Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 839
  • 535
  •   1
Отговори
# 75
  • Казанлък
chefi77  Hug
на мен чисто визуално много ми харесва червеният Asus. Като имам възможност,ще трябва да почета повече за техните телефони(че досега само за лаптопи се сещам  Laughing)

Получих този органайзер за козметика http://www.buyincoins.com/item/25208.html#.U8a1w5R_tJk
Много ми е удобен и сега не трябва да ровя из козметичките за да търся нужните неща.
Не става за по-дебели неща,но е добър за червилата,спиралите и малки тубички със кремове.
 4470

# 76
  • Ловеч
Val, навремето едни от първите смартфони в страната бяха asus 525. Голяма работа бяха с по спомени цена от 600лв. И сега се водят сред  добрите производители с acer на лаптопи, въпреки, че новия ми лаптоп asus за 30дена 2пъти беше в сервиз. Не им знам качеството на телефоните, учудих се, че ги има в BIC, но бих заложил на тази марка, откилкото на която и да в друга неизвестна такава.

# 77
Val, навремето едни от първите смартфони в страната бяха asus 525. Голяма работа бяха с по спомени цена от 600лв. И сега се водят сред  добрите производители с acer на лаптопи, въпреки, че новия ми лаптоп asus за 30дена 2пъти беше в сервиз. Не им знам качеството на телефоните, учудих се, че ги има в BIC, но бих заложил на тази марка, откилкото на която и да в друга неизвестна такава.

Аз залагам при телефоните на процесорите и на технически характеристики изобщо.По-принцип според мен и други хора по форумите в чужбина се говори, че при поръчка на телефон от Китай по-добре е да не се залага на марково,  а да се заложи на на чисто китайско.Защото нали разбирате че при  Леново в BIC и Леново в оторизиран магазин в България има огромна разлика.Същото се отнася на другите по-известни марки.

# 78
  • София
Извинявайте, че нахлувам в темата. За мен Самсунг винаги са били най-добри. За лесно меню и т.н. Само батериите са им слабички. Peace

# 79
MayyaI радвам се, че ти харесват и обичаш да даваш по 1000 лв за характеристики, които можеш да ги купиш за 400 лв макс Simple Smile Всеки си има разбирания и виждания за това

Колкото до Asus, щом китайчетата започнаха да ги правят...мани, мани. Иначе навремето телефонуът им бе трепач, но всичко е до късмет Simple Smile

# 80
  • au bout du monde
Получих си поръчката, но има липсващ продукт #Cussing out

# 81

La Libellule, провери дали поръчката ти не е разделена на 2, често го правят  Peace

# 82
  • au bout du monde

La Libellule, провери дали поръчката ти не е разделена на 2, често го правят  Peace

Има снимка на два пакета newsm78 възможно ли е да пътува отделно Thinking

# 83

Има снимка на два пакета newsm78 възможно ли е да пътува отделно Thinking
Да, от различни складове идват нещата и както ти писах могат да дойдат с различни пакети. Погледни номера под всеки един продукт, ще видиш, че този, който липсва е с различен номер от другите, които вече си получила

# 84
  • au bout du monde
Различни са  Hug Много благодаря.
Така се притесних, сега ми олекна. Laughing

# 85
Здравейте, имам проблем с един таблет. Ainol novo 7fire. Екранът просто спря да работи. С мишка таблетът работи. Няма никакви видими поражения по екрана. Четох в един форум, че има фикс за това, но пътеката е изтекла. Чудя се какво да го правя, вече го рисетвах хард няколко пъти. Дайте идея моля ви. Cry

# 86
  • Пловдив
Момичета,има ли в сайта метални висулки?  Търсих,но все ми излизат колиета newsm78

# 87
Момичета,има ли в сайта метални висулки?  Търсих,но все ми излизат колиета newsm78

http://www.buyincoins.com/c/Pendants-Charms_104.html - Разгледай тук, може да откриеш каквото търсиш  Peace

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 16:41 от milcky

# 88
  • Бургас
Получих този спортен панталон за ММ http://www.buyincoins.com/item/45802.html#.U8vro86KDIU. Бях поръчала същия, но в черно от алито. Пристигна много бързо, има няма седмица и половина. Размера е S, а мъжо носи L и му заспа.

# 89
  • гр. Пловдив
Имам питане във връзка с "Recommender", който се въвежда при самата регистрация.
Въведох никнейма на приятелка. След което при всяка моя поръчка тя получаваше процент от поръчката ми във вид на "Pending coins". С последните ми няколко поръчки, тя вече не получава нищо. Попитах китайчетата, а те ми обясняват, че "Recommender" - а получава процент само в първите 2 месеца от моята регистрация. Така ли е и при вас?
Благодаря за отговора предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт