Цялата ОКТОМВРИйска дружина се моли за малката Марина - TEMA 9

• 31 715
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Не, извинявам се, не уточних. За София става дума Simple Smile Моя грешка Wink

# 661
 newsm03 няма нищо, важното е да се разберем рано или късно  Wink

# 662
  • София
lar28, честито. И количката е много хубава. Особено с тая панделка отзад Wink. Със здраве да си я ползвате.

Ние този уикенд сме без дете и се подмотваме по магазините. Поне на спокойствие разглеждаме.

# 663
Здравейте мами! Има ли някоя октомврийка, която мисли да ражда в Майчин Дом- София?

# 664
  • София
Здравейте мами! Има ли някоя октомврийка, която мисли да ражда в Майчин Дом- София?

има Simple Smile но още няма лекар. средата на август ще ходя да се разбирам с който предложи акушерката. секцио при мен

# 665
Добро Утрооо И аз вчера годих по магазините купих си комарник за леглото на бебо шишета и биберон.
И най важното е че си харесах КОЛИЧКА  1stroller 1stroller 1stroller Страшно лека и удобна е  Party Party Party Party

# 666
Ох,момичета само мен ли ме болии опашната кост,ужас е ..мн ми е некомфортно,не мога да седя дълго на дупето,защото по-горе почва да ми изтръпва Sad А онзи ден на прегледа забравих да кажа на Др.(мн.съм зле..)  Close Cry
При мен е абсолютно същото. От 2 месеца на кафе не мога да седна. Вкъщи ако не шетам съм легнала. Питах докторката каза, че няма спасение и няма да мине до 9 месеца.

# 667
Ох,момичета само мен ли ме болии опашната кост,ужас е ..мн ми е некомфортно,не мога да седя дълго на дупето,защото по-горе почва да ми изтръпва Sad А онзи ден на прегледа забравих да кажа на Др.(мн.съм зле..)  Close Cry
При мен е абсолютно същото. От 2 месеца на кафе не мога да седна. Вкъщи ако не шетам съм легнала. Питах докторката каза, че няма спасение и няма да мине до 9 месеца.

И мен от време на време ме боли но не е постояна болката май само като се претоваря започва...

# 668
Здравейте момичета!
Последните 2 дни бяха много мъчителни за мен. Сякаш докторите са се наговорили да ми вадят душата. Обясняват ми за евентуалните последтвия за здравето на Марина, ако оцелее! Чух страшни неща, не е ново за мен, но все пак е прекалено рано за такива заключения. Разбрах, че на първият месец от раждането на детето се правят изследвания за очичките мозъчето и т.н. Забелязох, че през седмицата се грижи един и същи доктор, аз събота и неделя са различни. И тези двете от последните дни сякаш се бяха наговорили. Аз ги питам как е детето и те: Как искаш да е, недоносено, недоразвито, не диша само, не се храни достатъчно. Знаете ли сигурно няма да може да вижда, да чува, да се движи Weary. Направо ме смазаха! И не знам защо стигнали до заключението,че бебето е ин витро. Кой им е казал такова нещо не знам. Замислям се, че никой не седна да поговори с мен до сега, да ме пита кога  и как съм забременяла, как съм родила и защо се е стигнало до тук. Смятам утре да  поговоря с доктора, който е отговорен за отделението. Явно има някакво недоразумение. Накараха ме да се чуствам страшно виновна. Аз и без това живея с тази мисъл и се обвинявам непрекъснато за случилото се и не мога да се примиря ,че детето ми се мъчи в тази стъклена кутия самичко. Опитвам се да бъда силна, но мисълта, че с нищо не мога да помогна на моята душичка ме съсипва. Много ми е тежко и на мъжът ми и на семействата ни. Просто не знам какво да правя освен да се моля.
Онзи ден бях изпълнена с надежда като я видях как се дживи и бори, а днес просто съм съсипана Sad

# 669
Онзи ден бях изпълнена с надежда като я видях как се дживи и бори, а днес просто съм съсипана Sad

Аз не влизам във вашия форум, но съм майка на октомврийче, само че родено 2012. Твоята история много ме трогна, затова си позволих да влезна и да ти пиша.

В коя седмица се роди твоето бебче?

Мои приятелки родиха 2 или 3 месеца преди термин, всички деца са слава Богу много добре сега. На две се наложиха операции, но всичко мина и са здрави дечицата.

Поговори с лекарите, дали не може да те оставят да си с Марина по-често? Могат ли да ти отделят време и да ти дадат повече ясни сведения за детето?

Имаш ли нужда да поговориш с психолог, който да те подкрепя в този труден момент?

Едно е сигурно, не си виновна за нищо. Това, с което можеш да помогнеш е ласка. Дано ти позволяват да си я виждаш често!

# 670
black_pearl_30,не се предавай. Докторите просто си говорят без да помислят какво им е на хората срещу тях. Това какво са ти казали най-вероятно е догатка и нпо учебник, но нещата в живота не се развиват както в книгите.
 Ако не им вярваш, защо не потърсиш и друго мнение?
 Продължавам да вярвам, че Марина ще се оправи и ще сте си заедно. Тъжно е че понякога Господ ни поставя такива препядствия.

Всички сме с теб и семейството ти. Praynig Praynig Praynig
 Бъди силна за упора на малката принцеса и не се самообвинявай. Hug

# 671
black_pearl_30, за кое по-точно трябва да си виновна? За некадърните доктори, които не са ти обърнали внимание навреме? За тези, които изглежда са безсърдечни и се мъчат да те съсипят? Или заради това, че въпреки всичко, 7  месеца си гледала малкото слънчице в себе си, даваласи му храната, топлината и обичта, които заслужава?! Не се обвинявай за нищо! Каквото е могло, си го направила. Ако ги слушаш тези, които се стремят да те съсипят, само ще ги зарадваш. Малкото човече е по-силно отколкото си мислиш, ще се бори, бори се и ти.

# 672
Не се отчайвай black_pearl_30, момиченцето ти е силно и ще се пребори с трудностите. Лекарите винаги се презастраховат в такива ситуации.
Виж само колко момичета ти дадоха примери на недоносени бебчета, които се развиват нормално. Аз също познавам такива, включително и за бебче, родено преди 7-ми месец и сега е една малка тригодишна принцеска.
Вярвам, че и с малката Марина ще стане така. Вярно ще ви е трудно в началото, сигурно ще се наложат и по-чести прегледи първите години, но важното е да сте силни и да не губите вяра.
Толкова хора се молим за малката душичка, няма начин тя да не порасне едно слънчево и усмихнато дете!

# 673
black_pearl_30, лекарите в България са такива. Не знаеш всеки един ден кой с каква новина ще дойде, породена от болния му мозък, непремислена, оповаваща се на вероятности и т.н. Аз бих те посъветвала да намериш един неонтолог, на когото да разчиташ. Да му се плати, да приеме случая ти присърце, да те информира всеки ден какво става, да уреди да виждаш детето по-често и така нататък. Откакто съм при д-р Петров съм много спокойна. Дори и да идваха други на визитация в болницата не ги слушах, обаждах се на него. Сега вкъщи той ми звъни и държим всичко изкъсо, за да няма изненади. Не може всеки да идва спал недоспал, ядосан или не и да изказва менение и то за нещо, което е толкова рано да се говори и не виждам защо и трябва да се споменава. Защо ни мъчат. Все едно преди операция да идват при нас и в пряк текст да казват, да знаете, че има вероятност да не се събудите от упойката. Рискове много, всеки си има път и съдба. И никой няма правото да измъчва и да говри такива неща, без наистина да се е стигнало до там.
Много те целувам и прегръщам силно. Успокой се! Не вярвай като те плашат!!!! Вярвай само в силата, милосърдието и любовта на Бог и на твоята любов към Марина. Ще успеете заедно.  Praynig Praynig newsm17

# 674
Да, аз. Ще бъда със секцио през последните десетина дни на сетп. живот и здраве, иначе термина ми е 6 окт.

Общи условия

Активация на акаунт