Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 859
  • 535
  •   1
Отговори
# 150
Получих поръчка от 21 юли  с китайски пощи без тракинг - точкатори / за точки на маникюр / платено с коинси .  Peace
Иначе искам да питам следящите по- новите неща , особено телефони  Wink какво ново има излязло интересно . Искам да си сменя телефона - за токи става въпрос , пробвах да си взема нова батерия , че тази вече не държи много - е ден изкарва  Wink обаче една получих - за нищо не става , сега чакам втора  Thinking и ако и тя е така , по - добре направо нов телефон да грабна  Peace Та загледах се в този  http://www.buyincoins.com/item/47548.html  харесва ми , само , че е ръбат , по- голям отколкото искам /5"/ , та приемам предложения   bouquet Мъжо има Зопо 980+ , лапето Уми Х2 , иска ми се друг , ако не -  ще грабвам като на лапето  Whistling Crossing Arms Цената е там някъде 200 долара ! Rolling Eyes е не е окончателна де  Joy

# 151
Получих поръчка от 21 юли  с китайски пощи без тракинг - точкатори / за точки на маникюр / платено с коинси .  Peace
Иначе искам да питам следящите по- новите неща , особено телефони  Wink какво ново има излязло интересно . Искам да си сменя телефона - за токи става въпрос , пробвах да си взема нова батерия , че тази вече не държи много - е ден изкарва  Wink обаче една получих - за нищо не става , сега чакам втора  

Thinking и ако и тя е така , по - добре направо нов
телефон да грабна  Peace Та загледах се в този  http:/
/www.buyincoins.com/item/47548.html  харесва ми , само , че е ръбат , по- голям отколкото искам /5"/ , та
приемам предложения   bouquet Мъжо има Зопо 980+
, лапето Уми Х2 , иска ми се друг , ако не -  ще грабвам
като на лапето  Whistling Crossing Arms Цената е там някъде
200 долара ! Rolling Eyes е не е окончателна де  Joy

Скоро ще поръчвам 2 телефона, Този дето си постнала много ми допада като характеристика и май ще си поръчам него.А другия ще е любимата ми марка JIAYU G5S ако имаше 5 инча щях да взема и втория такъв но няма засега.За 200 $ заслужава си парите.Има и две нови функции nfc и заключване с пръстов отпечатък.

# 152
Този телефон го има за по-малко пари + подаръци в друг сайт

# 153
  • Казанлък
bobo_13   Praynig
Скрит текст:
ние всички го знаем другият сайт и редовно пазаруваме оттам. Но,моля те, не препоръчвай продавачи с такъв рейтинг,че ще подлъжеш някои по-незапознати хора. Ох,този от вторият линк дори се опитва да праща телефон със китайските пощи и дори иска и пари за това  Joy Joy Joy

Аз не бих икономисала 10-15$,купувайки от него, а бих се доверила на проверен сайт или наистина стабилен и проверен продавач от Алиекспрес.

# 154
Мерси , от другия сайт - нИщъ ! Там много ментаци има , пък и не ми се ходи на ми......ца  Sad да не дава Господ  ooooh! ooooh! От там други работи си пазарим , техника - кой от къдет си е свикнал , няма да дърпам дявола за опашката  Whistling То и за друг знам, ама за всеки влак си има пътници   bouquet

# 155
Мерси , от другия сайт - нИщъ ! Там много ментаци има , пък и не ми се ходи на ми......ца  Sad да не дава Господ  ooooh! ooooh! От там други работи си пазарим , техника - кой от къдет си е свикнал , няма да дърпам дявола за опашката  Whistling То и за друг знам, ама за всеки влак си има пътници   bouquet

Защо си сигурна, че ще избегнеш митниците от този сайт???? Не ходят ли на ми...ца нещата над 20$? Чета по-предни теми и постове, че от митница си вземат повечето телефоните

# 156
А, сигурна - не съм.  Ти да не си Вальо Танов - естествено, че се ходи на митница , ама по добре - не!
И мисля над 30 $  Twisted Evil

# 157
bobo_13   Praynig
Скрит текст:
ние всички го знаем другият сайт и редовно пазаруваме оттам. Но,моля те, не препоръчвай продавачи с такъв рейтинг,че ще подлъжеш някои по-незапознати хора. Ох,този от вторият линк дори се опитва да праща телефон със китайските пощи и дори иска и пари за това  Joy Joy Joy

Аз не бих икономисала 10-15$,купувайки от него, а бих се доверила на проверен сайт или наистина стабилен и проверен продавач от Алиекспрес.

202uu и аз съм на същото мнение,да не кажа че за да купя техника от друг сайт ,трябва да го няма във този ,JIAYU G5 който получих на скоро,го имаше със 10-15$ по евтин в други сайтове,но за да ми е мирна главицата поне една година си го поръчах от тук,до сега нямам случай на м.....а  Peace

# 158
А, сигурна - не съм.  Ти да не си Вальо Танов - естествено, че се ходи на митница , ама по добре - не!
И мисля над 30 $  Twisted Evil

А не съм Ваньо, ама си мисля, че сега ще затегнат много нещата, нали все говорят за недостиг на пари, не могат да си постигант целите митниците....и аз се надявам да се разминавам с тях....ама късмет му е цаката

Някой беше споменал, че идвали с Дойче пост, ама от този сайт ли беше или от друг newsm78

# 159
от друг  Simple Smile

# 160
http://www.buyincoins.ru/item/50668.html#.U_T-Pvl_ssC  от тези нови телефончета които са се появили в сайта получих няколко но от друг сайт,супер малки колкото една банкова карта,много опростено меню,много малки и сладки  Simple Smile

# 161
Този телефон го има за по-малко пари + подаръци в друг сайт

Благодаря ти разбира се за съвета ! Аз го знам за този сайт виждал съм и на други китайски сайтове тези телефони но най-доволен съм от нашия сайт.По принцип разликата не е голяма 10-15 $ но като сложа код за отстъпка пак си става приблизително същата цена.Но не е там въпроса а в доверието, и наистина от там има случаи с едни и същи телефони поръчани от Buyincoins и Алито и разликата е голяма.Не винаги но има такива случаи.Забелязал ли си че най-новите модели телефони на китайския пазар се появяват първо там после в Buyincoins, защото тестват проверяват и после пускат на сайта.Иначе Алито веднъж много ми помогна, от там си купих дънна платка за лаптоп за 70 $ с процесора и видеокартата. А тук ми искаха 300 $ за ремонт с 3 месеца гаранция.Но всичко е на късмет.И пак благодаря ти за съвета.
Мисля тези дни да си поръчам тези два телефона.За този http://www.buyincoins.ru/item/47548.html#.U_UTV8V_vvA ще стрелям на сляпо...

# 162
Arsenalski Радвам се , че ти хареса  Peace Супер , значи ще чакаме отзиви като го получиш как се държи , че ако и втората батерия е скапана и аз да грабвам  Laughing

# 163
Дайте някой актуален код за отстъпка, довечера ще поръчвам два телефона.

# 164
2Dropper2014
valpan го е писала в другата тема , за 2% ама дали важи още - незнам , публикуван е на 17 август,. Ама като няма друго , пробвай !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт