Север-Юг - тема 21

• 24 209
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Вие ептен ме зехте за мезе  Joy Joy Joy
Фърляла съм по едно очо и знам че Киво там е пуФкав и страшен, просто не съм гледала съсредоточено  hahaha
Ина сори, дори не съм си го и помисляла. Наистина помислих, че не знаеш как изглежда в Езел и публикувах снимките му за улеснение. Rolling Eyes
Аз например като го видях за първи път като Секиз #Crazy и във игралния му филм, #Crazy и ако не знаех, че е Киво едва ли бих го познала, страхотни превъплъщения прави, брилянтни smile3521 и ненапразно смятам, че той е турския актьор с най-перфектните превъплъщения в двете крайности от-до.

# 226
Вие ептен ме зехте за мезе  Joy Joy Joy
Фърляла съм по едно очо и знам че Киво там е пуФкав и страшен, просто не съм гледала съсредоточено  hahaha
ами що не и без това е време за обяд hahaha hahaha

Наде  Hugthumbsup

Скрит текст:
ама мноу се радвам ,че в нашата тема има хумор и забава, щото в една друга е само екзалтирано идолопоклоничество tooth tooth tooth

# 227
Наде и аз се възхищавам на Киво. Има и други добри актьори, но както каза и ти такива превъплъщения в двете крайности от миличък и любвеобилен като Халил и лигльо в ЗП, до това чудо в Езел  ooooh!
Нема спор, че е майстор

Айрееее нема ни бъркаш с кораба-майка, че ако и тука стане така директно напускам  Naughty

# 228
Айрка Grinning и на мен ми е гот, че тук има за всяка по нещо, и смях, и веселба, и сериозност когато е нужна но без залитания в двете крайности. В моята темичка и тук при Вас се чувствам в свои води.
Прекрасно гифче, едно от любимите ми. Heart Eyes

# 229
Инкее , няма как да стане Naughty,

Скрит текст:
на кораба-майка имат нужда от специализирана помощ toothtoothtooth
Наде Hug

ей това от 63 еп. искрено ме развесели Grinning

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 13:50 от Airra

# 230
Инкее , няма как да стане Naughty,

Скрит текст:
на кораба-майка имат нужда от специализирана помощ toothtoothtooth
Наде Hug

ей това от 63 еп. искрено ме развесели Grinning

Скрит текст:

Наистина е забавен момент Айрка Hug и не само той. Ето я сцената и като гифчета.
Маргиии, Hug мяркам теее, как изкара!?

# 231
И мен разсмя, Айричка. Hug
Много весел момент.
Милият Кузей, така искаше да има истински брат...

# 232
Здравейте!

Хубава сряда!

Фенче, Ками, allisas73, vanja@, Ванче, Наде, Ина, Ромина, Криси, Airra, привет и днес!  Hug

Добре съм ви заварила отново, успях да изчета всичко.  yes

Накратко и по ред...

За поредната нова тема...Ромина, момичета, радвам се,
че ще я споделяме заедно! Hug

Казват, че...децата се смеят около 400 пъти на ден, а възрастните - само 15...
"Усмивката прави богати тези, която я получават без да ограбва онези, които я дават."/от нета/

С пожелание от мен за повече наши усмивки при срещите ни и в тема 21-ва!

Мария, ЧРД и от мен, макар и на патерица...
Скрит текст:

Успех и в стажа щом е започнал вече!

Свет,  Heart Eyes  надявам се на по-чести срещи и в темата тук! Hug
Страхотни неща си ни споделила, благодаря ти!

vanja@ се е завърнала, много се радвам, че отново е с нас! Hug
Аз не харесвам героя на Енгин А. -Мустафа Б., но обожавам Керим от КВФ. Heart Eyes
От сериала "Ако бях облак" съм възхитена от Мелиса Сюзен! thumbsup
Много трудно изгледах сериала, историята е прекалено драматична за мен, определено обаче тематиката е много, много сериозна.  thumbsup

Много ме натъжава подобно писане из темите...силна чувствителност за личния любимец и нулева толерантност за чуждия. Защо ли нечие харесване за някого трябва да се "онагледи" с нехаресване за другиго? Така по-силно, по-сериозно ли изглежда, по-категорично ли е?
Нямам отговори на тези въпроси, но и вече не ги търся. Wink

Понясям леко всяко чуждо пристрастие без значение степента му, но не е така и когато чета за една тема в друга тема... Naughty Mr. Green

Ками отново е сред нас, това е хубаво. Grinning
Досега разбрахме какво ни отдалечава една от друга в позициите за сериала,  Wink надявам се да намерим и сходните си, защото няма начин да няма и такива. Hug

Цитат
изразете мнение за играта и изобщо за целият момент,когато Кузи беше пиян на сватбата си с Сима?

Ванче, интересна тема с този момент от сюжета.  Hug
Ще я прибавя към ЛП за днес за СЮ и ще споделя нещо за нея като мое мнение.

Ще следя и размислите на всички останали... yes
и ако има с какво ще се включа с удоволствие. Hug
Само да напомня какво може да се очаква от мен и днес...
Джемре...и какво се случи с нея до момента- защо и как?

Хубав ден за всички!

п.п.
Наде,  Heart Eyes
Благодаря, супер беше, ще споделя, но в другия пост. Hug

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 16:04 от margita9

# 233
Альоооо, дружки! Тук съм ! гушкам ви всички наред  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Инче  Heart Eyes е, като гледа, какво виде  newsm78 Никой нищо не е споделил - е ли се е появил Секизчо или още не  newsm78 Ама много ти благодаря, че заради мен си се "жертвала" Mr. Green
Ванче, Айричка, Алиска, Роминка , Орси Heart Eyes Hug
Наде, Инче  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 за мнението ви за сапфира - невероятен е, колкото и на някои да им изглежда некадърен  Mr. Green
Марги  Heart Eyes Hug wavey радвам се, че си си тук вече ! А Зизуняка нарде е  newsm78
Айрич
Скрит текст:
кво ми се смееш, че съм писала в 5.50  Laughing в 7.00 требе да съм у работата ...

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 16:02 от queen_fenka

# 234
  • Варна
ку куууууууу! ко прайте, любими мои??!! Hug Hug Hug Hug Hug

таз скумрия Шереф голем дзвер бе! малееее, забравила бях какви ги мъдри и твори!!! помня, че много я харесвах на моменти като жена, въпреки, че е на възраст, но много стилна и хубава!

сега да ви покажа де бях и аз и какво съм снимала

# 235
Ммммм, Петенце, Hug била си при Перлената къща Heart Eyes само, че не всички снимки, които си публикувала се виждат. Rolling Eyes
Фенчеее. Hug

# 236
  • Варна
сега май го оправих, Наденце!

някой фърли ли очо на новия сериал "Ифет"? аз снощи съвсем на края мернах,  имного ми хареса Дениз Чакър. ама и новата и лИбов и той  Убавец- нищо, че е с мустаци!

# 237
Пете, сега се виждат и двете но май имаше адрес, и на трета. newsm78
Аз не хвърлям око на никой сериал в момента, чакам си продълженията на КГ и КСШ, и понякога вечер хвърлям по едно оче на Перличка.
Двамата Къванчовци.

# 238
Фенче  Hug да си призная честно зяпах ама нищо не видех  Rolling Eyes ама обещавам утре ша гледам съсредоточено  Whistling
Петенце  Hug благородно ти завиждам  Heart Eyes
Наде хубава снимка. Аз между другото скоро разбрах,че Киво и Киво са много големи приятели.

# 239
Инче  Heart Eyes гледах го вече - не се е появил още ...
Петенце  Heart Eyes страОтни снимки! Ма много близо сте минали до къщата, аз я видех отдалече ...
Наде  Heart Eyes аз пък не видох снимката  newsm78
Инче, Къванч К. е най-добрия приятел на Къванч Т. да знаеш вече ! Mr. Green Ако нещо не знаете за Киво, питайте бе  Joy Joy Joy веднага ще ви информирам , нали ви казах, че моем да защитим дипломна работа на тема К.Т  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт