Цялата ОКТОМВРИйска дружина се моли за малката Марина - TEMA 9

• 31 719
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Много ми е мъчно че има толкова загубени хора, не ги интересува човешката болка. И аз имам приятелка родена е 7 мия месец и е добре на 25 г. Не се тревожи, мисли само положително.

# 676
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Kak Може такова отношенйе към една страдъща майка  newsm45  толкова ли не ги интересува,че това което казват е още по голяма мъка за нея  newsm61  Rage Rage Rage Rage

black_pearl_30 Не се предавай и не се обвинявай за нищо не си виновна ти...Моя Приятелка роди на 6 май 2- момиченца с ниско тегло по 1кг и двете а днес вече са по 3500кг и са си в къщи живи и здраави.И те не дишаха сами и те се хранеха през сонда,но онзи от горе си знае работата newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Твоето момиченце не се е предало то иска да ви радва не се предавай и ти!!! smile3541 smile3541 smile3541

# 677
  • Бургас
Black_pearl_30, всеки ден влизам във форума само, за да разбера как е Марина и се радвам,че въпреки всичко тя се бори. За тези "лекари" просто нямам думи. Не ги слушай, уповаваи се на Бог и бъди силна. Всички сме с теб и Марина!

# 678
Black_pearl_30 Всички сме с теб и се молим за малката Маринка! Бори се, както и малката не се отказва и се бори и има  толкова голяма жажда за живот. Дано скоро се оправи малката принцеска!

# 679
Здравейте мами! Има ли някоя октомврийка, която мисли да ражда в Майчин Дом- София?

има Simple Smile но още няма лекар. средата на август ще ходя да се разбирам с който предложи акушерката. секцио при мен

Решила ли си на кой етаж- на 7 или 12 да бъдеш? Имаш ли някакви наблюдения от скоро раждали мамчета там, че аз в последствие се насочих за Майчин дом?

# 680
Здравейте мами! Има ли някоя октомврийка, която мисли да ражда в Майчин Дом- София?
Да, аз. Ще бъда със секцио през последните десетина дни на сетп. живот и здраве, иначе термина ми е 6 окт.

Решила ли си на кой етаж- на 7 или 12 да бъдеш? Имаш ли някакви наблюдения от скоро раждали мамчета там, че аз в последствие се насочих за Майчин дом?

# 681
black_pearl_30, отдавна прочетох поста ти и не зная какво да кажа.
Няма по-голяма болка от това да гледаш детето си да се мъчи и на всичкото отгоре ти нищо да не можеш да направиш, за да облекчиш болките му. Но това, да гледаш безразличие в очите на хората, от които зависи живота й... Вече е прекалено тежък кръст, който трябва да носиш.
Бих искала да ти кажа, че всичко ще е наред, че ще се оправи, но коя съм аз, че да зная.
Искам просто да ти кажа да бъдеш силна и ти, и цялото ти семейство. Борете се заедно с Марина, независимо от лошите очи! Дъщеря ти се бори, което е най-важното.
Обвинението въобще не трябва да съществува, ти си направила и продължаваш да правиш всичко за нея! Сигурна съм, че би си разменила мястото с нейното, стига да беше възможно. Но не става така, затова имай само положителни мисли, обвинението не е от тях.
Много сили и по-леки дни ти пожелавам. Дано утрешният ден бъде много по-добър от този. Всички сме с вас.  Hug Hug Hug Hug  Praynig Praynig Praynig

# 682

black_pearl_30 Мила,не губи вяра и надежда,и не рухвай заради грубото и нетактично отношение на Докторите...!!Всички се молим всеки ден за Маринка,пращаме ти само позитивна майчина енергия и вярваме,че ще се оправи!    newsm17 newsm17 newsm17   
Момичета,и аз като Corrina искам да попитам дали има майчета насочили се пък към 1 АГ.Света София''(бившата Тина Киркова),защото аз съм за там ,за сега нормално,БЕЗ избор на екип?!....

# 683
  • София

има Simple Smile но още няма лекар. средата на август ще ходя да се разбирам с който предложи акушерката. секцио при мен

мисля 12ти етаж. не си представям общуване с повече от една мама Grinning наблюдения от скоро раждали нямам. напоследък всичките ми познати раждат в токуда. но на мен ми е малко солено там .

# 684
мисля 12ти етаж. не си представям общуване с повече от една мама Grinning наблюдения от скоро раждали нямам. напоследък всичките ми познати раждат в токуда. но на мен ми е малко солено там .

Да доста е скъпичко и аз се бях насочила към МБАЛ Надежда, но и там става доста соленичко и се преориентирах Simple Smile

# 685
black_pearl_30 кажи им на тея доктори да си хвърлят дипломата някъде... #2gunfire #2gunfire Безмозъчни създания.Винаги от неонатология докторите са отврат,защото детенцето ти е в техните ръце и те се мислят за велики.Не знам от къде си ,ама ако трябва наистина потърси друго мнение.егати смотаните.А ти не си виновна за нищо  Hug
Някоя мама беше споменала,че от магнезия й пада кръвното  newsm78 Е ...аз имам същите подозрения.Направо ми с замайва главата...

# 686
  • при Дядо Коледа
black_pearl_30 , силни прегръдки, наистина се надявам и се моля всичко това да е просто един лош спомен съвсем скоро. Не знам до колко е успокоително,но както една съфоумка каза по назад и аз не веднъж съм чувала,че лекарите понякога се презастраховат и казват възможно най-тежките диагнози и последствия. Наистина потърси второ мнение,ако имаш възможност. Разбираемо е,че в момента в главата ти е каша меко казано, имаш нужда от лекар,който ясно и точно да ти обясни всичко. Само не се самообвинявай, не си виновна за нищо. Втрещих се още в първия пост,когато ни  каза,че лекаря те е пратил с кървене обратно у дома. Марина е много силно дете,сигурна съм,че ще се справи! Не губи вяра и надежда!  Hug

# 687
  • Бургас
Прочетох, че някои от мамите,които пият желязо се оплакват от запек. При мен пък е точно обратното. От почти два месеца пия Феро-Фолгамма,2x1 и минимум по два - три пъти на ден съм във wc. Не знам на какво се дължи,тъй като освен желязо пия и Магнерот-4х1, Но - шпа -3х1, аспирин Протект -1х1 и Огестан пак по едно на ден. Нямам представа дали има някаква връзка с честите ми посещения до тоалетната, но днес към обяд имах ужасни болки в корема и утре съм на преглед.

# 688
Galkaa23_SF., аз ще раждам в Тина Киркова, където и ми направиха серклажа и лежах две седмици. Имам си лекар, при когото бях изпратена и пое случая ми. Сега ме следи в болница Сердика.

Аз бих те посъветвала, ако имаш възможност да си избереш екип. Доста случаи видях. Доста бременни родиха и видях какво е да разчиташ на лекар. Акушерките са доста груби, когато нямаш екип.

Видях го с очите си. Някой може да е попаднал на екип и да е много доволен, но аз на случайности не разчитам.

Успех! Hug

# 689
Galkaa23_SF., аз ще раждам в Тина Киркова, където и ми направиха серклажа и лежах две седмици. Имам си лекар, при когото бях изпратена и пое случая ми. Сега ме следи в болница Сердика.

Аз бих те посъветвала, ако имаш възможност да си избереш екип. Доста случаи видях. Доста бременни родиха и видях какво е да разчиташ на лекар. Акушерките са доста груби, когато нямаш екип.

Видях го с очите си. Някой може да е попаднал на екип и да е много доволен, но аз на случайности не разчитам.

Успех! Hug
Кога ти е термина?И нз.как да си избера екип,като не познавам никой и нямам впечатления,..те ще ми сложат екипа,който е по график на смяна...Една приятелка ражда секцио там,първо с екип,второто раждане без и каза,че е по-доволна от екипа на който не е плащала..имам и още много случай,но ще стане доста дълъг поста..

Общи условия

Активация на акаунт