Папка, спинка и расте ДЕКЕМВРИйското дете!

• 23 802
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!

Ellendil ние не спим вече втора нощ... детето ни се буди с рев, все едно сънува кошмари ..... newsm78 много странно ....снощи помислих че е гладна не иска да яде, вода не иска и тази нощ от 3 е започнала да се събужда и гледа едно уплашено ( ние сме си въстановили нощното хранене отдавна и на мен това не ми пречи ) преди беше пищевица за ядене а сега дори не знам от какво е ...  newsm78

Сигурно й растат зъбки. Моята така почна да се буди нощем по няколко пъти с рев, опъваше си ушите постоянно.

# 91
  • United Kingdom

Ние вчера бяхме на преглед - 9 250 г. и 70 см.
И следващия преглед чак след половин година...

Кръв и урина не са му взимали, питах дали сега или на една година - ами чак на 15 години. Ехография - пак не правят.
Не мога да разбера в България ли се престарават с излишни изследвания или тук ги оставят децата на произвола на съдбата  newsm78
На вас ви казват даже кога жълтък да дадете, на мен никога нищо не са ми казали за храненето, явно очакват всеки да знае как се храни бебе  Thinking

Иначе аз се виждам в зор с храненето - яде пюрета всякакви (зеленчукови, плодови, месни), каша, но не иска да пие вода, чай, АМ, каквото и да е в шише, даже и кърма изцедена не иска да пие от шише. Само на гърда, а аз искам бавно да го отбивам, но пък не може и да го оставя без да поема течности и не знам какво да правя. Някой да се справил с този проблем?

Sweet dreams, и тук не са правили ехография. Не сме давали нито урина, нито кръв. Педиатър и ортопед не са виждали малката. Изследвания се правят само, когато е необходимо. Не мисля, че в България специалистите се престарават, а в чужбина оставят децата на произвола. Всичко опира до по-различната здравна система, съотношението лекар:пациент и т.н.

За захранване също никой не ми е казвал нищо. Тук раздават много книги и брошури за бременност, раждане, отглеждане на бебета и деца. Разчитат, че сме ги прочели и сме достатъчно информирани. Ако имам нужда от съвет, винаги ще ми обърнат внимание.

Имам абсолютно същия проблем с кърменето Confused По никакъв начин не желае да пие АМ. Опитала съм с чашка, лъжичка, от бутилка...Иска да суче само и това е  Confused В един момент си мислех, че проблема е в мен. Помолих баща й да опита. Резултатът беше същия...Ще се радвам мамите с повече опит да споделят как са отбивали децата си  Simple Smile TDI, в теб ми е надеждата Praynig

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 11:44 от I_Love_the_Sea

# 92
Здравейте!

Ellendil ние не спим вече втора нощ... детето ни се буди с рев, все едно сънува кошмари ..... newsm78 много странно ....снощи помислих че е гладна не иска да яде, вода не иска и тази нощ от 3 е започнала да се събужда и гледа едно уплашено ( ние сме си въстановили нощното хранене отдавна и на мен това не ми пречи ) преди беше пищевица за ядене а сега дори не знам от какво е ...  newsm78

Сигурно й растат зъбки. Моята така почна да се буди нощем по няколко пъти с рев, опъваше си ушите постоянно.

ние чакаме зъбки отдавна, но може вече да е наближило не знам , а сега дори не иска и да спи през деня, беснее в кошарата а ако иска да поспи и аз със нея ...  newsm78 че съм по зле от зомби  хайде да стягам багажа за разходка ( не че ми се ходи )  Weary

# 93
Да се запиша и аз в новата темичка Wink
Ох , като ви гледам как повечето сте се справили с кг, аз още се боря, като забременях бях 50кг, качих 22кг. Сега свалих до  56кг, а още 6кг Sad Коремче и имам (секцио съм и аз), дрехите не ми ставам още и съм мн депресирана, чудя се как ще се съблека по бански.
Иначе ние още си нямаме зъбчета, а така ми се иска вече да сме едно зайче - байче Simple Smile

# 94
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
За отбиването - аз като захраних и заместих хранене не давах гърда в този час, напр. ако съм заместила хранене на обяд, яде колкото яде пюре и кърма не давам, да е ял! И на др. ден пак така и след няколко дни в този ден няма кърма. За нощните кърмения, понеже признавам си не съм чела назад, една вечер спрях да давам, той се буди, аз бутам бибата, или вода и толкоз, буди се 7-8 дни после спря и започна да спи по цяла вечер. Може грубо да ви се струва, но истината, е че ще се будят и ще сучат докато им давате, може и на 5 години да са, пак ще търсят нощем, щом знаят, че има. Имам приятелка, чието детенце ще стане на 3г. и не се отказва, а в др. отчетна на баткото се кърмеха до 7г. възраст и пак така...

ЗНадя, видях ти поста в др. тема, но ако нямаш време за тренировки, няма да станат нещата - можеш да си скелет с висяща кожа, или изпъната мацка с по 20мин. тренировки на ден. 20мин. не са много, не е необходимо да отделяш часове, няма да пътуваш до зала, да мислиш на кой да оставяш децата, както се казва "всичко е в твои ръце". Отвори www.fitnesinstruktor.com и започни 6 седмичната за начинаещи Wink

# 95
Благодаря TDI Simple Smile

# 96
Ellendil, и аз това мислех, да пробвам с чаша. Макар че той, както силно дърпа всичко към устата, ще се улива много, но няма начин. Даже харесах една чаша, дето някой я беше хвалил преди време.

I_Love_the_Sea, и аз питам постоянно лекарката. Винаги ми обяснява подробно, но ако не питам - нищо няма да спомене Simple Smile

TDI, покрай теб много се ентусиазирам и аз да почна да тренирам. Даже преди няколко месеца заради твоите разкази си купих постелка и е крайно време да влезе в употреба Simple Smile

Аз не наддадох много по време на бременността, към 12 кг, до две седмици след раждането бях свалила 9 кг и дотам си останах. Все се успокоявам, че не ми личи че съм раждала, корема ми е плосък и ме домързява. Стават ми старите дрехи, но опъват на места и е дразнещо...
А най-странното е, че и в гръдния кош са ми доста тесни дрехите. Аз кърмя, но гърдите ми не са по-големи, отпреди бременността, та се чудя възможно ли е да се е разширил гръдния кош от бремеността?

# 97
и мен много ме мъчи това нощно ядене....пробвам от известно време да махна яденето,но без успех...давам вода но не помага,тъпча бибата-същата работа,после реших да пробвам като постепенно намалям АМ ,едната вечер дадох 90,после 60-не ги изпива всичките (значи всичко е до навик) но като не дам става ад.... луднах вече,искам да го премахна а не успявам...аз ли съм със слаби нерви та не успявам,незнам   Confused Cry 

# 98
Здравейте момичета  Wink.И на мен вече взе да ми омръзва нощното кърмене, а Стела започна и по няколко пъти през нощта да се буди, уж да яде.Но и при нея мисля, че е станало като навик и май ме използва за успокоение.Започна да се буди с рев нощно време и е кошмар.Преди не ми тежеше да се кърмим нощес, но вече в комбинация с рева направо едва издържам.Още нямаме зъби и го отдавам на това  newsm78.

# 99
  • UK
Добър ден

ние май дръпнахме напред  Heart Eyes заместихме обедното мляко със зеленчуково пюре и следобедното с каша, будим се в 03.00 -Теа за мляко и Стефи в 06.00 Mr. Green Обачеееее заспиването на Стефи си е жив кошмар ooooh! Не и снощи, не си легна не искаше да спи  21.00 ио 2 часа дрема на дивана до нас, вади си бибата и пак си я намества в устата и по едно време ми задрема, преместихме я в леглото и така до тази сутрин  Joy
ТДИ браво в супер форма си  Hug Завид, завид, аз нямам нито време, нито желание нещо  Rolling Eyes

# 100
Привет на всички!
Кажете нещо за това ехографско изследване в 6 мес.-какво представлява,бързо ли минава прегледа,че ние сме толкова ревливи,а и ни предстои кръв и урина да даваме....

# 101
Kiki_82 Прегледа  при нас мина много бързо,доктора прегледа корема и бъбреците ,моето момче му беше интересно,но е малко неприятно ,че го мажат  и ако е по-нетърпеливо детенцето може и да е недоволно Simple SmileИ за вземането на кръв си зависи до детето,гадното е че до като източат необходимото количество,трябва да държиш здраво бебето,но не го мисли, забавлявай детенцето и ще мине лесно

# 102
Нашият преглед беше обстоен- гледаха всичко органи, вкл. сърце и не мина толкова бързо. Зависи от лекаря. Че му вземат кръв въобще и не усети.

# 103
Някой доволен от НЯКАКЪВ, който и да е продукт за облекчаване никненето на зъбите? И от кой точно?

# 104
Ние пък със вземането на кръв имахме голям проблем, защото  трябваше да стой малко мирна ... което е гадно и през цялото време, въпреки опитите ни да я забавляваме, рева и то по скоро мрънка и все едно се кара на сестрата .. а за ехографа имаме направление, но още не сме ходили

Bonbonska аз от Дентокинд, само той ни помага, но е гадно, че е на таблетки и трябва да го разтваряш във вода, иначе той най-много ни помага от всичко пробвано

Общи условия

Активация на акаунт