Север-Юг - тема 21

• 24 210
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Фен четох аз, че са приятели, ма нз че най-добри. Даже се зачудих щото не са работили заедно. Па и тоя съм го гледала само у Листопад и нз че се казва Къванч  Mr. Green

# 241
  • София
Милинки  4470 4470 4470  Hug Hug Hug

сега май го оправих, Наденце!

някой фърли ли очо на новия сериал "Ифет"? аз снощи съвсем на края мернах,  имного ми хареса Дениз Чакър. ама и новата и лИбов и той  Убавец- нищо, че е с мустаци!

Аз, го гледах. Обещава да е интересен!  Hug

# 242
Фенче, за коя снимка ме питаш, че не си я видяла, newsm78 аз имах в предвид тези, които Петето качи и в началото ми се сториха, че са три адреса а аз видях само една снимка, и в последствие, и втората?!
Ками. Hug
Киво и Керем, за който Ви писах, че го спрягат да е последовател на Къванч за Мави.

# 243
Наде, за снимката на двамата Къванчовци говоря, не я виждам  newsm78 Вчера хвърлих едно око на този Ифет ... не ми хареса, знам вече как ще свърши - тоя годеника, не му запомних и името, ще се хване с богаташката, а на бас! Mr. Green Симпатяга е, ма не ми харесва особено, а Дениз Чакър никога не съм я харесвала, макар, че в този сериал е по-симпатична от обикновено, отива и дългата коса. Но с тази нейна отвратителна уста и брадичка няма как да ми хареса.

# 244
Наде, за снимката на двамата Къванчовци говоря, не я виждам  newsm78
Аз я виждам. Rolling Eyes

# 245
А, сега я видях  Joy Joy Joy кво става  newsm78 Този Керем е симпатяга, ама е мнооого далече от Къванч , според мен, разбира се. Този ще оплешивее съвсем скоро  hahaha Гледах го в една серия ... ами и като актьор не ми хареса ... Ега ти новите звезди ...

# 246
А, сега я видях  Joy Joy Joy кво става  newsm78 Този Керем е симпатяга, ама е мнооого далече от Къванч , според мен, разбира се. Този ще оплешивее съвсем скоро  hahaha Гледах го в една серия ... ами и като актьор не ми хареса ... Ега ти новите звезди ...
Абе симпатяга е Керем и ми харесва играта му в слънцата но наистина е започнал да оплешивява още на младини. На тази снимка още повече изпъква липсата му на достатъчно коса на фона на буйната Кивова растителност Joy заради ролята му на Сеит но пък му отива, само маааалко да си скъси бретона.
За мен щом се каже Мави и изпъква образа на Киво, това е.

# 247
Наде, и аз това казвам ... симпатяга е, ама няма шанс да ме закотви да го гледам  Mr. Green както стана с Перла  Joy Joy Joy като мернах Киво ...
А Мави след Киво ... няма да имат такъв успех, със сигурност. И защо го сменят с тези младоци  newsm78 След Къванч тези не вървят  Mr. GreenТрябва да си намерят по-красив от него, ама нямаааа ...то такова извънземно се ражда веднъж на 100 години  Joy Joy Joy

# 248
хади малко да поспамим  Joy Joy Joy Joy
да видим кой ще познае песента  newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=IM-GX62k6r4

# 249
клипът е с неизлъчени моменти по БТВ !

http://www.youtube.com/watch?v=I8DZuGRCSms

# 250
Здравейте!  wavey
Ванче, моментът наистина е много симпатичен. Прави ми впечатление, че в сериалите (които аз съм гледала) главните герои са често пияни. Кузей се напи на сватбата си със Симай, а по-късно – на сватбата на Джемре и Баръш.
[/b]
Към това, което си отбелязала, бих добавила и много сериозните и напълно трезви мисли, които той изказа вече долу край басейна пред гледащата го с влюбен (по преценката на Гюней) поглед Джемре: Симай го обичала, както никой друг; колкото майка му; колкото брат му. „Всичко около мен е лъжа!” (Следва съответната втора половина на сцената.)
Така веселата част от пиянството, както си я описала, преминава в тъжно и болезнено откровение. Първата – пред законната вече съпруга, второто – пред тази, която е в сърцето му.
Това - за момента на пиянството. А като игра – същото, каквото по отношение на играта на Къванч в целия сериал: органично и с лекота. Повярвах му, че е пиян, както и на всичко останало.
Когато гледах сериала за първи път, дори не знаех, че Къванч има диплома. На един дипломиран пиян днес вярвам още повече... Joy
„Езел” е отдавна в списъка ми за гледане, но и сега не му е дошъл редът. Трябва да приключа с „Кузей Гюней”.
Марги, чакам за Джемрето.
Зиз, изключи ли котлона на бавния огън?

# 251
Ваня. Hug
Не се сещам за сцената, за която пишете(само горе-долу около басейна) а да не говоря, че не помня и докъде прекъснаха сериала БТВ. newsm78
Фенче, не познах песента. Rolling Eyes

# 252
Наде,
краят на 18 - началото на 19 оригинален епизод.

# 253
Наде,
краят на 18 - началото на 19 оригинален епизод.
Мерси, припомних си я. Между другото винаги вярвам на Кивовите герои, затова и следя сериали с негово участие.

# 254
Петя, привет и за теб! Hug

Фенче,  Heart Eyes Hug

vanja@,  Heart Eyes Hug
Малко по-късно, че след къмпингуване има доста работа... newsm78 Joy

Наде,  Heart Eyes
vanja@, ти е отговорила в кой еп. е сватбата със Симай, а СЮ в момента по БТВ приключи до 34-та минута на 54-ти оригинален еп.

spam2

Много съм доволна от това кратко и неочаквано пътуване, повода наистина си заслужаваше. Страхотна атмосфера на едно наистина красиво място. Малко е и страшничко защото поляната където по традиция се посреща слънцето на 1-ли юли близо до с. Камен бряг завършва с пропаст над 30 м. Но от общ. Каварна са се погрижили, имаше ограждение /вечерта го украсиха и със светещи цветни балони/ както и охрана през 5 м. по цялата ивица на лагера който бе от палатките на всички решили да посрещнат изгрева.
Лично и Ц. Цонев мина да види всичко ли е наред... yes

Имаше доста хора, но и не бе претъпкано. Възрастта беше в широки граници- и много млади, групи ученици и доста възрастни. В големи и в малки компании, по двойки, имаше и самотници, но всички много усмихнати, много позитивни, настроени с разбиране едни към други дори и непознати обединени от една обща идея за свободния дух.

Сякаш всеки бе оставил грижите на ежедневието някъде встрани и бе взел със себе си само надеждата си, вярата си за нещо по-добро, по-хубаво което иска да сподели с приятели и любими хора до себе си. Изобщо и мястото като природа и хората в едно бяха в един синхрон, в една обща енергия която зарежда с положителност, с оптимизъм.
На специална сцена пяха много млади бг рок групи и изпълнители до сутринта. А по традиция изгрева бе посрещнат под звуците на July Morning изпълнена отново и на живо от Наско от БТР и  Джон Лоутън.  thumbsup

Изгревът- красив, романтичен, силно въздействаща гледка, някак се освобождаваш от страховете си и се зареждаш с нова сила да вярваш, че можеш да поставиш едно ново начало за онова за което мечтаеш, копнееш, което искаш в живота си.

До към обяд поляната отново се превърна в поляна.
Направи ми впечатление, че всеки си почисти много прилежно.

Хареса ми и Каварна- чисто, красиво/а и евтино/ и няколко села около нея с останали още прекрасни плажове където човек може да си отпочине сред природа и море, без да е заобиколен от бетон.
Досега бях доста скептична за почивка при полеви условия,  Wink но определено съм с променени нагласи за това и за в бъдеще.  yes

Нашите приятели ходят от доста години на това място и по този повод, вече и ние ще сме сред редовните посрещачи на Джулая. thumbsup
Ако имате възможност да отидете на това магическо място срещу 1-ви юли...
препоръчвам ви го! Ще останете долни и очаровани! Hug

Нашите снимки не са готови още, затова ще ви предложа няколко от нета, щото са същите. Grinning

п.п.
http://www.youtube.com/watch?v=D_H3IR6XBRI
Uriah Heep - July Morning

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 20:04 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт