Север-Юг - тема 21

• 24 168
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ся фтиам си зеем сънче... Party Party
Ше замоля да не викате, за да не ме смущавате... Naughty

# 16
Ся фтиам си зеем сънче... Party Party
Ше замоля да не викате, за да не ме смущавате... Naughty

НЕМА МНОГОООООООО  Whistling Whistling Whistling  Mr. Green

# 17
Роминка. smile3525
Да бе, тя все го бута в лапите на различни женуря, слаби са му ангелите на Мемо и си пати от добрината но ми е черен като катран на моменти, bash защото не се усеща точно кога прекрачва границата между приятелството, и друг вид взаимоотношения, които за мен са далеч от приятелски между мъж, и жена. Направо и се чудя как го изтърпя, ooooh! голям ангел спасител се оказа и за Берил, и за Дерин, и за Нихан. Crossing Arms

# 18
Роминка, Новата тема е много красива newsm51

# 19
Наде  Heart Eyes права си, ама и Инджи си е виновна в много случаи  ooooh! за какво я канеше тая непрекъснато с тях  newsm78 За какво не искаше да танцува с него, а го кара да танцува с оная с африканската прическа  newsm78 Толко па да се праи на модерна  hahaha
Мемо си е виновен и за Берил и за Дерин, ама за Нихан го разбирах ... много я обичаше на времето ... па и за детето мисли.  Дядо му е виновен, че му каза да не казва на Инджи за малкия. Той ако искаше да остане с Нихан, щеше да го направи. Щом си седи при Инджи, значи обича нея . В началото и аз я разбирах, че много ревнува, ама след като бяха на вилата и той и призна, че тя е неговата половинка, че тя го допълва и т.н вече нямаше основания. Пък като роди, го заряза напълно  ooooh! такъв мъж зарязва ли се бе  newsm78 И никъде не искаше да ходи с него ... И тя голям инат си беше, много и се нервех по едно време и на нея ...А че Мемо си беше за  box беше ... Mr. Green
олеее ... какво хубаво гифчееее ...

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 16:12 от queen_fenka

# 20
Фенче, тя го правеше за да не се чувства самотна онази крокозъбелка но друг е въпроса, че всички се влюбват в Мемо. Mr. Green
Що се отнася до историята с Нихан и тримата бяха за оплакване, голяма драма, голямо нещо но често Мееметчо говореше едно на Инджи а отстрани погледнато изглеждаше друго. За мен тя беше изключително търпелива, солидарна, подкрепяща го и разбираща го, и наистина, и се възхищавам, че устоя на всичките душевни бури, и сътресения. Може би в 99% от случаите съм на нейна страна, защото разсъждавам като жена и се поставям на мястото на героинята нооооо Мееметчо си беше за крушета. box tooth
Добре, че наш Кузю не ми лази по нервните окончания относно женските му историики но пък ме влудява с този негов ОЛМАЗ. ooooh! Crossing Arms То бива, то може но чак толкова не бива да бива-Гуню, Ферхат, знайни и незнайни. #Crazy Stop Направо се чудя на Джема как за момент не се отказа въпреки, че веднъж му го каза тайничко продължаваше да таи надежда и търпението й беше възнаградено. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 16:39 от Neidjal

# 21
Фенче, тя го правеше за да не се чувства самотна онази крокозъбелка но друг е въпроса, че всички се влюбват в Мемо. Mr. Green
Що се отнася до историята с Нихан и тримата бяха за оплакване, голяма драма, голямо нещо но често Мееметчо говореше едно на Инджи а отстрани погледнато изглеждаше друго. За мен тя беше изключително търпелива, солидарна, подкрепяща го и разбираща го, и наистина, и се възхищавам, че устоя на всичките душевни бури, и сътресения. Може би в 99% от случаите съм на нейна страна, защото разсъждавам като жена и се поставям на мястото на героинята нооооо Мееметчо си беше за крушета. box tooth
Добре, че наш Кузю не ми лази по нервните окончания относно женските му историики но пък ме влюдява с този негов ОЛМАЗ. ooooh! Crossing Arms То бива, то може но чак толкова не бива да бива-Гуню, Ферхат, знайни и незнайни. #Crazy Stop Направо се чудя на Джема как за момент не се отказа въпреки, че веднъж му го каза тайничко продължаваше да таи надежда и търпението й беше възнаградено. Heart Eyes

Наде + 1  Hug

# 22
Аааа , Кузю го разбирах за олмаза ... брат му е това! Ферат нямаше нищо общо, с него се оправдаваше само пред Зейна  Joy Joy Joy при Джемс винаги беше Гюней ... тя го постави между тях, дооро! Тя избра брат му пред него, тя се сети късно, че не е обърнала внимание на правилния човек. Но и  се възхищавах на търпението и вярата ... аз не бих могла ...
А за Инджи и Мемет ... и двамата си имаха вина, но Мемо повече  Mr. Green

# 23
Кузю поставяше кой ли не между тях. Ни за Ферхат от който искаше да предпази Джейно ни за Гунчо, който не беше негов брат а враг го разбирах, защото те не заслужаваха тази негова саможертва.
Що се отнася за Инджи и, че позаряза Мееметчо след раждането никак, ама никак не я виня, защото мисълта за детенце след ада през който премина докато Господ отново и даде втори шанс оправдава поведението й. Тя е майка а за една майчица дечицата й са по-важни дори и от самите им половинки според мен.
Тя бленуваше за дете, надяваше се, изживя и превъзмогна много несгоди съпътстващи я докато се появи Мелек и самия Мемо се държеше към нея в началото все едно не беше негово дете. Crossing Arms Не го разбирах и не го оправдавах, пак той беше виноваТ. tooth

# 24
Здравейте  wavey wavey wavey wavey

Мили момичета , Не пиша при вас,но редовно си ви чета  newsm53
защото от зимата заради Кузей и Джемре,нямам миг покой,но за съжаление не обичам да пиша,но много обичам да чета и добре че вас има , Благодаря ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всички сте СУПЕР ГОТЕНИ  newsm10 smile3501
А сега за вас  имам едно прекрасно хаберче Peace

„Забраненият плод“ от 11 юли по Диема Фемили bowuu
подробности ето тук

ХУБАВА ВЕЧЕР  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 25
Здравейте  wavey wavey wavey wavey

Мили момичета , Не пиша при вас,но редовно си ви чета  newsm53
защото от зимата заради Кузей и Джемре,нямам миг покой,но за съжаление не обичам да пиша,но много обичам да чета и добре че вас има , Благодаря ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всички сте СУПЕР ГОТЕНИ  newsm10 smile3501
А сега за вас  имам едно прекрасно хаберче Peace

„Забраненият плод” от 11 юли по Диема Фемили bowuu
подробности ето тук

ХУБАВА ВЕЧЕР  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug wavey Добре си дошла ! Благодаря за хубавите думи и за хубавата новина !
Ще се радвам да споделиш за Кузей и Джемре, нищо, че не обичаш да пишеш  Mr. Green

Наде  Heart Eyes че Гьона не заслужаваше тази саможертва е ясно, ама това си е Кузей беее ... много добре си го разбирах аз ... но ме изкефи, когато най-накрая си каза : Йетер беее ... Крайно време беше ...
Мацки, изчезвам за няколко часа ... да не рИвете  Joy Joy Joy тамам да си починете малко от мен ...

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 17:20 от queen_fenka

# 26
АлоУ що не викате?  newsm78
Кукувам си аз сама в другата тема и се чудя кво стана, къде отидохте.  Crossing Arms
Помислих си вече, че сама ще си говора Thinking

Добре, че наш Кузю не ми лази по нервните окончания относно женските му историики но пък ме влудява с този негов ОЛМАЗ. ooooh! Crossing Arms То бива, то може но чак толкова не бива да бива-Гуню, Ферхат, знайни и незнайни. #Crazy Stop Направо се чудя на Джема как за момент не се отказа въпреки, че веднъж му го каза тайничко продължаваше да таи надежда и търпението й беше възнаградено. Heart Eyes

newsm10

# 27

Ще се радвам да споделиш за Кузей и Джемре, нищо, че не обичаш да пишеш Mr. Green

аз не пиша  ФЕНче ,но ще ви споделя нещичко за Северната буря и Чиркин Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.vbox7.com/play:m3b5e597b8

http://www.dailymotion.com/video/x1ough1_%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B … -3-4-5_shortfilms

Приятно гледане   bowuu bowuu bowuu

# 28
  Много красива тема - с пищната красота на лятото. Благодарности към Ромина!
  Момичета - за какво връщане на филми по TV-то говорите? Защото днес от 10 часа сутринта до 16 часа цял район бяхме в профилактика от ЧЕЗ и не можах да гледам нищо!

# 29
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 smile3507

Големи спорове и полемики... ooooh!
Не мой се спи от вас... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт