Споделете 181

• 66 249
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • о`майна лунна нощ е
Нещо съм се размекнала много. На фона на това, че синковецът не пропуска да ме поядосва периодично с по нещо, дори да е само за спорта, пак ми се разтвори портфейла и в пристъп на размекване, му купих подаръка за имения ден /който е чак другия месец/. Ще бъде надлежно накичен с подходящите за него приложения, но и скрит до настъпване на празника.
Сега точно 31 дена ще се гризя от нетърпение да му го дам. Егати мазохистът съм.

# 661
  • Варна
Искам тихичко да изохкам, че пак я окъсах със здравето. Този път са стоматологични неволи. Цяла година все нещо ме боли тук и там, искам да се спре вече, омръзна ми! И не знам какво се случва с българските лекари и зъболекари. Гледат, а не виждат. Вдигат рамене и дотам.

# 662
  • Казанлък of all places
Саня, гуш. Hug
И може ли да не е преди преазниците, бе, мааму?! Не за друго, заради празничното завихрение... Оздравявай бързо!

# 663
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Санче, съчувствам. Hug
Това зъболекар и гинеколог - винаги ми се свива сърцето при мисълта, че трябва да се посещават.

Споделям, че и аз приключих вчера с разни изследвания, в очакването на чиито резултати изхабих много нерви и се смалих направо от напрежение, но слава богу, хепи енд. Готова съм за празнуване на квото и да е  Joy Joy Joy.

Анге, мила, снощи все за баща ти си мислех - щото Путин беше на всички канали  Joy Joy
Моят, мир на праха му вече, по цял ден се караше с телевизора...

# 664
  • Варна
Благодаря ви. Ако не друго - ще запазя форма покрай празниците. Едвам си отварям устата, дъвчене и преглъщане - с триста зора. Разправям на мъжа ми, че трябва да ям само тънко нарязани неща, щото друго не влиза. Ама той пък не ще да схване намека.

# 665
И ние ей сега се връщаме от зъболекар.
Малкото вълче, пулпит, нерв, изронен зъб, паста, щифт - мифт ала бала плюс сто кинта.

Вчера Umbra се сдоби с момиченце.

# 666
  • Варна
Честито на Умбра! Вълк, предай и.

# 667
  • Майничка
Чудна новина, да й е жива и здрава девойката!
Вълк, тъкмо си мислех, че отдавна никого не си чел. Laughing

# 668
  • о`майна лунна нощ е
Чудесна новина! Поздрави от всички!

# 669
Не знам колко пъти казах какъв подарък ще взимам на малкия за Коледа.Що да не му купят точно това?!Сигурна съм, че изобщо не е нарочно... #Cussing out

# 670
 Взе да се резвиделява отсреща, и си помислих, че там, зад ниския хоризонт са земите на гагаузите, делтата на Дунав с островите и патките. Домакинът ми, допреди минути мой клиент, е трийсегодишен турчин с изцъклени очи. Такива очи има момчето от плаката на Еврофутбола до Пени. Някой си футболист, чието име започва с Р. Роналдиньо, Ривалдиньо. Целият плакат е суперски, уловени са напрежение, свобода, игра с тяло и игра с топка.
 Клиентът ми няколко пъти по пътя каза - това са най-богатите турски села, ама с честен труд. И винаги тоя честен труд го свързах с блъскотия. В Калугерене сме де, на басамаците, седнали на черга, сгънати на няколко ката. Пием кафето на домакина и пушим моите цигари. Кафето му е кораво, арабика или нещо такова. Като го видях как се тутка покрай кафе машината - или я ползва за пръв път, или само за гости. Тя Е за пред гости. Говорихме за разни неща, за някои домакинът ми е сила, за други аз - за кравите жерсей, за плевенски и фрезийски овце и агънца, за пастирски кучета каракачанкии кангал. Дуднехме с гласовете си и се притесних да не събудим домочадието. По едно време говорехме за туркини, за шалварите им, и за вързанките на шалварите, и изпод басамаците се показа бабата на домакина и ни нахока. После, по пътя, нагоре - надолу, наляво - надясно, се мъчех да си спомня последователността на темите, и как от кучета минахме на жени.

# 671
Ай ,Ай гиди мискини Joy
туй ли ви каза бабата Laughing
развеселяваш ме  Вълкът с дълъг ник

# 672
  • Пловдив
Честита Коледа Споделете !  Споделям  почивка и домашно направени меденки и мъфини с щерката. Тя пък получи нов телефон и не спира да снима с него. Парата се падна в сина , но той въобще не се развълнува. Аз получих поло което преди си бях харесала и щерката казала на баща си да ми го купи за подарък.  

Последна редакция: чт, 25 дек 2014, 20:52 от mdonkova

# 673
  • о`майна лунна нощ е
Спокойна, топла и щастлива Коледа и от мен! Бъдете здрави!

# 674
  • Майничка
Честито ви Рождество Христово! Здраве, спокойствие и топлина в домовете, дните и душите ви!

Общи условия

Активация на акаунт