Споделете 181

• 66 263
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Гаргамела е отговорила Hug
До вчера бях без долен реотан на фурната, та нищо не съм пекла, но смятам да се захвана с коледни сладки, та и малката да пооцапа ръцете с брашно.
Весели празници пожелавам на Споделете - да ви е усмихнато и уютно!

# 646
  • Майничка
Споделям, че след като 3 пъти неуспешно се помъчи да си извади разклатен горен преден зъб с конец за зъби и дръжка на врата, №2 просто го хвана, усука го и направо го изтръгна, ръмжейки кръвожадно: "Ще видиш ти, така ти се пада!". След което заяви: "Дано феята на зъбките реши, че заслужавам повече от един лев за тези мъки!". ooooh!

Пристъстващите две феи на зъбките още не могат да решат дали отглеждат садист, мазохист или просто меркантилна особа.

# 647
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гаргамелче, човекът е даже скромен, камо ли меркантилен. И освен това Феята ви много стисната - какво е това 1 лв, ми то дъвка не мож си купи. Пък викаш и две Феи - няма да давате по 50 ст. на Фея я...
Според  мен отглеждате малко мъжле, при това смело. Joy Joy Не на всеки му стиска. Или пък повече го е страх от зъболекар, отколкото от болка. Сладурче.

# 648
  • на Мелмак
Споделям - много ми е хубаво , едно спокойно , мързеливо !

Пп. Малък,храбър мъж!

# 649
  • Майничка
Всъщност е мома. Mr. Green

# 650
Е ти мА уби, Гаргамелче!

Феите, ако обичате, не се стискайте!

# 651
  • на Мелмак

Joy Joy

Спи ми се зверски , снощи гледах страхотни филми и .... отиде  ooooh!

# 652
  • о`майна лунна нощ е
С нетърпение очаквам изданието на "Житие и битие на Гаргамелиния род". Гарнирано с приложение - "Малка книжка за оцеляване в екстремни ситуации - въпроси, отвори и философски разсъждения"

# 653
  • Майничка
Няма да го дочакаш, Туиг - тоз чукча читател, не писател. Laughing

# 654
  Споделям, че получихме подарък за Коледа от Голямото вълче, неочакван и изненадващ.
Вълчицата има вече педесе сантима колие от бели перли и обеци. Веднага си ги сложи и цъфна като гергина. Чак ми идва да й фрасна един в нахилената физиономия. Викам й, сега няма да и го снемеш една година, а тя вика - най-малко. От Кристина-арт. Аз получих бели маратонки от истинска кожа и сега си разтъпквам из къщи. И мънинкото вълче, Витошко лале е получило подарък, ама от дяда си Коледа. Е те тука точно е захапал, че ще му дава нещо стареца - цък!

# 655
  • Казанлък of all places
Вълк, такава радост е най-мънинкото Вълче!
Па вие двоица с радост да си носите белите аксесоари .Simple Smile

Аз съм притеснена. За приятелка. Много, много близка. И ми се ще да ме мислите от време на време окуражаващо ( демек и нея) и да стисвате палец. Ако и когато.

# 656
Анге, разчитай. И ще те мислим, и палци ще стискаме, нали знаеш.

Вълк, наистина много сладко това Витошко лале, голям бонбон е.
И на аватара ти много ме кефи.

# 657
  • Майничка
Анджи, стискам, на добро да е! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Вълк, голям сладур е!
Да си носите с кеф подаръците!
Преди 12г. подарихме на свекърва ми троен перлен наниз, на следващата година - и гривна. Още не ги е сложила - нарекла ги е за сватбата на девера, ама той не бърза нещо.

Споделям навършил пълнолетие брак, чакаме с нетърпение ваканцията, та да го отпразнуваме, че тези две седмици се прибираме гроги и двамата.

# 658
  • Казанлък of all places
Ма въх, мадам Гарагмель! Наздраве, викам!

Имам напън да споделя случка с баща ми. Две седмици ме няма в града, днес се чуваме, пита ме кога ще отида да ги видя, уговаряме се утре в 11 да съм у тях. Звъни надвечер, осъсква ме,че не си вдигам домашния телефон ( а той, пущината, повреден, не звъни), па реква: Аз, да те помоля, утре като идваш, да е в 10, не в 11.
- Добре - отговарям аз, само мир да има - когато кажеш.
- Щото сме заети с майка ти в 11 - продължава Александров.
- Ами хубаво ( не питам, ако някой има да ми казва нещо, ще ми каже. Ама тайнствен бе!), когато кажеш, тогава ще дойда.
- Защото в 11 ще гледам пресконференцията на Путин.
- (къде е онзи емотикон с пляскащия се по челото?! А, ето го.) ooooh! ooooh! На глас изцеждам: Ясно. Добре.
- Да, много голяма пресконференция е обявена, 1240 журналисти поканени.
Приключих разговора и затворих.
Ще се скараме утре, ако остана след 11. И ми е много мъчно от това. Какво сториха с баща ми?!

# 659
 Mr. GreenС майка ми се карахме само за това,лека и пръст политика и пак  политика
 кой за кого писал, живеехме заедно Hug
Не се карай ,те не разбират мислят си че са вечни и винаги трябва да ни  учат,напътстват .
Да споделя Laughing
Започнах  нова работа  chef
разбирам че работата на готвачите е най  трудна ,не оценена за голямо съжаление ако имат кофти шеф
Лека вечер Споделете ,стискаме палци ,радваме се на малките и ние по възрастните  сме щастливи 
около вас младите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт