Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 558
  • 535
  •   1
Отговори
# 30
  • Гражданин на света
mmtomova  лентите са просто ленти , използват се за уреда с кола маска .  bouquet
Аз получих днес телефона - в пощата . Детето си го гласи в момента . Пристигна с батерия н а 60% за 5 часа е на 46% . Някой беше писал на колко процента от батерията да са първоначалните зареждания  newsm78 newsm78 Моя го слагам на 15% и съм забелязала , че като достигне толкова започва да ме предупреждава  Thinking сякаш има памет на колко го зареждам  Embarassed

Честито, със здраве и безпролемно ползване. Този ли беше - http://www.buyincoins.com/item/40242.html#.U7VCWZR_tgk . По рано писах, че съм поръчвала два броя такива, и че няма проблем. Е да, ама не. Днес колегата се върнаха от почивка, и ми носи телефона да го мислим. Проблема му е че изключва. Просто го оставяш на масата, поглеждаш и той изключен. Ще пиша на китаеца, ама почти съм сигурна какво ще ми отговори - отидете на сервиз Simple Smile

# 31
Аз като нямам уред за кола маска ще мога ли да ги използвам ми беше мисълта?Както примерно лентите за лице, които се продават тук?

# 32
Извинявам се , телефона е този - не ме стряскай така  Laughing http://www.buyincoins.com/item/34672.html#.U7VFXUBjFCg 
mmtomova както казах - това са само ленти - БЕЗ восък  Naughty незнам за какво можеш да ги ползваш друго   bouquet поне пълнител ти трябва / някои го загряват в микровълнова / мажеш восък - слагаш лента и дърпаш . Това е в общи линии технологията   bouquet

# 33
  • Ловеч
fifinaki, първите 2-3 пъти разреждай батерията не повече от 20% и не я зареждай до 100 а до към 90 примерно. След това вече се предполага, че телефона си е направил някакъв си там файл за калибрация и може да го разреждаш до към 15% и зареждаш до 100%.  Няма смисъл от тотални разреждания, особенно първите пъти, защото точно тогава стават ония проблеми с незареждащите се вече телефони.
eleonor4eto, ти направо ме разби. А аз чета тука как сте доволни от този телефон и днес ще ходя да взимам един такъв от пощата  Simple Smile

# 34
  • гр. Пловдив
Цитат
http://www.buyincoins.com/item/46198.html - Според мен материята не е памук, а някакво изкуствено и лъскаво. Не съм доволна.

И аз получих от това клинче цвят бордо. Лигава и прозрачна материя. Очаквах да е малко по-плътно.
От подгряващите машинки за кола маска получих тази: http://www.buyincoins.com/item/37059.html. Действително й трябва поне 20 мин., за да подгрее добре колата. Пробвала съм я само веднъж за сега, но следващия път ще изчакам половин час.. Другите машинки, от тези, които сте поръчвали по-добре ли се държат?
Изключително съм доволна от тази четка за коса: http://www.buyincoins.com/item/39306.html. Взех в розово за дъщеря ми, която е с много гъста коса и проблема с разрясването е ежедневен. Бързо и безболезнено.
Тези фибички http://www.buyincoins.com/item/41841.html действително миришат прекалено много естествено. Simple Smile И с лак мазах и проветрявах и все така си миришат. Ще ги иставя на вън за седмица, докато не намеря друг начин за справяне с проблема.

# 35
  • Гражданин на света
fifinaki, първите 2-3 пъти разреждай батерията не повече от 20% и не я зареждай до 100 а до към 90 примерно. След това вече се предполага, че телефона си е направил някакъв си там файл за калибрация и може да го разреждаш до към 15% и зареждаш до 100%.  Няма смисъл от тотални разреждания, особенно първите пъти, защото точно тогава стават ония проблеми с незареждащите се вече телефони.
eleonor4eto, ти направо ме разби. А аз чета тука как сте доволни от този телефон и днес ще ходя да взимам един такъв от пощата  Simple Smile

Споко, мен просто ме е подгонил каръка. При вас всичко ще е наред Simple Smile   bouquet

# 36
  • Ловеч
Споко, мен просто ме е подгонил каръка. При вас всичко ще е наред Simple Smile   bouquet
То и мен ме е подгонил каръка с тази поръчка, то не бе връщания до Китай, липса на наличности на новия, доплащания за трети.. В крайна сметка засега е добре този телефон. Имам дребни забележки, като отлепващ се надпис Леново отзад на капака, но това забелязах е често срещан дефект при този модел според руснаците  Simple Smile
За тези,които чакат пратки от швейцарските пощи - 20 дена от дата на изпращане до дата на получаване при мен.

# 37
  • Русе
heros малко се обнадеждих за швейцарските пощи. Моят таблет са го изпратили на 19 юни и се надявам поне до средата на август да дойде, че след това сме на море и искам да съм оборудвана Simple Smile

# 38
  • Ловеч
Ива, ако не виждаш пратката никъде 15 дена вече- пиши на BIC нещо от сорта на "сигурни ли сте, че това е проследяващия номер, понеже никъде не се вижда" и много вероятно е да ти дадат нов. При мен така беше. Върху този, който ми бяха дали от сайта имаше залепен друг номер

# 39
  • Русе
Благодаря heros аз я виждам:
2014-07-04 10:25, SWITZERLAND, ZURICH 1 TRANSIT, Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина
    2014-06-25 18:12, Departure from border point of origin country, Asendia Asia
    2014-06-25 18:12, Arrival at border point of origin country, Asendia Asia
    2014-06-25 18:12, Mailed, Asendia Asia

Просто този последния статус се появи преди малко и се бях притеснила че от 25 юни досега не се виждаше движение. Сега вече се надявам и до средата на този месец да си я получа  Praynig

# 40
  • Ловеч
На мен като се появи ZURICH 1 TRANSIT, на следващия ден беше в София

# 41
  • София
Писах на BIC за обърканата поръчка, пратих снимки и каквото още искаха. Извиниха ми се и ми предложиха 0,5$ в коинси. Примрънках и ми дадоха 1,5$ в коинси. Grinning

# 42
  • на морето
Тъй като телефонът ми е купен от тук и го ползвам вече 1г. и половина от днес имам проблем SadКато вляза в контакти и искам да набера някой ми изписва това :
Ошибка приложения. Произошла неожиданная остановка процесса андроид.процесс.ацоре. Повторите попъйтку.
И не мога да набирам никой./ Ако искам да се обадя трябва да набера номерът на телефона и така да се свържа.
Имате ли идея как да се оправи Whistling Hug

# 43
  • Русе
При мен се получи почти същото с Леново А390т исках да си махна някои китайски приложения и изведнъж ми зачезна целия телефонен указател, дори като ме набираха ми излизаше само номера без името. Изписва Android system has stopped . Изключвах го няколко пъти, накрая му извадих и сим картите и така го оставих цяла нощ. На следващия ден си тръгна и се показа телефонния ми указател, ноооо за андроида продължава да си изписва тази грешка. Казаха ми да го рутна но не съм наясно и ме е страх да не го прецакам изцяло. Чакам мъжа ми да благоволи да го погледне
Иначе като телефон си работи добре.

# 44
  • Варна
И моя телефон се скапа, след като му изтрихме едно вирусно китайско приложение. За два, три дни постепенно умря и край  изобщо не искаше да включи андроида. Успях да го върна, възстановиха ми някаква сума и повече не искам да чуя за техника от китайски сайтове... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт