Споделете 181

• 66 237
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Честита Нова година,Споделете ! Бъдете здрави !

# 691
Ко стаа ве, ич не мъцвате. Shocked

# 692
  • Варна
Някои пишем в Искам да кажа, за другите не знам. Къде сте, хора? Дано всичко е наред с всички.

# 693
  • Пловдив
За много години ! Тук съм Simple Smile
Споделям,че в понеделник очаквам финала на това,с което се боря вече година и няколко месеца.Надявам се развръзката да е положителна за мен.
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 694
  • о`майна лунна нощ е
Вълк, то какво да се сподели освен битовизмите. Изпратихме празниците, починахме си. Къщата ми се напълни очаквано и желано с хора, дошли от 100 и от 1100 км. далеч. Беше хубаво. Посрещахме, изпращахме - кафемашината постоянно включена, чайникът вреше непрекъснато, а количеството на изпразнените алкохолни бутилки растеше главоломно. И беше хубаво. Напоително и душевно, и физически. Но свърши. Ежедневието ни завъртя, вкарахме се в матрицата отново и сега се движим с програмата за седмицата. Градина, кафе, оставям Туигълов на работа, оставям синковецът на училище, може и още едно кафе, малко форум и се заравям в останалите задачи за деня. Привечер програмата е същата, но в обратен ред и без кафето в нея. Отвреме навреме лечебен шопинг за успокоение на душата. Сдобих се със страхотно кожено яке и за да не е самотно, му добавих плетена шапка с рошаф до усмихване пинпон от естествен косъм ... от нещо /забравих какво, ама някога е тичало на собствен ход/. Важното е, че ми носи настроение и всъщност чудесно изразява вътрешния ми свят - полюшкващ се от вятъра и настоенията, нежен, но пък вечно наперен готов да настръхне още повече, ако се наложи.
И така. Годината почна. И ние с нея.

# 695
  • Казанлък of all places
На мен тук ми е като на малка маса с приятели, и не смея да глумя с напразни приказки.
Мога да споделя колко ...интересни дни ме споходиха и как не мога да усетя, че е почнала нова година. Тъжна съм, объркана съм, имам много работа, не мога да си събера главата, моля, не го приемайте като мрън, казвам само защо не споделям.

# 696
  bouquetЛеле ТуиГ
заради вас съм тука ,просто ви чувствам много близки ,чак ме просълзи с усмивка под мустак Mr. Green
много ги обичам тези човечета не знам какво ми пишат но си ги нагласям.
Имам 2 дни почивка ,едно уиски  и в леглото.
 angelina.bgk
голямата ми снаха е от Казанлък и ми става драго като те видя ,здраве ,щастие  и мир в сърцето и наоколо  ти пожелавам. Hug
За много години! споделчовци!

# 697
         Здравейте споделетковци!
         Изпратих старата година така, както и я посрещнах. Беше ми лошо и единственото нещо, което исках е да си легна. Нямах желание нито да честитя, нито да ми честитят, а само да бъда оставена на спокойствие да спя. Стартът на новата сякаш повече ми хареса - топличко, уютничко...  Спомних си колко е хубаво да мечтая. Пожелах си някои неща, дано да ми се сбъднат.

# 698
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дано ви се сбъднат всичкинеща, които сте си пожелали, и аз ви ги пожелавам.
И на Онли ще стискам палци в понеделник, дано да си успяла!

Анге, другото как да е - работа, грижи, всеки го е налегнало нещо. Ама не искам да си тъжна, дано по-бързо мине това.
Тетка, бая народ посрещна тази година болен, ега ти вирусите...
Сега се надявам студът да ги е изпонатръшкал, че белким мирнем от тях...

# 699
  • Пловдив
Здравейте и от мен.Напразнувахме се и ние и пак на работа. Най-труден ми е винаги първия работен ден след дълга почивка. Направо не знам откъде да почна. Влезнах в коловоза де. Децата ги емнаха с контролни и класни за края на срока. Единственото ми разнообразие е да планирам лятната отпуска. Засега само планирам, но към февруари мисля да почна и да резервирам. Тази година ми се ще да попътувам. Всяка година си го обещавам , дано най-накрая да започна. 

# 700
  • София
Споделям,че срещнах позната ,на която й почина детенцето аз бях с моето много ми стана гадно и мъчно,сдухах се. Cry

# 701
  За много години, споделетковци! Да е пълен живота ви с читави хора, хубави емоции и широки друмища Simple Smile
Имах страхотна Коледа, една такава...каквато я гледаш по филмите. Може би още мога да искам, но и така бях и съм щастлива. Винаги има ядове, то ако няма - все едно ядеш шоколад по цял ден Simple Smile)) Как ще разбереш, че е вкусен, ако това ти е единствената храна. По тоя повод - ошоколадихме се, отестянихме се, омезихме се - ся ако искам друга визия - ограничения. Това е - жената е млада, докато има желание да подобрява външния си вид.
 Пиша си списъците за тази година - колко чавки имам по списъка ще докладвам в края  Mr. Green

# 702
Цитат
Това е - жената е млада, докато има желание да подобрява външния си вид.
А така! Това изречение ми трябваше, за да се размърдам!   bouquet

# 703
  • на Мелмак
Споделям - голямото дете се опитва да го тръшне вирус , но засега безуспешно  Praynig
Аз лекувам успешно засега гангрена на зъб  Wink
Започнах упражнения в къщи за тонус - добре се чувствам  bowuu

# 704
  • Пловдив
Споделям,че всеки в този живот си заслужава заслуженото !Казвам го без никаква злоба. И когато всичко е приключило да търсиш начини да оправиш ситуацията....

Общи условия

Активация на акаунт