Закъсняла петъчна - Еротично ли е яденето на сладолед?

• 6 712
  • 36
  •   1
Отговори
Нещо напоследък различни мъже ме закачат как ям сладолед и се депресирах.  Laughing
Първия път беше такъв на клечка. Бързах и го гризях. Той ми каза "харесва ми как го гризкаш".  ooooh! Аз се обърнах с гръб към него.
Втория беше сладолед във фунийка. Налапах го за да махна шоколада от топката и да ям сладоледа. Друг ме попита така ли го лапам. Казах му че това което лапам обикновено е с две топки, не с една.  Blush
Последната случка беше в коч-компания и една жена. Гребях с лъжица от кофичката и един коментира, че му харесва как облизвам лъжичката.  ooooh!
Сега се чудя дали да ям такъв с бисквитка, от така наречените сандвичи. Ще разделя двете бисквитки, ще хвана по една във всяка ръка и ще ям и от двете. Или да спра да ям сладолед вУУбще?  Rolling Eyes

Казал ли е нещо чичко Фройд по въпроса?
Вие как ядете сладоледа?
А без ръце можете ли? Аз не мога.  Confused

# 1
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Както ми падне, така го ям. Следвам инстинктите си Mr. Green

# 2
Обичам да си ближа сладоледа. Grinning Предполагам е еротично за повечето мъже. Обаче приятелят ми повече обича да гледа когато хапвам банан. Laughing

# 3
Не и при мен. Ям като спартанец. Докато попадне в ръчичките ми и вече го няма.

# 4
Не намирам нищо еротично във това да си ям сладолед по какъвто и да било начин. Дали ще го ближа, гриза или нещо друго това си е просто сладолед. Но от гледната точка на мъж явно не е така. Точно преди минути си хапнах сладоледче във фунийка. ММ седи срещу мен и ми намига и вика: Хмм хубаво ли е сладоледчето  Crossing Arms

# 5
Аз пък не ям сладолед изобщо, не обичам  Crazy
обаче ми харесват сладоледените торти.
Еротично ли е да ядеш сладоледена торта?

# 6
# 7
  • София
Глупости. Еротично ли е яденето на сладолед от малко дете?
Явно авторката има някакво такова еротично излъчване, не ще да е от сладоледа. Или е от тези насреща.
Пробвай да смучеш близалка пред същите индивиди и ще разбереш от сладоледа ли е или от човеците.
Аз как ям сладолед...ми, нормално Rolling Eyes И какво имаш предвид под "без ръце"?

# 8
Не смея да ближа близалка пред тях.

Явно някои мъже оприличават сладоледа на фалос затова питам може ли да се яде сладолед без ръце както може другото.

# 9
  • София
Те мъжете всичко оприличават на фалос, от времето, когато са носели мечове, до сега, когато строят ракети. Та, остави ги ти мъжете и си ближи сладоледа, като ти е вкусно.

# 10
Не смея да ближа близалка пред тях.

Явно някои мъже оприличават сладоледа на фалос затова питам може ли да се яде сладолед без ръце както може другото.

Какво е това друго, което ядеш без ръце?

# 11
  • София
Ами ако просто ядеш сладолед и не влагаш нищо - не е еротично, ноооо ако вече влагаш...си е доста еротично....Може доста да се заиграш с един сладолед хахаха, на клечка, във фунийка с вафлички и лъжичка Simple Smile)))))). Иначе освен без ръцe, мога и с поглед да изям сладолед, както и други неща Simple Smile)))))
Всъщност като се замисля, за тия неща се кискахме като бяхме дооостааа малки...в зародиша на опознаване на фалосите....и вкусовете сладолед...Simple Smile))Чисто закъсняло петъчно:))) и с най-добри чувства:))))

# 12
Къде са ви ръцете, докато ядете разните неща?

# 13
М,да обичам сладолед.И да особено във фунийка го хапвам еротично.

# 14
Кой за каквото си мисли. Laughing
Рядко ям сладолед. Не го обичам кой знае колко, но ме хваща срам да ям, когато съм някъде навън и особено, когато вървя измежду хора. Blush

Общи условия

Активация на акаунт