Север-Юг - тема 21

• 24 223
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Ками Hug, да не спамим много, дали ще можеш да ми разкажеш накратичко за какво иде реч в новия сериал? това първа серия ли беше? само края видях

Марги Heart Eyes, тъкмо щях да те питам как изкара! с интерес прочетох написаното и така ти завидях...много се радвам, че си изкарала добре! ама и снимки чакам с огромно нетърпение! Hug

# 256
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малейй, Марги  Heart Eyes едвам си е дошла и вече е проснала чаршафите със спама... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Фен Heart Eyes Езел почна с края на 1-ви сезон...начи Секиз след 2-3 серии ша се появи... Heart Eyes

# 257
Ваня  newsm10 smile3521 smile3521 как ме разсмя само  Joy Joy Joy Joy друго си е с диплома, нали ? Mr. Green макар, че точно в тази серия още не беше се дипломирал, ма карай  hahaha Ех, как не мога да намеря клипа ... нямам идея в коя тема сме писали за това ...
Наде  Heart Eyes песента е същата, която Джемс пееше в караоке бара .
Марги  Heart Eyes много ми беше интересно това, което разказа, браво! И аз ти завидях, най-вече, че си видяла  Джон на живо ...
Петенце  Heart Eyes да, първа серия беше и не си изпуснала нищо особено според мен поне  Mr. Green
Зизуняк  Heart Eyes Hug wavey благодаря ти, слънчо!   love001

# 258
Браво на наш Гришо  newsm44 newsm44 newsm44
Наде  Heart Eyes
Скрит текст:
е, а кажи ми откровено - този

може ли да се сравнява с този

може и да ме наречете пристрастена  Mr. Green ма имам добро зрение и виждам коя фигура е по-хубава  Joy Joy Joy нищо, че Кивчо е по-голям. Четох , че сте ги обсъждали двамата и не съм съгласна с някаква Бабчето, че Киво няма чаровна усмивка и че Керим играел по-добре с мимики, пък това на Киво било актьорска игра  Mr. Green Киво невероятно добре пресъздава всякакви емоции още когато беше млад - зелен в Перла . А, и че Киво имал дълги крака и къс торс  Mr. Green за мен торсът му си е баш тамам  hahaha Какво мислиш по въпроса ?

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 20:33 от queen_fenka

# 259
Здравейтииии  Hug Heart Eyes
Да си изгледам Любовната история и ше ви обърна подобаващо внимание  Laughing

# 260

Момичета, малко красота за ушите и очите!

# 261
  • София
Ками Hug, да не спамим много, дали ще можеш да ми разкажеш накратичко за какво иде реч в новия сериал? това първа серия ли беше? само края видях

Марги Heart Eyes, тъкмо щях да те питам как изкара! с интерес прочетох написаното и така ти завидях...много се радвам, че си изкарала добре! ама и снимки чакам с огромно нетърпение! Hug

Милинки 4470 4470 4470

Петя, Hug Hug Hug
Скрит текст:
По- късно ще ти ги обясня с няколко думи на ЛС

# 262
Фенче, сус, не издавай...
Марги, благодаря за хубавия репортаж от Камен бряг.

# 263
Фенче, сус, не издавай...
Марги, благодаря за хубавия репортаж от Камен бряг.

Марги, и аз ти благодаря за репортажа и снимките  Hug, щастие е да си там  newsm51

Ваня, а на теб благодаря за любимата мелодия  Hug , от любим, любим филм..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 264
  • Плевен / София
Здравейте момичета, Hug
Добре си хортувате тук, но мислете и за работещите....докато се прибера, прочета , видя какво сте написали ще стане време за лягане.... Joy Joy Joy
Петенце, много благодаря за споделените снимки."Ифет" съм го гледала със български субтитри, хубав е , но съм гледала и по интересни филми от този......
Марги,всяко кътче от България си е със своята красота и заслужава да се види
Относно образованието на Киво, мен лично не ме вълнува какво е завършил, защото не смятам, че образованието е гаранция за това дали си добър актьор или не си.....господ дава талант и който полага усилия да го развие нещата се виждат на екран
Сега когато вече догледах сериала много от нещата ми "светнаха" и ще кажа, че образа на Джемре ми хареса още повече..../Ками това може и да не го четеш..../
Но защо ,ще пиша когато му дойде времето, защото Мария удържа фронта и не го е гледала до края, да не я изкушавам....
Марги, аз също очаквам продължението за Джемре....

# 265
Орси, Алиска, Гости  Heart Eyes Hug wavey

# 266
Браво на наш Гришо  newsm44 newsm44 newsm44
Наде  Heart Eyes
Скрит текст:
е, а кажи ми откровено - този

може ли да се сравнява с този

може и да ме наречете пристрастена  Mr. Green ма имам добро зрение и виждам коя фигура е по-хубава  Joy Joy Joy нищо, че Кивчо е по-голям. Четох , че сте ги обсъждали двамата и не съм съгласна с някаква Бабчето, че Киво няма чаровна усмивка и че Керим играел по-добре с мимики, пък това на Киво било актьорска игра  Mr. Green Киво невероятно добре пресъздава всякакви емоции още когато беше млад - зелен в Перла . А, и че Киво имал дълги крака и къс торс  Mr. Green за мен торсът му си е баш тамам  hahaha Какво мислиш по въпроса ?
Привет и на тези, Hug.... Hug с които не съм се засичала днес.
Марги, големи красоти Heart Eyes си споделила с нас.
Фенче, лично аз не съм обсъждала и правила сравнения между двамата, защото за мен са много различни но е истина, че и Керем, и Киво са симпатяги.
Не съм пристрастна към никого, не съм ничия фенка на актьор/актриса но ако трябва да съм честна като, че ли Киво ми е по на сърце.
Да си допълня поста.
Фенче и двамата ми харесват на гифчетата, и не мога да кажа кой повече в случая, и кой по-малко.
Относно играта им и двамата играят перфектно щом разплакват милиони зрители но пак казвам на мен Киво ми харесва повече във всяко едно отношение, и не виждам да е с дълги крака, и с къс торс.
Тяло може да се извае, игра може да се усъвършенства но според мен това, което отличава Къванч от другите актьори е цялостното му харизматично излъчване и нетипичните му черти за турчин.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 21:15 от Neidjal

# 267
  • София
Гости, Фенче, Орси Hug Hug Hug

Сега когато вече догледах сериала много от нещата ми "светнаха" и ще кажа, че образа на Джемре ми хареса още повече..../Ками това може и да не го четеш..../

.......Мария удържа фронта и не го е гледала до края,

Joy Joy Joy Joy Joy
Е няма как да не го прочета. Твоите постове ги чета до край.
И съм наясно, относно Джемрето! Споко!Аз също не съм!

# 268
Наденце  Heart Eyes благодаря ти за отговорът! Само да уточня едно - Керем е симпатяга, а Къванч е красавец ! Joy Joy Joy Кажете, Роминка, Ванче  Mr. Green
Ками  Hug голяма си скица!  thumbsup hug

# 269
А ма Фенче ич не щеш да си конушваш с мене тая вечер  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт