Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 749
  • 535
  •   1
Отговори
# 45
  • Ловеч
Ама сами си триете неща от телефоните ви и после що не работели. Техниката от китайски сайтове е добра, ако се подбере добре. А за експлоатацията е нужно и да се почете какво и как да се трие.. В последните 3 поста всички, които писаха ми е интересно възстановиха ли телефона до заводските му настройки и ако да дали проблемите продължиха след това?

# 46
  • на морето
Ама сами си триете неща от телефоните ви и после що не работели. Техниката от китайски сайтове е добра, ако се подбере добре. А за експлоатацията е нужно и да се почете какво и как да се трие.. В последните 3 поста всички, които писаха ми е интересно възстановиха ли телефона до заводските му настройки и ако да дали проблемите продължиха след това?
Аз нищо не съм трила от телефона-поне така мисля,защото го ползвам само за обаждания. И извинявам се за тъпия въпрос, но доста се рових в настройките и не мога да намеря от къде да му възстановя заводските(на руски език е)
Благодаря  bouquet

# 47
Здравейте!
Какво ще кажете за този таблет http://www.buyincoins.com/item/39493.html#.U7U9a0B4Agc ?
Трябва ми за синчето да играе предимно игри.

Да даваш 200+ лева($146х 1.43 = 209 лв) и да чакаш 30 дена да го получиш????  Със същите параметри( екран 7.9 инча; IPS матрица и четириядрен процесор) ги има в БГ и то с  гаранция ето ти 2 на първо четене с безплатна доставка

http://www.pcstore.bg/bg/tableti-ereaderi/tableti/tablet-gocleve … 785.html?___SID=U

http://www.emag.bg/tablet-vonino-sirius-evo-qs-s-procesor-quad-c … 212/pd/D179JBBBM/

Не си заслужава да даваш такива пари за нещо, което го има в БГ. Специално таблетите не е далавера да се купуват от Китай, защото в най-общия случай са на същите цени и в БГ, даже тези на Леново са по-евтини тук.

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 11:34 от bobo_13

# 48
  • Гражданин на света
Да споделя за сагата с проблемния телефон, дето го върнах. Всичко мина ОК. Писаха, че телефона е при тях, и че ще ми върнат парите. В пейпал акаунта имам върната сума още на 02.07 но в Пощенска още не е отразено и не ги виждам. Някой може ли да сподели, кога да очаквам окончателен превод в сметката ми? Благодаря   bouquet

# 49
За проблемите с Андроид телефоните има едно хубаво упътване:

http://www.sim.bg/news/rykovodstvo-za-rabota-s-telefoni-s-android-os

Ако Ви се чете и гледа .....

Всички останали проблеми (святкане, гаснене, контакти  и т.н.) трябва да се рутне...не е толкова сложно...трябва да се намери подходящия custom ROM за съответния модел телефон(трябва повечеко ровене по форумите, предимно чужди и руски), а тук има много от проблемите на китайските телефони по марки

http://www.androidbg.com/forum/          (по-надолу в страницата след корейските марки)

За предпочитане при закупуването на телефони от Китай да не се купуват реплики на известни марки, а утвърдени китайски такива като Huawei, Lenovo, Umi, ZTE, Jiayu, THL, Xiaomi, Newman.

# 50
Да споделя за сагата с проблемния телефон, дето го върнах. Всичко мина ОК. Писаха, че телефона е при тях, и че ще ми върнат парите. В пейпал акаунта имам върната сума още на 02.07 но в Пощенска още не е отразено и не ги виждам. Някой може ли да сподели, кога да очаквам окончателен превод в сметката ми? Благодаря   bouquet
eleonor4eto, радвам се, че всичко се е наредило при теб  Hug А за парите - до 3 -4 дни трябва да са по сметката ти, поне при мен винаги е било така  Peace

# 51
  • Русе

Телефона ми пристигна на английски, пишеше че поддържа английски и китайски. Сега единственото което ме спира да му дам връщане на заводските настройки е да не ми зачезне английския и да остане само китайски. Има ли такава вероятност  newsm78 Някой който вече е връщал заводски настройки моля да сподели.

# 52
Скрит текст:

Телефона ми пристигна на английски, пишеше че поддържа английски и китайски. Сега единственото което ме спира да му дам връщане на заводските настройки е да не ми зачезне английския и да остане само китайски. Има ли такава вероятност  newsm78 Някой който вече е връщал заводски настройки моля да сподели.
Да, на китайски ще е  Laughing Няма да ти кажа колко си играх докато нацеля откъде да го направя на английски първия път, когато връщах до заводски настройки таблета си  Embarassed Вторият път се подготвих, видях точно къде е настройката за език още докато си беше на английски  Peace

# 53
  • Казанлък

И извинявам се за тъпия въпрос, но доста се рових в настройките и не мога да намеря от къде да му възстановя заводските(на руски език е)
Благодаря  bouquet

Търси в настройките... Восстановление и сброс / возврат к заводским настройкам (не знам какъв Андроид е при теб,но все ще го намериш).

Тази грешка със спирането и надписа за android.process.acore може да се случи на всеки телефон(не само на китайски де  Laughing)
Въведи това във google и ще видиш много оплакванията при различни модели.

При мен се случи един път,но наистина след като поизтрих някои китайски приложения(явно изтрих нещо нужно за системата). Оправи се с префлашването.

iva_georgieva, няма да загубиш английски,като език. Просто първоначално телефона може да се включи с меню на китайски и ще трябва по знаците да намериш как да смениш езика. Мисля,че в ютуб имаше видео.

# 54
  • на морето
valpan-благодаря,аз все още ги търся тези пусти заводски настройки. ooooh!

# 55

виж снимката http://prikachi.com/images.php?images/423/7453423O.jpg

# 56
  • на морето

виж снимката http://prikachi.com/images.php?images/423/7453423O.jpg
Благодаря ви,момичета.С ваша помощ успях да се справя и всичко сега е наред с телефончето  bouquet

# 57
  • Ловеч
Браво, радвам се, че успя и ти да приключиш нормално сагата без остър тон на диалог със сайта. Аз не пожелах да ми ги връщат парите в paypal, но както са ти написали 3-4 дена минават докато осчетоводят операцията.
Аз с китайския станах спец. Със затворени очи сменям езика  Grinning

# 58
  • Гражданин на света
Днес сутринта вече видях парите в сметката си. Спокойно ще ги дръпна следобяд да ги върна на приятелката ми. Много съм доволна от резултата. Благодаря за помощта на всички тук. Супер спокойна темичка   bouquet  bouquet  bouquet

# 59
Другия вариант за справяне с китайския е едно приложение, която ММ си е инсталирал на телефона - снима даден текст и после си го превежда.
Аз да се похваля за едно Леново 850+ за което писах преди време, че дойде без БГ меню, а пишеше, че има.Писахме им гневно писмо как са ни подвели и е трябвало да платим за да ни го оправят тук.Първо преложиха 5 $, но ММ го игра много сърдит и обиден без да споменава диспути и т.н. и върнаха 10$, а той сам си го оправи ест. Mr. Green
Не ми е гузно ,защото преди да го пратят им писахме, че искаме да е подарък нали и да не пропуснат БГ менюто, те казаха О'к

Общи условия

Активация на акаунт