ЮНЧЕТА засмени, добре дошли в РОДЕНИ! - 1

• 30 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
 Simple Smile  Heart Eyes страхотни сте!

# 241
Да му изядеш бодито с тигърче с на Петър  Heart Eyes По-често да спинка сладко сладко и да има спокойствие за мама  Peace
И аз искам да си вземем шезлонг. Долу горе колко време се използват? Преполагам, че са до определени килограми?

# 242
да, бе. Вече заприлича на човек  Laughing

Това е само люлка и е от 3-9 кг. Има и пълно легнало положение. Имаше един модел на същата фирма, на който това се сваля и си е само шезлонг, с табла за хранене и до 12 кг., но не можах да го намеря никъде. Навсякъде казаха, че е свършил. Само в Хиполенд има, но беше единствено в розово.Удобна работа е иначе. Осигурява малко време спокойствие  Laughing в конкретния случай около 10 мин. hahaha

# 243
Здравейте!
BellaMoma, Мимчето7, v.r.i. честити бебчета.
little afternoon честита племенница.
Мики Маги е много сладка.
Gaggi аз още на втората седмица започнах да капя кърма в очичките - Надя има много гъсти и в голямо количество гурелчета. Много трудно си отваряше очичките и след консултация с док - по една капка на око всяка сутрин. След 5 дни - всичко е ОК.

# 244
здравейте на бързо ние днес сме малко не спокойни за разлика от др дни
днес сме ето така облечени
http://prikachi.com/images.php?images/498/7444498W.jpg

# 245
Облеклото е много относително! Първо зависи къде живеете, с какво изложение, в кой квартал, съответно регион... Нашата улица например е сумрачна, обрасла в дървета, и е различен климатичен пояс от 10 мин по-натам, а именно НДК, където често е адска жега...  Crazy
Също така зависи дали е ветровито... В някои квартали веят хали, в други ще пукнеш от жега.
Така че според мен не е много универсално как точно да се обличаме...
Мойта мома обича да се гуши и да не се съблича много. Обличам я като мен, като спи винаги е завита като мен. Гледам винаги да не е претоплена, но и да не е прекалено разсъблечена.

И... Излязоха ни резултатите. Кандида в малки количества, което потвърди думите на дерматолога (др Дърленски, Токуда). Дупето лека полека се оправя и съм вече далеч по-спокойна. Дерзаем напред.

# 246
За шезлонга и мен ме дерзае. Дали да е люлка или да е с вибрация кое от двете е по важно как мислите Simple Smile

little afternoon Честита пелеменничка да ви е жива и здрава и много да ви радва Simple Smile Иначе с теб сме май и от един край освен при една лекарка и моите приятели и роднини в петрич не бяха чували за погача на 40 дни но аз мисля да правя Simple Smile

# 247
нашиат шезлонг е с вибрация и музика определено ние сме фенове на вибрацията мн му се радва.

# 248
Белисима нашия юнак има същото боди  Laughing
Не знам кое момиче питаше , но ние сме с климатик , само че той се намира в другата стая и поддържаме към 24 градуса.На мен също ми е много трудно с това обличане , все не мога да преценям.А зеленото ако и ние имаме , казаха че може да е от колики също , които нас ни морят ден и нощ Simple Smile

# 249
Здравейте,
някой на има информация за ортопед Филипов от 20 ДКЦ?

# 250
здравейте някоя мама случайно да разполага с телефон за връзка с ортопед мисля че бяхте говорили за александров и ако може да ми даде и адреса в София благодаря много

# 251
Amiliq много се радвам, че се поразкръстиха най-после нещата, много ви мислех. Дано скоро съвсем се излекувате  Hug
Мама на вики - много сладка бонбонка  Grinning
Аз също много мисля за шезлонг, искам да има и функция люлеене или вибрация - не знам кое е по-"успешно"  Laughing Ако някой е доволен от неговия ще се радвам да чуя марка/модел.

Как се приготвя и дава чая от копър и анасон на бебетата? Замъчиха ни колики, бедничкият много се мъчи  Sad

# 252
С Явката имах люлка на Фишър,но не седеше много в нея и я разкарах.Сега след известно чудене взех това :
Седи в него по 10 мин,което при тази цена си заслужава  Laughing

Днес мернах Маги и е +330 гр за 1 седмица  bowuu

# 253
Здравейте мами. Честито на новите мами и добре сме дошли в родени Hug
Мен също ме вълнува въпроса с шезлонгите- мислим да купуваме тези дни. Така че очаквам вашите коментари и споделен опит.
Мики този шезлонг май няма пълно легнало положение- не е ли вредно да стой там? Моята бебка мисля че ще хареса са стой в шезлонг, тъй като често се ядосва, когато е в коша на колчиката през деня и слуша че ние говорим, а тя не Знае какво става Grinning и като я гушнем спират всички плачове и почва да гледа умно Grinning.
За чая с копър и анасон- кипвам 200 мл вода за 10 мин и длагам на върха на кафена лъжица семена от копър и семена от анасон и една равна лъжица захар. Това ни харесва и си го изпиваме за деня. Ама то като се замисля като е гладна и салфетката, която играе ролята на лигавник ни харесва Grinning

# 254
Добро утро от мен
от онзи ден съм с цистит Sad понеже кърмя и не мога да пия хапчета  се разрових в нета и открих ,че семките на пъпе помагали споделям ако на някой се наложи не дай Боже.Валят се като чай и се пият не вярвах че това прозршачно чайче ( като чиста водичка) ще ми помогне .Но ето го резултата вече съм ок Simple Smile
Относно шезлонга ние първо си бяхме купили на Фишър Прайз но не бях доволна защото беше с тези тънките метални пръчки ,и като легнеше гръбчето и опираше почти на леглото и реших да го продам !И от два дни сме с ето този модел и съм много доволна https://www.google.bg/search?q=%D1%88%D0%B5%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0 … 33117%3B480%3B480
малката спинка вътре вибрацията и се отразява много добре !
От днес вече сме и на капки за колики че май се позасилиха и само чайчето явно не и помага доки ни изписа АБОКОЛИКЕН ,някой има ли наблюдения върху тези капки моля да сподели!
Доки каза че може да плаче също от прехранване повече от 20 мин да не я държа на гърда  а аз някой път се унасям и нашата си папка ,много ми е удобно да я кърмя легнала не знам Вие как сте с позите за кърмене но на мен тази ми е любима.
ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН МОМИЧЕТА

Елси не е вредна тази позиция полу легнала ,дават ги за новородени .Нашият е с две позиции полу легнала и почти седнала но тя е за но големи месеци ние още нямаме един Simple Smile месец

Общи условия

Активация на акаунт