Споделете 181

• 66 268
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Майничка
Съвсем забравих да честитя на имениците вчера, зло да ги забрави и Силата да е с тях! Laughing

Споделям, че хем ми е вкиснато, хем ми е смешно - след сума време без телевизор, миналия петък решихме да се облажим с един, за празниците. Този петък си пуснахме цифрова и снощи картината зачезна отведнъж, тотално и безвъзвратно. Сега си имаме прекрасно, 32-инчово, лсд радио, кой като нас. Laughing
На всичкото отгоре го взехме на ЕТ-то, та и ЗЗП не го лови май. 
Малко като в онзи виц, дето в родопско село прекарали ток, имало една седмица и спрял. И бабите, потресени, коментирали:"И сега какво ще правим БЕЗ ТОК?!". Wink

# 631
Споделям, че не знам как да продължа живота си и това ме напряга ужасно. Знам какво искам да постигна, но не знам по какъв начин. Като се обърна назад, имам много успехи, но пътят до тях е осеян с толкова тръни, че накрая не изпитвам никакво удоволствие като ги постигна. От доста време съм в тази ситуация - искам нещо и не правя нищо, за да го постигна. Това ме изцежда. Мислите ми се заглушени от страховете ми. И става манджа с грозде.

# 632
  • Пловдив
gargamela, откъде го купихте , на мои близки така им се развали и веднага  са им дали друг , та пробвайте да искате друг , зависи от политиката на магазина .Ако е купен онлайн задължително трябва да ви дадат друг , ако е купен на място от магазин някои вериги дават друг ,други го вземат за поправка.

# 633
  • на Мелмак
Слушма рок парчета , които даже ги бях забравила - мед ми капе на душата  Sunglasses

# 634
  • Майничка
Приеха го за ремонт, след 10 дни употреба не заменяли.

# 635
Мечтаех си да завали пухкав сняг и тук . Най-накрая-заваля .  Heart Eyes
Резултат: Щастлива (многооо)  Grinning

# 636
Споделям ... работя с колежка, която не ме харесва (да не употребя "мрази").
Работата ми харесва, но идвам с нежелание, защото знам, че ще я видя.

Дали нехаресването е отражение от моето отношение или моето отношение е вследствие от нехаресването. Както и да е - то е факт, който ме тревожи. А минаха почти две години, откакто почнах тук ...

# 637
Споделям, че има вероятност скоро да започна работа. Надявам се да изберат мен. Много ни е трудно финансово, а и стоенето само вкъщи вече не ми се отразява добре.

# 638
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мамче, хайде, стискам ти палци! Дано да стане, както го искаш!. Пък после ще почерпиш Joy Joy

Тайничке, не може ли да си поговорите откровено с колежката. Да си пийнете по чаша вино някъде след работа и да изясните кой какво и защо. Може пък да помогне...

# 639
Попрочетох ви...поствам с най - хубави пожелания към всички / за мен е скъп спомен от тате, който си отиде преди 16 години брутално, неочаквано и без последствия за човека, който ни го отне/:

Ако владееш се, когато всички,
        треперят, а наричат теб страхлив;
Ако на своето сърце едничко
        се довериш, но бъдеш предпазлив;
Ако изчакваш, без да се отчайваш;
                наклеветен — не сееш клевети;
или намразен — злоба не спотайваш;
        но… ни премъдър, ни пресвят си ти;

Ако мечтаеш, без да си мечтател;
        ако си умен, без да си умник;
Ако посрещаш Краха — зъл предател —
        еднакво със Триумфа — стар циник;
Ако злодеи клетвата ти свята
        превърнат в клопка — и го понесеш,
или пък видиш сринати нещата,
        градени с кръв — и почнеш нов градеж;

Ако на куп пред себе си заложиш
        спечеленото, смело хвърлиш зар,
изгубиш, и започнеш пак, и можеш
        да премълчиш за неуспеха стар;
Ако заставиш мозък, нерви, длани-
        и изхабени — да ти служат пак,
и крачиш, само с Волята останал,
        която им повтаря: „Влезте в крак!“

Ако в тълпата Лорда в теб опазиш,
        в двореца — своя прост човешки смях;
Ако зачиташ всеки, но не лазиш;
                ако от враг и свой не те е страх;
Ако запълниш хищната Минута
        с шейсет секунди спринт, поне веднъж;
Светът е твой! Молбата ми е чута!
        И главно, сине мой — ще бъдеш Мъж!

# 640

Моля,Благодаря! много ми хареса,веднага си го копирах.А кой го е писал?
Съжалявам за баща ти!

# 641
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че коледният дух започна да ме погъделичква леко. Дано този път се задържи и по време на празниците, че по закона за всеобщата гадост, точно тогава съм по-кисела и от зелето в бидона.
Тази година ми се събраха няколко концентрирани дозички адреналин, къде положителни, къде не дотам такива, но ще се наложи да оцелеем. Избор няма.
Тъжа с натъжените и се радвам с тези, които имат повод за това.
Успешен ден за всички!

# 642
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Коледния дух още го задържам...за след 15-ти. Че пусна ли го отсега от бутилката, първо страшно се развихрям по отношение на коледни сладки, щолени и домашни бонбони, насита нямам, всеки ден по нещо правя. Накрая се събират планини от сладко и домашните ми протестират, че заради мен линията им страда и преминава в окръжност. ММ категорично ми забрани тази година да правя. Е, все ще направя нещо, няма да го слушам, я Joy Второ - оливам се и с подаръците - виждам още нещо хубаво за някого, после почвам да търся втори подарък и за останалите и така до изчерпване на парите до стотинка, може да се каже. Аз тоя номер с харченето до стотинка го владея до съвършенство, уроци мога да предавам, книга мога да напиша -  с колкото и пари да изляза от къщи, ако не  внимавам и му отпусна края, наистина ги намествам до последата жълта стотинчица.
За да не се напрягам, ако няма да си купувам палто, излизам с 20 лв. Щото иначе става страшно Joy Joy

# 643
  • на Мелмак
По повод коледният дух- тази година ме е хванал от мин. месец - подаръците са налице , украсата - вкъщи и на работа също , коледното меню , само новогодишното го мъдря  newsm78 Laughing

# 644
  • Майничка

Киплинг - "Ако"

Общи условия

Активация на акаунт