Север-Юг - тема 21

• 24 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Роминка за новата темичка  чичеци за теб и за всички  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 31
smile3507

Големи спорове и полемики... ooooh!
Не мой се спи от вас... Mr. Green

хихи hahaha hahahaи аз сега станах Mr. Green

Свет Варна Hug, новината е страхотна, но да видим дали ще е вярна Grinning
И аз ти благодаря за хубавите думи, ама не лъжи , че не обичаш да пишеш, защото те срещам в темите за ЛИН, за Нюргюл Wink А щом се кефиш на Кузей и Джемре,  минавай  и при нас Wink
благодаря за клипчетата Hug

# 32
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па, не ти ли писна го гледаш тоя забранен плод... hahaha

Айде Нигерия..... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 33
Тая па, не ти ли писна го гледаш тоя забранен плод... hahaha

Айде Нигерия..... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

мчи аз не съм го гледала от 2 години Mr. Green

# 34
  • Плевен / София
Здравейте, Hug
всички сте забелязани и отразени....няма да изброявам да не пропусна някой....
Нямате спирка....да не започвам със сметките пак къде бяхте снощи къде сте днес.....
Мария, успешен стаж - банковото дело е сериозна работа.Няма да казвам преди колко години Embarassed
се "разминах" на косъм от работа в банка, но не съжалявам..... не ,че сегашната ми работа не е инфарктна Joy Joy JoyИзгледах СЮ, перла ми е неудобна за гледане, изоставам с технологиите, не мога да връщам гледането като Фенчето и Зиз, така, че ще си  smile3505
е ще  smile3502 smile3502 smile3502
тази ми е любима

а на тази затварям очи....
Роминче, благодаря за темата
Свет Hug

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 19:09 от gostenka68

# 35
  • Плевен / София
Инджи падна ли по стълбите newsm78

# 36
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Инджи падна ли по стълбите newsm78
Още не е... Peace

# 37
Орси, Grinning доколкото разбрах говореха за опция на тв.тата която връща канали с часове назад. Много е удобна и ние я имаме в нас, и дори да пропусна нещо, което ме вълнува използвайки я наваксвам пропуснатото.
Свет, добре дошла Grinning и се разписвай по-често при нас.
Гости Grinning и на мен първата снимка на Киво ми е една от тези, които най ми харесват, Heart Eyes има и още. Laughing
Фенчееее, Heart Eyes Grinning за теб.

# 38
Еййй, ама много ме дразнят тия #2gunfire #2gunfire #2gunfire

В някаква турска статия, пишело, че Киво няма образование  Mr. Green А Госпожата Hug ни беше казала, че Завършва Факултет по театрално изкуство в Истанбул Peace

И кво са тръгнали да го обсъждат.... ама много им бърка в очите еййй hahaha hahaha

Цитат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
"не ми говори за Къванч баш тука.
За мен той е най-грозния и некадърен самодеец в турско, сега се оказа и с килийно образование. Или и такова няма? Айде, зарежи го!"

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 20:35 от Airra

# 39
Благодаря ви момичета за топлото посрещане  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss
ще се постарая по често да ви навестявам  bowuu bowuu

Airra Hug
миличка не лъжа, не съм много по писането,особено пък когато съм  непросветен новак  Joy Joy Joy
а при тоз ваш Убавец - Сапфира ви, съм новобранка отвсякъде Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
А за съжаление не разполагам с много свободно време,малкото което ми остава кълцам ЛИН и СЮ bowuu bowuu

а това  клипче, е подарък за вас  bowuu
но е с неизлъчени до сега кадри по скапаното Битиви  Peace

# 40
Ич нема ви чета  Naughty нали се разбрахме да сте мирни докато ме няма  Mr. Green

# 41
Ич нема ви чета  Naughty нали се разбрахме да сте мирни докато ме няма  Mr. Green

От тва по-мирни, здраве му кажи  smile3534

# 42

От тва по-мирни, здраве му кажи  smile3534

И аз се радвам да те видя  Hug Heart Eyes

# 43
Инкее, няма ли да ме подкрепиш, че много се напрегнах Mr. Green

Свет Hug страхотни са клипчетата. Simple Smile И да ти кажа, аз също много харесвам твоята любима двойка, за мен са едни от най-харизматичните.

# 44
Инкее, няма ли да ме подкрепиш, че много се напрегнах Mr. Green

Свет Hug страхотни са клипчетата. Simple Smile И да ти кажа, аз също много харесвам твоята любима двойка, за мен са едни от най-харизматичните.

Айре душо само кажи за какво си се напрегнала, че ме мързи да чета и тЪ подкрепям на момента  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт