Следващият месец ще излизам в отпуска, като винаги организираме семейна почивка. Старая се нищо да не липсва на семейството ми, като работя на 2 места, а през свободното си време обикновено се грижа за дъщеря ни, която е още малка за детска градина. Теглил съм кредити за ремонти, коли, скъпи телефони, старая се да заделям пари както за спешни нужди, така и за бъдещи покупки и ремонти по дома. Започнах да инвестирам на фондовата борса, искайки да обезпеча още по-добре семейството си в бъдеще. Подразбира се колко е трудно да се отделят пари за ваканции и почивки.Проблемът се появи онзи ден, когато търсихме место за резервация за почивката. Набелязани бяха няколко хотела, като почивката трябваше да излезе около 700-800лв. Подчертавам, че половината сума щеше да бъде отделена от нея, но след като й заявих, че ще дойде малко скъпичко, отговорът беше: "Ебати срама, хората ходят на почивки за по 1500лв, ние не можем да идем на почивка за 700лв. Прозвуча адски неблагодарно и грубо и когато й казах да се държи малко по-уважително, заяви по детски, че съм бил "филмар и ненормален и никой не искал да отделям цялата сума за почивката". Не си кривя душата, не ми иска често пари, напротив, дори понякога се принуждавам да се опитвам да й дам, част от разходите ги поема с майчинството си, работи от вкъщи и се занимава със семейния си бизнес, когато има кой да се грижи за дъщеря ни.
Няколко дни по-късно се опита да ме прегърне и оправи нещата, но все още не мислише, че е казала нещо нередно, като подчертах още веднъж грубият и отговор. Реагира остро, пак се скарахме и от седмица на сам комуникираме единствено за детето си. Интересно ми е как вие виждате нещата от страни?