Място за боси стоножки - 1

• 69 661
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Тези Геокс са два различни модела - кой мислите е по-добър, колебая се межжду зелено и синьо. Тях исках от вчера.  Blush

# 526
  • София-Лагера
И двата модела са кожа и текстил.
Които ти харесват повече на визия тях поръчай.

# 527
Момичета, може ли някой да ми измери стелка на сандали Fly London, 37 или 38 номер  Praynig

# 528
На Polo Ralph Lauren отговарят ли си номерата? Интересува ме специално този модел кецове

# 529
И аз се заплетох с номерата на тези геокси - искам да поръчам 29 номер, което е 11 според таблицата но има в размерите 11 UK и 11 UK child - кое трябва да избера?

# 530
  • София-Лагера
Ти си 11УК

# 531
Най-накрая открих отговор на въпроса, как се стига до по-големите номера на детските обувки в англ.А.
Отивате на Kids' Shoes, там избирате момче или момиче и тогава най накрая под таблицата за Little Kid's Sizes  се появява линк към табличката за Bigger Kid's Sizes.

Този въпрос две години ме мъчи Peace

# 532
  • Пловдив
Момичета, може ли някой да ми измери стелка на сандали Fly London, 37 или 38 номер  Praynig

Аз също се интересувам  Embarassed

# 533
Според вас номер 4 от форумските джиокси на 37 ли отговаря? Пуснах едни и се опасявам да не объркам номерацията.

# 534
Най-накрая открих отговор на въпроса, как се стига до по-големите номера на детските обувки в англ.А.
Отивате на Kids' Shoes, там избирате момче или момиче и тогава най накрая под таблицата за Little Kid's Sizes  се появява линк към табличката за Bigger Kid's Sizes.

Ти си истинско съкровище! Много благодаря! javascript:void(0);

# 535
  • София
Момичета, отзиви за чантите на Marco Polo?
Чудя се на тази
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1INIXQKLLSIBZ&asin=B0 … amp;ref=qd_ic_t_d

почти се надявам да ме разубедите, не трябва да купувам още една чанта  ooooh!

И аз имам сандали Fly London, номер 37. Стелката е 24 см.

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 14:05 от Magrat*

# 536
  • Варна
Момичета, може ли някой да ми измери стелка на сандали Fly London, 37 или 38 номер  Praynig

Аз също се интересувам  Embarassed
Имам номер 37 от този модел : http://www.amazon.co.uk/Fly-London-Womens-Khaki-P142224000/dp/B0 … &keywords=fly  Стелката от край до край е 24 см.

П.П Редактирам се, че съм объркала модела. Моите са ето тези : http://www.amazon.co.uk/Fly-London-Womens-Slingback-P141853008/d … &keywords=fly

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 13:32 от k a t r i n

# 537
  • София

Жива да си  Hug

# 538
Irriska, имам ги същите 37 номер-отговарят си  Peace

# 539
  • Козлодуй

Случайно ми попаднаха вчера точно преди да тръгна за работа,а си търсех точно затворени кафяви обувки.Нямах време нито да плащам,нито да търся отзиви.Изкуших се от ниската цена,но марката ми е позната само като име.Нося 39-40,поръчах №40 от тези,дали не съм направила грешка?Ще съм благодарна за мнения Hug

Пристигнаха най-после.За съжаление наистина са уголемени,според мен с тая стелка 26,5см си е направо №41.С моя 39-ти няма шанс да ги нося.Спокойно си пъхам палеца зад петата Sad При това,не че съм виждала досега Хъш пъпис,но качеството не е това което очаквах...

Общи условия

Активация на акаунт