“Iffet” – "Иффет” по Диема фемили

• 41 958
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
Много е красива Ифет в тази серия!
Деси, над полето в което се пише има битончета на 1 ред петото от дясно на ляво е скрит текст, маркираш текста, който искаш да сложиш в скрит текст и натискаш него Peace

# 181
  • Варна
Малииии, Дилек как наперено го дава на партито..........че и на всеослушание обяви, че заминава да се жени в Европа за мъжа на мечтите си.........интересно утре какво ли ще обяснява..... hahaha hahaha

Ифетчето понесе още едно унижение на партито, ама вече е толкова ядосана, че ще вземе да се включи в игричките и на Дилек, и на Джемил...............

Бетюл излезе временно от лунното затъмнение на мозъка си като видя Джемил с Нил и реши да му диктува правилата................... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ох................какви са тия серии,бе .....докато почнат , две- три реклами и айде- край!! smile3511

# 182
  • София
Сега и Бетюл ли ще отмъщава на Джемил за това с Нил? В този сериал всеки отмъщава на някого. Laughing
Този нахалник Джемил да се разкара, да не се занимава с Ифет, не стига че я изнасили, тя му прости, после с лека ръка я изостави и се ожени за Бетюл, сега се сетил, че я обича пък даже и нагъл.

# 183
  • Варна
Намерих го, намерих го! newsm44 newsm44
Айде сега да видим дали ще се изложа...............

Скрит текст:
Подсказвам накъде ще поеме интригата в следващите няколко епизода:Джемил си направи бързо плана, като чу че на Ифетката и трябва шофьор и за да е по-убедителен в молбите си пред Нил да му помогне с работа, взе, че преспа с нея.......а пък тя взе,че се влюби жестоко в него..............
Тъй Джемито се намърда в къщата на Али Ихсан, в непосредствена близост до Ифет.
Дилек я измамват жестоко Йомер и жена му, вземат и парите и я оставят без нищо........не сле ддълго намират Йомер убит и арестуват Али Ихсан: в заговора участва и Емре- дясната ръка на "патрона", даже той го организира и прибира парите..........
От затвора Али Ихсан ще го извади не кой да е друг, а тъкмо Джемил..................в крайна сметка става ясно на А И за капана на Емре,спорят.....има ситуация.............и пак тоз Джемил се намесва и спасява и живота на Али Ихсан.............

За сега толкова , ако искате да знаете друго- свиркайте............

# 184
Здравейте момичета  Hug
От скоро се загледах по Иффет, много интересен ми се стори. Не го гледах първите седмици именно за да не се загледам, но уви.... попаднах случайно на него и не смених повече канала Simple Smile доста съм изпуснала, но ще наваксам  Wink

# 185
  • Варна
Добрутро! Как сте в пикливото утро?

...

Права е Деската да се пита, щастлива ли е Ифет. Този въпрос се налагаше от само себе си снощи, такова беше поведението й. И аз не разбрах някои неща - къде хукна нагоре по стълбите - за да види Джемил и Нил - къде отиваше? И защо се разплака - заради Нил или за изгубената си любов?
Не разбрах и защо не е готова за ПБН - нали го обича, нали имаше толкова време да се подготви? Даже се виждаше, че искрено съжалява, когато работата беше тръгнала да се разсъхва и ме заблуди, че наистина го е заобичала - пък то даже не можа да го целуне, толкова неподготвена...
Дразнеше ме и това, че през цялото време на сватбата търсеше с поглед Джемил. Ами нали искаше тази сватба - радвай се, наслади се, весели се, майната му на оня тъпак, какво ще въртиш очи цяла вечер и ще го търсиш!
...
Единствено се изкефих на посраната Гюлин, признавам си.

Светалчо,  предполагам си гледала снощната серия.............и си видяла, че макар да се опитва Ифет да внуши на другите и най-вече на себеси, че дълбоко мрази Джемил, една негова целувка беше достатъчна да я извади от равновесие и да и омекнат коленете........не видях да му се опъва много...........хич даже,май по-скоро се притесни да не ги види някой...... newsm12
С това си обяснявам аз и нежеланието и за ПБН, не е неподготвена въобще, а май точно за този мъж( за Али Ихсан).......както и да е, тя Иффет по-подготвена за него едва ли ще стане някога... все пак ПБН ще видим между тях двамцата съвсем скоро, но ще бъде с А.И не защото много го желае, а по-скоро въпреки всичко и напук на Джемил.............

# 186
  • Варна
Десинка, благодаря ти Hug за разказа! и се справи блестящо! има и друг начин- натискаш иконката и директно започваш да пишеш, без да копираш, просто си пишеш това, което искаш да е скрито!

снощи полудях с тоя Джемил #2gunfire #Cussing out  много ми е неприятен, не мога да го гледам- мазен, гаден, ехиден....пуууу, като ми се усмихне под мустак така на една страна.......големия мачо!!!! Sick  тъпата Нил също ми е много гадна- грам морал няма, знае, че е женен! ама от малоумна наркоманка какво да очаквам!

Бетюлката....и тя си го получава тъпкано, много съм доволна, всички злобяха и правеха мръсотии на Ифет, на ви  сега!

пак съм изтървала- оная женица, дето беше съседка и се натискаше на бащата на Ифет, снощи беше у тях, да не би да са се взели с таткото??!! newsm78

Ифетка се разтопи снощи от целувката! ядосах се малко, мислех, че вече не го иска!

Мелекче, и ти разказвай, мила, имам много мъпроси, ама кое по- напред....

# 187
  • София
Питайте каквото ви е интересно, че ако започна да пиша цял епизод, ще го оплескам яко. Blush

# 188
  • Варна

Ама таз Дилек много проклета и арогантна бре.........................от проклетия нито вижда, нито чува и най-вече не мисли!!!!!!!Пък и тя- "великата дизайнерка" освен някакви минималистични бански май друго не може да твори............... newsm62

Ифетчето много ядосано го раздава в този епизод ..................не знае къде да се дене от яд, а пък Нил ще умре от кеф, щото вече е захапала яко въдицата..............

# 189
  • Варна
Десинка, благодаря ти Hug за разказа! и се справи блестящо! има и друг начин- натискаш иконката и директно започваш да пишеш, без да копираш, просто си пишеш това, което искаш да е скрито!

...
Бетюлката....и тя си го получава тъпкано, много съм доволна, всички злобяха и правеха мръсотии на Ифет, на ви  сега!

пак съм изтървала- оная женица, дето беше съседка и се натискаше на бащата на Ифет, снощи беше у тях, да не би да са се взели с таткото??!! newsm78

Ифетка се разтопи снощи от целувката! ядосах се малко, мислех, че вече не го иска!

Мелекче, и ти разказвай, мила, имам много мъпроси, ама кое по- напред....

Петенце, да те успокоя за съседката Мюневвер- нищо не си изтървала, джанъм............тя буля Мюневвер много и се иска и все обикаля Ахмед касапина като лисицата гроздето, даже си направи директен маркетинг и му се предложи, но с това ще си остане..............него го вълнуват къде, къде "по-кардинални неща", отколкото проблемите на съседката на лИбовния фронт- иначе манджите и ги аресва и ги хапва с удоволствие....................

# 190
  • Варна
хахаха, Деска Heart Eyes, уби ме направо с тия манджи и буля Мюневвер / даже и не успях да и запомня името, много сложно ми се видя / ама верно си хапва човечеца, чак на мен така ми се приядоха лозови сърмички като ги гледах оная вечер! накарах мама свекърва да направи, сакън дан заслабна!

# 191
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нещо взе да изтъпява сериалът май, така ми изглежда. Две серии с това отвличане и аман от тия лепенки...бактън ми дойдоха... И не могат без да вкарат главния герой в затвора, пък макар и за малко...Много ми омръзна това. Нещо забуксува историята, доскуча ми яко, а и Ифетката много еднообразно играе ролята, само върти очите...и особено пък като зяпне с отворена уста, много глуповат вид придобива и ме ядосва...За Джемил не ми се говори, много ми е неприятен, а и той много еднообразен...

# 192
Нещо взе да изтъпява сериалът май, така ми изглежда. Две серии с това отвличане и аман от тия лепенки...бактън ми дойдоха... И не могат без да вкарат главния герой в затвора, пък макар и за малко...Много ми омръзна това. Нещо забуксува историята, доскуча ми яко, а и Ифетката много еднообразно играе ролята, само върти очите...и особено пък като зяпне с отворена уста, много глуповат вид придобива и ме ядосва...За Джемил не ми се говори, много ми е неприятен, а и той много еднообразен...

Точно такива са и моите усещания! Просто не мога да изгледам една цяла серия! Всичко почти ме дразни и загасям ТВ-то1 Joy

# 193
  • Варна
Здравейте,
погледах малко и аз, но не виждам смисъл да продължавам.
Според мен основната идея, върху която се гради сюжетът, е малко или повече извратена - коя нормална жена би си замълчала, ако изнасилвачът й се домогва до доведената й дъщеря и е назначен за неин шофьор?!?
С риск да засега някого - и в 1001 нощ беше така - той се възползва грозно от безизходното й положение, а тя взе, че го залюби.
Може би мисленето и манталитетът ни са различни и затова ни е странно. Shocked

# 194
Здравейте,
погледах малко и аз, но не виждам смисъл да продължавам.
Според мен основната идея, върху която се гради сюжетът, е малко или повече извратена - коя нормална жена би си замълчала, ако изнасилвачът й се домогва до доведената й дъщеря и е назначен за неин шофьор?!?
С риск да засега някого - и в 1001 нощ беше така - той се възползва грозно от безизходното й положение, а тя взе, че го залюби.
Може би мисленето и манталитетът ни са различни и затова ни е странно. Shocked
Наистина ще засегнеш много фенове на "1001 нощ" . Нищо общо нямат ! Но не смятам да се задълбочавам и не е тук мястото! Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт