Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 554
  • 535
  •   1
Отговори
# 330
Аз имам - за Тооки Т 86 , миналия месец си купих да имам резерва , обаче взех , че си взех и нов телефон и сега мислех да ги продавам и телефона и двете батерии !

# 331
  • Русе
здравейте,

преди време една много мила дама ми препоръча един термометър...извинявам се, но не помня коя беше... Crazy благодаря й още веднъж - дълго го чаках, но най-сетне дойде...супер съм доволна, но в комплекта нямаше накрайник за ухо... Sad има ли смисъл да им пиша?...моля по-опитните да кажат...мерси... Hug
и мерси на valpan за супер кода...ще се възползвам...  Grinning Heart Eyes

Amen, при моя се издърпва главата където мери и отдолу е накрайник за ухо (две в едно са)
Провери и при теб дали е така

# 332
  • насън...
iva_georgieva, valpan, мерси много!  Hug
видях и аз, че е такава хватката...ама съм заплес... Blush ива, а забелязала ли си да има някаква разлика в температурата при мерене на чело и в ухо? аз отначало си помислих и че не работи, но го изпрабвах на радиатора и веднага светна в червено...Simple Smile) Crazy

# 333
  • Русе
iva_georgieva, valpan, мерси много!  Hug
видях и аз, че е такава хватката...ама съм заплес... Blush ива, а забелязала ли си да има някаква разлика в температурата при мерене на чело и в ухо? аз отначало си помислих и че не работи, но го изпрабвах на радиатора и веднага светна в червено...Simple Smile) Crazy

Да и при мен дава разлика. От моята докторка знам че трябва да се разчита на меренето на ухо повече защото когато се мери на челото ако е запотено детенце я от шапка или косичка не дава точен резултат. Затова аз винаги меря и с двете ама си разчитам на ухото. Дано не се налага да ти светва в червено, но работи защото при мен светна когато детето беше вдигнало 39,3 а при по-висока от 37,5 мисля че беше светва оранжево.

# 334
  • насън...
много ти благодаря... Hug Hug
а и още нещо да ви попитам като по-опитни...от няколко дни нещата, които си слагам за бай фор лейтър, не в кошницата, а отдолу...та тези ми се пазят само за ден, а преди си стояха...да не би аз нещо да съм разбутала?! много ми беше удобно, бях си наслагала разни неща и като оформям поръчка само си ги качвах горе....

# 335
Трябва да ползваш favorite, това ти е като wish list

# 336
  • Русе
Аз направо си ги слагам в кошницата и когато реша пускам поръчката. Последно една мишка като поръчвах стоя поне 3 седмици в кошницата ми докато пусна поръчката. Да си призная изчаквах си да пуснат кодче за намаление   Embarassed

# 337
  • Казанлък
Еха, днес най-накрая си получих пратката от 5 септември.

Чантичка за колелото за един приятел - http://www.buyincoins.com/item/18483.html#.VFz8WjSsW9E
Хубава е,моят зет също е доволен.

Досега все съм взимала силиконови уплътнители за обувките. Сега реших да пробвам тези,но,вероятно, ще споделя отзив чак през пролетта  Laughing
http://www.buyincoins.com/item/18859.html#.VFz8VDSsW9E

Не знам защо,но реших да пробвам тази машинка  hahaha
http://www.buyincoins.com/item/20405.html#.VFz8UTSsW9E
отчета също ще го дам по-късно. Иначе дори не беше сложена в отделна торбичка,а всичко беше накуп със другите неща  Crossing Arms

Тази торба взимам за втори път. И пак пристигна цикламена
http://www.buyincoins.com/item/48837.html#.VFz8SzSsW9E

# 338
  • насън...
iva и bobo, благодаря... Hug
явно нещо са променяли, зощото преди имаше и уиш лист, а сега не виждам...преди беше по-добре, но нищо, сега ще ползвам фейворитс...

valpan, да ти е честита машинката...такава искам и аз...да споделиш като я пробваш...а дискове дали има в сайта, като свършат тези откъде ще си купуваме?  Simple Smile
а чантичката за колело виждам, че е прозрачна отгоре - за тел. и т.н., но стабилна ли е? дали държи добре на рамката без да танцува насам-натам и да се вижда екрана на телефона?  Simple Smile

# 339
Iva, Amen, моля за линк на въпросния термометър.  Simple Smile
Отдавна искам такъв да купя, но се чудех кой и откъде, но щом отзивите за вашия са добри, няма да се замисля и веднага ще го поръчам...  Hug а сверявали ли сте го с друг?

# 340
  • Русе
http://www.buyincoins.com/item/31962.html#.VF839MloAXU
Ето този е моят. Сравнявала съм го с обикновен дигитален от бебешкия комплект на Томи Типи, но малкото ми чудо не може да седи толкова време докато измери, падаше едно затискане да стои да не се размести и той реве та се къса от инат и затова се преориентирах към този.
Все забравям да отида до нашите да пробвам да сравня и с тези старите живачните че те най-точно мерят  Embarassed

ПП да не забравиш за кода от 9% да се възползваш  Hug

# 341
  • Казанлък
valpan
а чантичката за колело виждам, че е прозрачна отгоре - за тел. и т.н., но стабилна ли е? дали държи добре на рамката без да танцува насам-натам и да се вижда екрана на телефона?  Simple Smile

Чантичката се закрепва на 2 места- отпред и отдолу под рамката... не мисля,че ще се хлъзга насам-натам.
Отгоре телефона не само се вижда,но и можеш да работиш с него. Имам в предвид,че тъча работи през тази прозрачна стена на чантичката. В сайта има и други чантички,които са с отвор за слушалките,но тях не съм ги виждала на живо  Laughing

http://www.buyincoins.com/s/Waterproof-Bicycle-Bike-Pannier-Fram … ube-Bag-Case.html

# 342
  • насън...
6tastliva, да, този е, който ива е дала...засичала съм го, но не с живачен, макар че имам вече и от 3-те вида...на мен не ми допадна меренето в ухо...пробвах на малкия, защото за него го взех основно, но не ми измери добре...не влиза хубаво накрайника в ушето, дебеличък ми се струва за нашата дупчица... Crazy...не ми даде душа да го наръгам по-надълбоко, а пък и той не спря да се върти де...но мисля, че на чело си мери доста добре, а е и доста по-лесно... Laughing  Peace
valpan, мерси за инфото за чантичката...ще чакам отзиви за уреда за пети... Hug

# 343
Момичета, благодаря ви     bouquet
Поръчвам го. Simple Smile

# 344
  • Бургас
Здравейте, от велоаксесоарите поръчвали ли сте фар и скоростометър да ми препоръчате, от които сте доволни.
И от мишка имам нужда, та приемам предложения Hug

Общи условия

Активация на акаунт