Север-Юг - тема 21

• 24 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Светле Joy Joy, ако дойде при нас -с ей такава тениска ще си тръгне  hahaha
Зиз Hug, Инче Hug, Криси Hug, Наде Hug, Марги Hug, Мис  Hug
всички, сте отразени Grinning

Ей ама тоя Късия мноу долен бееее #2gunfire #2gunfire

Скрит текст:
не можах да не споделя, когато Джема беше в затвора, как излъга Кузей , че трябва да напусне Истанбул, за да  оттегли обвинението си Баръш Mr. Green Mr. Green Много долна твар, направи ми вдигна кръвното #Cussing out

# 541
Мисс, Hug мерси.
Айрка, Hug той Късия все в името на доброто ooooh! #Crazy прави добрини на Кузей пък той все не разбира добрите намерения на брат му. Гунчо все изкарва ситуациите така, че все едно прави всичко за благополучието на Кузю. ooooh! Голям манипулатор е и ме доядява на моменти когато Кузей му се връзва и ОЛМАЗА все е на дневен ред. Crossing Arms

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 13:40 от Neidjal

# 542
Наде Hug, тоя път надмина и злобата и завистта си, видя че не може да ги раздели и игра вабанк. А на майка си каза преди, че иска да е на мястото на Кузей hahaha Долна душичка Mr. Green

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 13:52 от Airra

# 543
# 544
Гюнайдъъъън!  Heart Eyes на всички и най-вече на Зизунка, нали е суетна  Heart Eyes
Светле  Heart Eyes ми нали това попитах снощи - посочете ми един от тези, които ходят с такива раздърпани тениски да изглежда и в такова облекло секси  Mr. Green а той изглежда именно така. И тениската му е гладена, ама като гледам, цялата е мокра на гърба му / представям си каква е жега сега там / та затова така се е нагънала  hahaha

Госпожата  Heart Eyes Hug wavey така съм се смяла на цитата, който си дала  Joy Joy Joy Joy ма баш така си е ! И аз я гледам само в очите Джемренцето и не ми е никак грозна  Mr. Green
Мис  Heart Eyes Hug wavey благодаря ти за инфото и затова, че ни навестяваш, много ми е драго!
Айрич  Heart Eyes до коя серия стигна ?
Ваня, Орси, Наде, Инче, Марги  Heart Eyes Hug wavey

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 17:23 от queen_fenka

# 545
Мацкиии!  Hug Айде на следобедно кафенце  Hug Всички гушнати и констатирани!  Heart Eyes

# 546
Фенче Heart Eyes, какъв Гюнайдъъъън бе душа Joy Joy(нали значеше добро утро newsm78)
Аз съм на 69, бавно и славно  Mr. Green

Роминка Hugсупер е

малко спамче Grinning

# 547
Ти пък, Аирке, ми за някои може да е утро  Whistling Mr. Green

# 548
Ти пък, Аирке, ми за някои може да е утро  Whistling Mr. Green

едва ли, тя сутринта отиде на работа hahaha hahaha
а виж за теб може да е Joy Joy

# 549
СЯ, шсъ обиждаме ли? Ми и аз бях на работа  Crossing Arms

# 550
СЯ, шсъ обиждаме ли? Ми и аз бях на работа  Crossing Arms

Тцъ Grinning майтапя се само Wink

# 551
Айрче  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy ми обърках поздравите бе, кво се хилиш  Laughing как беше добър ден  newsm78
леле как ми се приходи пак в Сатнбуля, като ти гледах клипчето ...
А спамовете мноу ги обичам! Може да ми се смеете, ама тази песен по ми харесва в изпълнението на Кивчо  Mr. Green
Роминче  Heart Eyes  Hug wavey благодаря за кафето - любимия ми вид е  Laughing

Joy Joy Joy Joy

# 552
Фенче, Hug Роминка. Hug
Страхотни колажи правят гъркините. Явно много си го обичат.

# 553
Фенче, Hug Роминка. Hug
Страхотни колажи правят гъркините. Явно много си го обичат.

smile3521 smile3521 smile3521 може би те са най-големите му фенки ...с малки изключения хахаха аз и няколко дружки сме ПО! Как ме е яд, че не мога да правя клипове и колажи ...

# 554
Фенче, Наде!  Hug Ии гюнлер!  Mr. Green Ох, те най-големи фенки дал господ  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт