Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 608
  • 535
  •   1
Отговори
# 315
Ще изчакам още няколко дни, но може ли да ми обясните как се пуска диспут?

# 316
  • Ловеч
Здравейте отново!
fifinaki, благодаря за отговора!Хареса го и него,но продължава да разглежда и сега това е набелязал:

http://www.buyincoins.com/item/53471.html#.VE61plfqrr0

http://www.buyincoins.com/item/53458.html#.VE61vlfqrr0

http://www.buyincoins.com/item/49053.html#.VE61xlfqrr0

Ако може да се включите с мнение Simple Smile
Трита телефона са почти едни и същи.
Втория има по-добра батерия и камера.
Третия има повече памет за съхранение на файлове(16GB, а другите са с 8GB).
Камерите са с различни мегапиксели, но не е ясно кой ще снима по-добре от трита. Приемаме, че повече мегапиксели, по-добри снимки и видео.
Втория в случая води с по точки, следван от третия и на трето място е първия.
Здравейте, отдавна не съм писал, но да се вмъкна с коментар, тъй като поръчах за сина ми третия от изброените жсм-и.
Слагам го на първо място поради още 3 причини:
Обектива на 13мпх камера е Sony III Imx 179, отпред покритието на touch screen е Gorilla Glass.
Дисплея е произведен по технологии OGS, при която между тъч и экран няма пространство и изображението е по-добро. Рамката на телефона със сигурност е метална. Успех в избора!

# 317
Само да спомена, че ако търсите китайски телефони и доставка от Европа има един сайт със склад в ЕС и цените на телефоните са с от 10-40$ по-скъпи от Buyincoins в зависимост от модела. Търсете "Stock in Europe" в сайта по-долу

http://www.minideal.net/eu-warehouse.html

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 10:56 от bobo_13

# 318
  • Казанлък
bobo_13 Naughty

Има отделна тема за китайските сайтове. Тази информация можеш да я прехвърлиш там. Това е темата за Buyincoins.

Получих поръчка от 26 септември,а от 5,09 все още я няма... Cry
Това портмоне за един колега...
Преди време получих едно със силна миризма и дори се наложи да се разправям с тях. Този път всичко е наред  Laughing

BIC9XMAS - код за 9% отстъпка!!!.
Важи до 13 ноември за 3 поръчки на един акаунт.

# 319
  • Ловеч
Val, аз също поръчах тогава това портмоне и действително нямаше отмирисване дълго време, но ме компенсираха с 4 долара тогава  Simple Smile Като изключим, че лесно се драска еко кожата портмонето си е ОК.

# 320
Здравейте,

Много съм си харесала Lenovo S850, някой го беше препоръчал, но не мога да намеря сега.
Има ли някой тук, който да го е ползвал вече достатъчно време?

Чудя се и как стои въпроса с гаранцията, досега все по-евтини китайски телефони съм поръчвала и те са се скапвали след 1г. Този уж има някаква гаранция, ама как реално стават нещата?

Този модел който сте посочили струва 199.99 $, за тази сума дори и за по-малко можете да купите от същия сайт телефон с по-добри параметри НО НЕ Lenovo.
Може ли пример?

# 321
 Twisted Evil За Зопото , писах преди време - от сайта са ми писали , че е грешка на екипа който подготвял поръчките - имали много работа  Joy Joy тез китайци  ooooh! 40$ се набутах  Sick

# 322
  • Бургас
bobo_13 Naughty

Получих поръчка от 26 септември,а от 5,09 все още я няма... Cry

BIC9XMAS - код за 9% отстъпка!!!.
Важи до 13 ноември за 3 поръчки на един акаунт.

И аз още чакам от шести септември - кога трябва да почна да се притеснявам за нея и да пусна диспут - ти докога ще чакаш?

# 323
  • София
И моята поръчка от средата  на септември я няма.

dorita_ До колкото знам можеш да пуснеш диспут до 45 дни след транзакцията. Ако си я пуснала на 6 септември, този период е изтекъл.

# 324
  • Казанлък
dorita_, ами...очевидно,и твоят срок за диспут изтече(трябваше да го пуснеш до изтичане на 45 дена от деня на плащането  Rolling Eyes) ,но не бих се притеснявала все още. Аз обикновено изчаквам да минат 60 дена и тогава им пиша. Често точно тогава  поръчката идва,но в краен случай ще се надявам да ми върнат парите в коинси. Както казвах преди,за малки поръчки диспути не пускам,но това е лично решение на всеки.

# 325
Здравейте,

Много съм си харесала Lenovo S850, някой го беше препоръчал, но не мога да намеря сега.
Има ли някой тук, който да го е ползвал вече достатъчно време?

Чудя се и как стои въпроса с гаранцията, досега все по-евтини китайски телефони съм поръчвала и те са се скапвали след 1г. Този уж има някаква гаранция, ама как реално стават нещата?

Този модел който сте посочили струва 199.99 $, за тази сума дори и за по-малко можете да купите от същия сайт телефон с по-добри параметри НО НЕ Lenovo.
Може ли пример?

Може разбира се ! Пример 1 http://www.buyincoins.com/item/44612.html#.VFgXmzSsXvA
Пример 2 http://www.buyincoins.com/item/54157.html#.VFgYKTSsXvA    , и двата варианта които съм посочил са 8 ядрени с по-нов процесор МТК 6592  1,7 Гхц.   На леново процесора му е предпоследния модел на МТК 6582 1.3 Гхц. и е 4 ядрен.Разлика има. Единственият плюс на Леново е че по-известна марката.Но тук четох някои се оплакваха от проблеми с Леново въпреки че не помня за кой модел ставаше дума.В крайна сметка решението е ваше.Но гаранция че телефона ще е читав от този сайт е никакъв.Аз лично съм много доволен от телефоните от сайта.Поръчал съм вече няколко, последния дойде преди 1 месец и е перфектен а моя си го ползвам вече година и нещо без забележка.

# 326
  • София
И аз съм пуснала диспут в ПП, да ми текат още няколко дни, в които да се надяваме че ще ми пристигне поръчката от 19.09.2014. Толкова много досега не съм чакала, с изключение на един път, когато пак се забавиха 40 дни. Иначе все за 2 седмици ми идваха нещата.
Току що пуснах друга поръчка. Дано да дойде по-бързо.

# 327
  • насън...
здравейте,

преди време една много мила дама ми препоръча един термометър...извинявам се, но не помня коя беше... Crazy благодаря й още веднъж - дълго го чаках, но най-сетне дойде...супер съм доволна, но в комплекта нямаше накрайник за ухо... Sad има ли смисъл да им пиша?...моля по-опитните да кажат...мерси... Hug
и мерси на valpan за супер кода...ще се възползвам...  Grinning Heart Eyes

# 328
  • Казанлък
Amen, пиши им задължително.  #2gunfire
Дай линк към термометъра... Ако накрайника го има на страницата на продукта,то това е тяхна грешка. Няма да ти го пратят допълнително,за съжаление,но можеш да искаш компенсация.
Пиши им,че си разочарована,но така не можеш да ползваш термометъра пълноценно.

# 329
  • Русе, България
Здравейте момичета,
миналата година доста от вас си купиха Tooky 86.
Скапа ми се батерията на моя и никъде не мога да намеря такава батерия.
Ако някоя продава или знае къде да си намеря, ще съм много благодарна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт