Север-Юг - тема 21

• 24 127
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Зизунка! Аз се чудя защо ми забива толкова като отварям някои страници, то било от вашите парцали!  ooooh! Ей луд умора нЕма!  Laughing

Светле, мисля, че бяха повече от един с лошата енергия, ама нейсе. Аз докато реша да прочета за какво иде реч, те помели темата и я заключили. Ама по-добре, щях много да се напрегна.
А и мамата днес ми е**** мамата. Едва влизам, пък те едни грешки 500, 404, вече не им знам номерациите  Laughing

# 481
Роминка, Hug теб те пропуснах. Embarassed
Заключили са темата КСШ ли?

# 482
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, не съм гледала Езел, мила. През деня нямам време, а и нямам навик да пускам телевизора.
Някой ден ще му дойде и на него времето.

Роминка, сигурно си права. Аз умишлено не влизах там, да не си късам нервите. Само снощи, след като Фенчето ни обърна внимание, влязох и защо ли...Само се ядосах.

# 483
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Роминка, ся забивките не са от моя парцал, че е само 4МБ... Joy hahaha
Ама кат сложа другия утре ше е къде 20МБ...ама аз не съм притежател на тежките парцали Laughing
Обаче ако Гости ги обедини нейните ше стане веселба Whistling

# 484
Фенче, не съм гледала Езел, мила. През деня нямам време, а и нямам навик да пускам телевизора.
Някой ден ще му дойде и на него времето.

Роминка, сигурно си права. Аз умишлено не влизах там, да не си късам нервите. Само снощи, след като Фенчето ни обърна внимание, влязох и защо ли...Само се ядосах.
Пък аз с 1-ви пост излязох... hahaha Joy hahaha

# 485
ЗдравейтИИИИИИИ
Ко праите бе сладурки
Бати скапания ден ми е днеска  #Cussing out

# 486
Ай стига муча ма...нали те утешихме... #2gunfire #2gunfire

Абе ко е станало с темата КСШ? Shocked Shocked Shocked нема я нийде... Crazy

# 487
Ай стига муча ма...нали те утешихме... #2gunfire #2gunfire

Абе ко е станало с темата КСШ? Shocked Shocked Shocked нема я нийде... Crazy

Ма аз са мучим некой да ми опраи настроението, не да ме утешава  Naughty
Темата е заключена

# 488
Инке, споко мац! Тука сме!   love001

Наде!  Hug

Зиз, те не се обединяват, те отделно си излизат, ама ако е 50МБ  Shocked каквото и да е ще тежи.

# 489
Роминестата  Hug Heart Eyes

# 490

Наде!  Hug

Зиз, те не се обединяват, те отделно си излизат, ама ако е 50МБ  Shocked каквото и да е ще тежи.
Ама Роминке, кат ги нацвъка един след друг ще станат 100МБ разделени по 50МБ. Каквото и да си говорим става двойно по-тежко за темата. С едни става, ама 2 един след друг са много. Peace

# 491

Наде!  Hug

Ама Роминке, кат ги нацвъка един след друг ще станат 100МБ разделени по 50МБ. Каквото и да си говорим става двойно по-тежко за темата. С едни става, ама 2 един след друг са много. Peace

Е по отделно де, що трябва заедно  newsm78

# 492
Защото като вървят един след друг на мамата се качват 100МБ , а не се въртят 50 безспир... Crazy
Анлащък мЪ? Laughing

# 493
А защо е заключена темата на КСШ?

Че имаше скандал- разбрах, но нали днес всичко е спокойно, дори са изтрити постовете, тогава?
Освен модераторът/ ако прецени /кой друг може да поиска да бъде заключена една тема? newsm78

# 494
По преценка на админа се заключва.  Peace
Бай дъ уей...до сега с целия ми стаж тука не съм видяла заключена тема... Shocked
Стана ми некво интересно как изчезна завинаги...ама ми стана и тъпо, че беше съсипана.
Сега къде ли ще се нанесат дамите с гръмки никове. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт