Папка, спинка и расте ДЕКЕМВРИйското дете!

• 23 781
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Благодаря,Бонбонска   bouquet

# 76
Пак заповядай  Wink

# 77
  • София
Bonbonska аз гледах сега млечни каши на"Ганчев",те имат бисквити,а аз още не съм давала.Може ли,когато дам за първи път да я дам цялата?

# 78
Е, нали даваш хляб в попарата, какво пречи бисквита да дадеш  Flutter? Аз преди хляба дадох точно глутенова каша.

# 79
  • София
Така и предположих,но понеже не съм давала още бисквити и......абе аз да си те питам Laughing

# 80
В бисквитите няма нищо проблемно, освен глутена. Като е въведен вече..........е ясно  Flutter.

# 81
Станислава Димовска-Текьова благодаря Simple Smile   bouquet аз се чудех, дали да давам, ама вече  си мисля да дам малко Simple Smile 

# 82
TDI, благодаря за темичката,
Много сте изписали Laughing
Аз купих бисквити без глутен за да и правя попара, лекарката ми каза да въведа жълтък чак септември newsm78 за да не направи алергия, макар че тези дни не беше особено топло, също ми препоръча да купя яйце от магазина, според нея има контрол, защото домашното трябва да е  най много на 3 дни.
Остава ми да въведа глутен и риба, постепенно започнах плодовете.
Давам на Рада да гризка краставица и банан яде сама без да пасирам, много и харесва.
Утре ще я водя на ехограф и кръвни изследвания.
Все още няма зъбче и не пълзи, но седи като възрастен Grinning, тя седна много рано и се притесних да не и се натоварва кръстчето, но лекарката я огледа и каза че всичко и е наред...
Килограмите  и на мен ми остават 2 да сваля, но пък какво шкембе имам... #Crazy

# 83
Добре дошла наАлександра Hug

# 84
Здравейте, момичета.

Моето момиче все още го уча на хляб, другата седмица ще включа и сиренето. Жълтък давам два пъти седмично по четвъртинка от кокошките на свекито. Иначе... Някой друг с нощни страхове има ли? Последните няколко седмици съм откачила, пък какво му е на мъничето, само то си знае.

# 85
Здравейте, мами!

TDI, благодаря за темата   bouquet

Ние вчера бяхме на преглед - 9 250 г. и 70 см.
И следващия преглед чак след половин година...

Кръв и урина не са му взимали, питах дали сега или на една година - ами чак на 15 години. Ехография - пак не правят.
Не мога да разбера в България ли се престарават с излишни изследвания или тук ги оставят децата на произвола на съдбата  newsm78
На вас ви казват даже кога жълтък да дадете, на мен никога нищо не са ми казали за храненето, явно очакват всеки да знае как се храни бебе  Thinking

Иначе аз се виждам в зор с храненето - яде пюрета всякакви (зеленчукови, плодови, месни), каша, но не иска да пие вода, чай, АМ, каквото и да е в шише, даже и кърма изцедена не иска да пие от шише. Само на гърда, а аз искам бавно да го отбивам, но пък не може и да го оставя без да поема течности и не знам какво да правя. Някой да се справил с този проблем?

# 86
Пробвай с чашка. Аз съм била така и на 4м. възраст на баба ми и писнало да ми дава вода с лъжичка и аз съм надигнала чашата. Моето мъниче пък онзи ден докато му кусах кашичката, си пъхна 8-те пръстчета в купата, дръпна я до устата и се опита да пие. Вярно, всяко дете си е различно, но може и да стане номера с чашата.

# 87
Здравейте!

Ellendil ние не спим вече втора нощ... детето ни се буди с рев, все едно сънува кошмари ..... newsm78 много странно ....снощи помислих че е гладна не иска да яде, вода не иска и тази нощ от 3 е започнала да се събужда и гледа едно уплашено ( ние сме си въстановили нощното хранене отдавна и на мен това не ми пречи ) преди беше пищевица за ядене а сега дори не знам от какво е ...  newsm78

# 88
  • София
Аз преди време мисля,че бях написала,че имам чувството,че моето дете сънува кошмари.Понякога така се стряска у буди на сън,не само с рев,но и с писък,все едно го е заболяло нещо Sad И ние може би не всяка нощ,но......... често Влади се буди с рев,аз или му слагам биберона за малко да се успокой,ако не помогне го взимам при нас,това със сигурност помага Simple Smile

# 89
Привет и от мен.......след 3-4 нощи затишие и спокое сън,снощи Марти ми разказа играта  Sad  като започна едно будене с рев в 00:30ч и до 3:30 няма заспиване,не иска да яде,не вода да пие,друсах,люлях-не...по едно време задряма и така милото си въртеше главичката наляво-надясно сякаш....и аз незнам  Cry   днес съм като зомби и той си рита в кошарата и хич не му пука  Rolling Eyes Shocked

Общи условия

Активация на акаунт