Споделете 181

• 66 238
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • France
Това е най-ужасната Коледа за мен и детето. Едва сдържам сълзите си на измамата... без пари съм, без работа, заради него... очакването, в което все още има надежда... а толкова го обичам....и той, уж. Но, ако ме обичаше, нямаше да ни остави без пари, да купя, поне, на детето подарък и да я заведа някъде.
Излъгана, а дадох всичко от себе си, жертвах се в името на любовта. Никога не бях правила такива жертви за мъж. Оказа се, неподходящият.
Пак се насълзих.

# 676
  • Пловдив
Успокой се писи-миси. Може пък този урок да е за добро. Може да е бил по-малкото зло което е можело да ти се случи. Важните неща са живота и здравето на  близките ни.

# 677
  • Варна
Честито ви Рождество Христово! Здраве, спокойствие и топлина в домовете, дните и душите ви!

Да бъде!

# 678
Писи-миси  Hug Hug Hug

# 679
На всички споделетковци пожелавам за Коледните и Новогодишните празници здраве и спокойствие.  Simple Smile Praynig Това да ви съпровожда и през цялата година! Praynig
Студ скова дори иначе топъл град като Пловдив. У нас обаче е 27 градуса, не съм излизала от три дни. Мисля така да дочакам промените в температурите. Ужасно съм зиморничава, трябва да живея доста по на юг.
Нека ви е топличко в домовете и душите! Wink

# 680
Дай Боже  да е така  Peace  bouquet Praynig

# 681
  • Майничка
Весело изпращане на старата година и още по-весело посрещане на новата, с голям, по-голям, най-голям и две педи отгоре чувал от здраве, късмет и усмивки!

Наготвих и насладкарих, постлах си чистите чаршафи, свалих си желаните филми и сега съм в очакване на една премързелива новогодишна вечер. Laughing
Имаме си прекрасно извинение (гърло и сополи) да се скатаем.

# 682
Весело изпращане на старата година и още по-весело посрещане на новата, с голям, по-голям, най-голям и две педи отгоре чувал от здраве, късмет и усмивки!

Hug

# 683
  • о`майна лунна нощ е
Здрава и успешна година за всички!  Наздраве, Споделете!

# 684
  • София
За много години здрави и мирни!
Ей ма на и мен с споделената тема....споделям....на работа съм,а не искам да съм тук Laughing...ми да съм си избрала друга професия Simple Smile никой не ми е виновен....
Надявам се,че всички сте доволно опиянени и приятно прекарали Grinning Желая много такива мигове през новата година.

# 685
  • Варна
Честита ви Нова година, споделчовци! Дано да е мирна и честита.

# 686
  • София
здрава да е най-вече,другото се постига лесно.

# 687
  • Варна
И здрава, и здрава!  Laughing

# 688
  • Пловдив
За много години и от мен ! Нека да е здрава, по-успешна ,по-щастлива , по-благодатна за всички.   Grinning

# 689
За много години!Здраве,щастие и късмет за всички Grinning

Общи условия

Активация на акаунт