Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 653
  • 535
  •   1
Отговори
# 450
Параметрите може да звучат перфектно и да не са на такова ниво и качество

# 451
Оговорът ми, все още, е същият.

# 452
ами имам предвид,че все пак са китайски,да не би да са недодялани!Защото има и такива,разни реплики и т.н

Затова пазаруват от този сайт, защото тук няма ментета и недобросъвестни търговци като в популярните китайкси платформи. Има марки като Lenovo, THL, Cubot, Elephone, Xiaomi, Huawei, Meizu, Doogee, Umi, One plus .....все качествени и утвърдени марки телефони.Последните години китайците много дръпнаха откъм качество, а и в скоро време Xiaоmi ще настъпи доста сериозно в Европа. Все пак в световен мащаб доставките на телефони от КИтай са някъде около 40% от общия брой доставени телефони. А наскоро Леново купиха телефонния бизнес на Моторола (м/у другото Моторола Мото Г2 е невероятен телефон)
Щом топ моделите на тези китайски марки са на цени около Галакси и Айфон и се купуват....сама си отговори. Преди 10-ина години никой не купуваше корейските Самсунг и LG, сега всеки 2-ри е с такъв телефон. А тук само вметвам, че на Самсунг телефоните и тв-тата не са им основния бизнес и те си печелят от другите подразделения, докато телефоните и телевизорите им са за популяризиране на бранда и на марката и на всяка цена държат да са номер 1 по продажби във всяка държава.
За продуктите на Епъл.....не си заслужава съотношението пари-качество-характеристики. Но щом виждам ученици в 1-ви или 2-ри клас с Айфон 5-6,,,смятайййй до къде се разпростира гъзарията

Който иска си купува китайче, който иска корейче,, аз лично се разочаровах от Андроид и съм минал на Уиндоус телефони и съм много хепи.

# 453
http://www.buyincoins.com/item/3486.html#.VN3kMf-hTcs   тази извивачка за мигли някой ползвал ли е?

# 454
Имам поръчка от 31.12.2014 разделена на 2, едната част пристигна, другата не. Писах им в петък, но ми отговориха да чакам, а са минали 45 дни. Вие как постъпвате?

# 455
  • Казанлък
Имам поръчка от 31.12.2014 разделена на 2, едната част пристигна, другата не. Писах им в петък, но ми отговориха да чакам, а са минали 45 дни. Вие как постъпвате?

Щом не си пуснала диспут до 45 дена от деня на плащането, ти остава само да чакаш. Ако не получиш пратката до началото на март,пиши им и си искай парите. По принцип искат да са минали поне 60 дена. В повечето случаи пратките пристигат рано или късно...

# 456
  • Бургас

Щом не си пуснала диспут до 45 дена от деня на плащането, ти остава само да чакаш. Ако не получиш пратката до началото на март,пиши им и си искай парите. По принцип искат да са минали поне 60 дена. В повечето случаи пратките пристигат рано или късно...
Имам поръчки от септември, които така и не пристигнаха  ooooh! Едни бикини 2 пъти поръчвах и те не дойдоха. Тотално се отказах да купувам от сайта, а ми беше един от фаворитите.

# 457
  • Казанлък
misi77  Hug
И аз имах една или две много закъснели поръчки точно от септември,но в крайна сметка пристигнаха. Досега само 2 или 3 пъти съм искала връщане на парите,но чак след като са минали 60 дена. Мудни са в последно време,но все пак ги връщат поне във коинси.
Скрит текст:
От другите сайтове само Тмарт са се съгласявали да ми пращат повторно и то след дълги уговорки. Там съм 3-то ниво клиент и предлагат точките веднага,но точките не ме устройват,защото с тях може да се плати само 1/3 от поръчката. Аз не смея да пускам диспути в Пейпал безразборно за дребните неща. За съжаление,точно такива често се губят из пощите им.

# 458
  • Гражданин на света
Момичета, какво ще ме посъветвате да направя телефона, който поръчах края на декември - http://www.buyincoins.com/item/47516.html с проследяващ № RS903009238CH още е насред нищото. Писах им, но казаха да чакам. Според вас да пускам ли диспут или още е рано? Поръчката е от 29.12.2014 г.

# 459
  • Казанлък
Момичета, какво ще ме посъветвате да направя телефона, който поръчах края на декември - http://www.buyincoins.com/item/47516.html с проследяващ № RS903009238CH още е насред нищото. Писах им, но казаха да чакам. Според вас да пускам ли диспут или още е рано? Поръчката е от 29.12.2014 г.
eleonor4eto  Hug
Толкова често повтаряме в тази тема,че диспут се пуска към 43-44 ден от деня на плащането.
Ти си човекът,който трябваше да следи това. Изпуснала си срока. Той е 45 дена в Пейпал! Телефонът не е дребно нещо.
Швейцарските пощи са много бавни понякога,но се надявам все пак да пристигне пратката.
Остава да я чакаш. Стискаме ти палци.

# 460
  • Гражданин на света
eleonor4eto  Hug
Толкова често повтаряме в тази тема,че диспут се пуска към 43-44 ден от деня на плащането.
Ти си човекът,който трябваше да следи това. Изпуснала си срока. Той е 45 дена в Пейпал! Телефонът не е дребно нещо.
Швейцарските пощи са много бавни понякога,но се надявам все пак да пристигне пратката.
Остава да я чакаш. Стискаме ти палци.

Голяма съм шматка, досега винаги съм твърдяла, че сайта е много коректен. Поне аз не съм имала проблем, винаги при непристигнала пратка /бяха две/ съм им писала и без проблеми са ми връщали парите. Вярно, че ставаше въпрос за малки суми. Една от пратките все пак пристигна и аз им преведох парите. Сега как се изпуснах с тоя телефон. Дано да дойде, че половинката ще ми трие сол на главата.  Cry

# 461
eleonor4eto Мисля ,че не пречи да си им пишеш съобщение - те да проверят къде е пратката , какво показва тракинга , невярвам да изчезне , но пък много бавно - до месец най- късно трябваше да пристигне  newsm78 newsm78 Пиши им , напомни им за себе си - нищо ,че е изтекъл срока  Peace Изчеткай ги, че много им вярваш и затова не си следила внимателно , че разбираш , че има забавяния по пощите и шведската не е от най бързите   bouquet  bouquet

# 462
  • Гражданин на света
Писах им няколко пъти. Отговора беше да чакам, че нали минава през митница има забавяне и т.н. А пратката от 05.01 никакво движение. Излетяла от страна произход и до там. На 23 и 25 януари поръчах още два телефона за колега на мъжа ми. Този от 25 дава че е пристигнал и че е до етап влагане в чувал. А моята къде ли лети. И децата вече взеха да ми се майтапят. Cry Ще чакам нямам друг избор. Дано не изгоря с паричките, че не са малко Cry

# 463
Ама другите са със Сингапурски сигурно , оф тези Шведските са ужас , и моя бяха тръгнали да пращат с тях , после го върнаха и им писах да го пратят със Сингапур , ако трябва да си доплатя  Crossing Arms и слава богу пратиха го с тях , дано не се е върнал и да са го замотали някъде , пиши им и за този вариант- да проверят  Thinking А на децата един бой хвърли , хем ще ти олекне , хем ще спрат да се подиграват  Whistling Flutter  bouquet Joy

# 464
  • В една слънчева къща...
Здравейте!
Току що получих пратката си, но вътре открих само част от нещата. Най-скъпите липсват - общо 4 продукта. Как да процедирам в случая? Някой попадал ли е в подобна ситуация и как е най-добре да действам?

Редактирам поста си - от снимките на пратката ми се вижда, че вероятно са я разделили на 2 и съм получила само първата. Имат ли такава практика? Сега остава да чакам и другата ли?
Много са малки снимките, но ми се струва, че ID на едната е по-различно от това на другите две снимки.
Иначе е изпратена на 31.01.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 11:34 от tany3dj

Общи условия

Активация на акаунт