толкова беше силно и само обикалях по стаите да гледам. 
Сменяме дограмата,ще се боядиса и балатум-има вътре хладилник и фризер,та няма как да ги вадя-защото кухнята е малка и стоят там.А паркет не искам,че няма да ги издържи-ламинирания де,а другия едно време като са правели къщата не са сложили -а аз нямам намерение сега да ми се вдига прах и да мирише на лак-мерси,алергията ми стига. 

та да видим дали ще ги направя като за пред хората.
Как е таблетът?
Препоръчани теми