Цялата ОКТОМВРИйска дружина се моли за малката Марина - TEMA 9

• 32 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
black_pearl_30, вярвай и не се предавай момиче, ще видиш , че всичко ще е наред!!!  Hug Hug Hug
Знам и за дете родено 550гр. , в момента е една малка дама! Да, трудно е било в началото... Да, първата година са били често по доктори, но сега е жива и здрава!
Не оставяй сама, прави нещо, да се разнообразиш, така времето минава по-бързо, а лошите мисли по-трудно те спохождат   bouquet

# 556
black_pearl_30 , не губи надежда нито за миг и бъди изпълнена само с  положителни мисли. Вярвам с цялото си сърце , че всичко ще приключи благополучно , вярвай го и ти. Praynig

# 557
Пожелаваме на малката много сила и борбеност!Дръж се мила, не се предавай ...Simple Smile

# 558
И аз ви желая сили и кураж, за да се справите с трудностите с Марина! Сигурна съм, че тя е много силна и ще се справи и октомври ще е колкото другите бебчета! Господ вижда мъката ви и ще ви възнагради с щастие! Вярвайте и се борете!

# 559
black_pearl_30 стискам палци на малката душичка, а на теб и мъжът ти да имате сили да се преборите. Много ме е яд на немърливите лекари, до кога такова безхаберие. При моята ходя всяка седмица и като съм в паника ме проверява отдолу за разкритие и как е шийката. Но в болницата се нагледах на хора, които не хаят. Има много случей на деца родени в 7мия месец и вие ще сте един от тях  Hug

# 560
black_pearl_30,
Писах ти лично,прочети го,когато имаш време!
Бъди силна и вярвай в Марина!
Тя е по-силна,от колкото предполагаш!!!
 Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 14:38 от for girls who ride

# 561
Името на Темата е много хубаво в подкрепа на малката дано всичко да е наред!

# 562
black_pearl_30 стискам палци и се моля на Господ за твоята малка принцеса и вярвам, че всичко ще е наред! Искам да ти кажа само, че най-съкровенните и истински мечти се сбъдват и твоята ще се сбъдне и ще държиш дъщеря си в ръце, ще я учиш да бъде силна и да не спира да се бори както сега в момента!!!

# 563
black_pearl_30 много съжалявам за това което ви се е случило, за съжаление никога не знаем какво ни очаква. Сега бъди силна и си мисли как всеки човек минава през нещо в живота си , а това е вашето трудно нещо, и след време всичко ще е отминало, и ще си бъдете вкъщи всички с малката .  Дано всичко се оправи много бързо . Успех  Praynig Hug

# 564
да попитам ,някоя слагала ли си е свещички Индометацин

# 565

6u6ulina-За какво е newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 566
black_pearl_30, макар и толкова по-рано от очакваното, честита поява на Марина на този свят. Малкото ти момиченце отсега е много борбено и съм уверена, че ще се справи с трудностите пред нея. Ти се пази и се възстановявай също. Какво казват все пак лекарите, на мен ми звучи като пре-еклампсия, а ти беше писала че имаш и много къса шийка. Наистина това което описваш като грижа и отношение от тях ми се струва направо неадекватно за случая.

# 567

Вчера бях споделила в групата,че ме боли ниско долу ту в ляво ,ту  в дясно.Днеска доки ми изписа тея свещички и Магнерич.уж успокоявали тея .Ама все още ме понаболява и ми стана много замаяно и лошо.ММ ми мери ей сега кръвното 60 /110 .

# 568

Вчера бях споделила в групата,че ме боли ниско долу ту в ляво ,ту  в дясно.Днеска доки ми изписа тея свещички и Магнерич.уж успокоявали тея .Ама все още ме понаболява и ми стана много замаяно и лошо.ММ ми мери ей сега кръвното 60 /110 .

Много ти е ниско кръвното :/ явно съм пропуснала поста ще го намеря и мен ме наболваше ама отмина чуда се дали да не си изместя по на пред часа при доктора,че много ми се надуват краката и рацете рацете все едно не са мойте  Tired Tired Tired

# 569
Шушулина, това анални свещички ли са? мисля, че ги изписваха на пресните родилки, но може и да бъркам нещо...

Общи условия

Активация на акаунт