аз откачих до него момент със бебка всичко ок детската лекарка каза ако вие сте изписана си тръгвате .Така направиха ми кюретаж а през времето когато ме кюретират няма кой да ти гледа бебето само в стаята
после я гушнах и се успокой още имаме белег на пръста от дуп4енето нокът4ето и беше лилаво от стискането ,след което НИКОЙ не ти казва какъв е резултата ходих питах молих се и т.н. разбрах че билерудина е 228 и ще и правят терапия дойте сестрата в 3 часа грабна бебето от леглото с 2 памперса и мокри кърпи и тръгна аз след нея търча и викам абе кога ще ми я върнете не може ли и аз да стоя там ами ако плаче таяяяяя все едно никой не и говореше ,аз откачих не спирах да рева само звънях на моя мъж и му казвах че ще отида при шефа на болницата !Донесоха ми я след 3 часа аз през това време не спрях да рева по телефона на мъжа ми .Когато я видях цялото и лице беше с остатъци от лепилото на лейкопласта
и така на другия ден уж всичко свърши ще си ходим ве4е сме добре и двете на бебешката визитация казаха че сме изписани аз вече щастлива звъннах 4е сме готови ,НО на моята визитация докторката каза оооо тези конци не са добре аз казах а не ако ще и мн зле да са аз си тръгвам тя каза спокойно жената ме пусна с уговорка да правя постоянни промивки и т.н. някакъв шев се отворил
.
.

, ходим по живота
замразявам в торбички Медела , някои казват че не било хубаво в торбички, но аз не мисля така . Имам също така и контейнерчета, но торбичките са ми по удобни.
понеже синът ми въобще не беше такъв,чак ми е странно
Даже си мисля от утре като тръгне на градина баткото,че ще ми е скучно
Тя и майка ми е при мен,де и върши цялата работа,защото аз още съм трудно подвижна.

беше абсолютен срив за всякакво лично достойнство ... та така след 13 часа контракции на 5мин. ме свалиха в родилна зала с 5см разкритие. Там ме оставиха да се гърча от болка още час докато стигнах 6см и получих упойка за около 2ч почивка. След това упойката ме пусна и се започна същинския ад. Не че ми се ревеше, ами ми идеше да се гръмна от болки, няма да изпадам в подробности, че не са "за на маса"
Препоръчани теми