Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 630
  • 535
  •   1
Отговори
# 435
  • Гражданин на света
Вчера получих пратката от 19 януари  Peace

Това портмоне по поръчка на колегите.
И отново атомайзери във няколко цвята и няколко огледалца-бисквитки. За малките презенти за 8 март  Joy

Завид  Grinning , а аз чакам още поръчка с този телефон от 29.12 - http://www.buyincoins.com/item/47516.html#.VNRUNJ2UcZM  Sad

# 436
Дали все още продължава тенденцията за изпращане на повечето пратки на митница?

Поръчах си четки за грим и много се чудя дали ще ме разходят до митницата? Стойността им е под прага, но все пак...

# 437
Вчера получих пратката от 19 януари  Peace

Това портмоне по поръчка на колегите.
И отново атомайзери във няколко цвята и няколко огледалца-бисквитки. За малките презенти за 8 март  Joy

Завид  Grinning , а аз чакам още поръчка с този телефон от 29.12 - http://www.buyincoins.com/item/47516.html#.VNRUNJ2UcZM  Sad

Аз зарди това чакане и чудене дали и кога ще ми дойде телефона и ще отиде ли на митница, последните 2 китайски телефона си ги поръчах от  Амазон...излизат с 30-50 лв по-скъпи(в зависимост от модела) ама за 10-ина дена е при мен и няма митница, няма разправии и чудене къде е Simple Smile А ако трябва и да се плати ДДС, даже ми излиза и по-евтино. А и стоя долар, който вече мина 1.70 лв ooooh!
Преди Нова година поръчах същият Елефон 2000 на един приятел и на 10-и януари вече бе при него. Излезе 335 лв....вече си го ползва почти 1 месец, доволен е, можело вика да му сложат и по-добра батерия Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 10:54 от bobo_13

# 438

Поръчах си четки за грим и много се чудя дали ще ме разходят до митницата? Стойността им е под прага, но все пак...

Ами хората се оплакват, че дори за $8 ходят до митницата и им вземат пощенска такса - 2-3 лв. И на въпросът "Защо я задържате след като няма $20?"...не получават отговор. С две думи всичко е на късмет дали ще отиде на митница.

# 439

Ами хората се оплакват, че дори за $8 ходят до митницата и им вземат пощенска такса - 2-3 лв. И на въпросът "Защо я задържате след като няма $20?"...не получават отговор. С две думи всичко е на късмет дали ще отиде на митница.

Надявах се офанзивата да е приключила с настъпването на новата година.

# 440
Вчера девойки от iherb говореха, че поръчки над 80$ са им дошли без проблеми в пощата, а някои от китайските сайтове се оплакваха за малки суми, даже ги връщали за още документи....абе чист късмет.

# 441
Явно да. Simple Smile) Ами, надявам се, че няма да ми се наложи да ходя. Не заради друго, ама доста ми е трудно с времето, което трябва да отделя. Но каквото - такова.

Благодаря!

# 442
  • В една слънчева къща...
Уф, ами нашата митница като е на 20 км, ако трябва да се разкарвам до там, ще излезе дявол и половина. И аз поръчах четки  Blush

# 443
Уф, ами нашата митница като е на 20 км, ако трябва да се разкарвам до там, ще излезе дявол и половина. И аз поръчах четки  Blush

Ти определено си в по-лоша ситуация от мен. Simple Smile Дано не ти се наложи да ходиш до там!  Peace

# 444
Здравейте , много моля ако може линк към тренажор за очи ,имаше доста положителни отзиви, бях го запаметила , но не мога да го открия.Благодаря предварително!

# 445
Здравейте!Много скоро разбрах за този сайт и направих първата си поръчка преди 10 дни Simple SmileЧета форума и разбирам че се поръчват доста телефони!Качествени ли са?Някой който вече ползва,с какво качество са?

# 446
http://www.buyincoins.com/item/42526.html#.VN0hjf-hTct     тази палитричка някой ползвал ли е?

# 447
За първи път ме разочароваха от сайта.След като така и не си получих LED-лентата и след безкрайната кореспонденция с тях най-накрая на 04.02 се разбрахме да ми върнат сумата.Аз по принцип исках тази лента да ми я изпратят отново,но те не можеха да ми гарантират че ще дойде до края на м.март.Вчера влизам да видя дали имам превод-ами нищо нямаше-нито пари,нито коинси.Пише им отново-те ми отговарят че било нормално 2-3 дена да има забавяне.Ама какви ти 2-3 дена бе,то си е една седмица и повече.Написах им доста гневно писмо,защото то друго не мога и да направя.Получих една страница извинения и обещание,че до 2 дни ще ми върнат парите.Да видим.

# 448
Здравейте!Много скоро разбрах за този сайт и направих първата си поръчка преди 10 дни Simple SmileЧета форума и разбирам че се поръчват доста телефони!Качествени ли са?Някой който вече ползва,с какво качество са?

Ами ние доста сме писали...Трябва просто да се прочете. Да не говорим, че какво точно означава - по принцип телефоните с какво качество са? Ами всеки - с различно в зависимост от параметрите.

# 449
ами имам предвид,че все пак са китайски,да не би да са недодялани!Защото има и такива,разни реплики и т.н

Общи условия

Активация на акаунт