“Iffet” – "Иффет” по Диема фемили

• 41 931
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Препоръчвам да гледате Ибрахим Челиккол в един игрален филм - "Само ти" (Sadece sen). Ще си промените мнението за играта му. Simple Smile Grinning Може би режисьорът е "виновен". Peace

# 196
  • Варна
Препоръчвам да гледате Ибрахим Челиккол в един игрален филм - "Само ти" (Sadece sen). Ще си промените мнението за играта му. Simple Smile Grinning Може би режисьорът е "виновен". Peace

Привет от мен Simple Smile
По мое мнение пък режисьора на този сериал въобще не е " виновен".............Ибрахим играе еднакво добре и в "Иффет" и в " Само ти", само че в първия случай играе персонаж, който е отрицателен в по-голямата част на сериала(доста по-трудна задача от положителен) и действието се развива в продължение на 40 серии от близо 2 часа, а във "Само ти" играта му е силна ,но филма се побира в рамките на 2 часа и сценария не ни показва кой знае какво развитие на действието.......пък и на мен не ми допадна особено играта на партньорката му Белчим Билгин...............Мисля си, че ако се търсят пробойни някъде в сериала "Иффет", те биха били в сценария.....доста празнини имаше, особено към финала...............а пък за финала не ми се говори.......както споделих в другата тема имах усещането, че както са  снимали епизода е имало извънземно нашествие, отвлекли са всички сценаристи,режисьори и оператори и помощния персонал е заснел първото, което му е хрумнало за финал...... #Crazy #Crazy.......направо с този "край" туриха пепел на целия сериал.

# 197
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Деска, направо ме отчайваш с тези думи за финала... Ако изгледам още един сериал със супертъп край (след като оня ден гледах финала на ЕЛИ), сигурно окончателно ще се откажа въобще да ги почвам турските сериали...Даммм, на път съм, нещо много съм разочарована...И не само от финалите, ми въобще от сериалите...

# 198
  • Варна
Деска, направо ме отчайваш с тези думи за финала... Ако изгледам още един сериал със супертъп край (след като оня ден гледах финала на ЕЛИ), сигурно окончателно ще се откажа въобще да ги почвам турските сериали...Даммм, на път съм, нещо много съм разочарована...И не само от финалите, ми въобще от сериалите...

Тук според мен въобще не може да става дума за финал............просто са прекъснали сериала  набързо, сякаш за "малко" и после не са го дозаснели...........до последния момент развиват действието в дадени насоки, и после бумммммммммм и "край":Е не, този филм не заслужава според мен така да остане да виси в нищото;той заслужава подобаващ финал- независимо добър или лош.........аз така се бях набрала като го изгледах, че сигурно ако владеех езика им щях да им сътворя едно  хубавичко писъмце на неудовлетворен телезрител- да се вземат в ръце и да напънат главите си за истински край, а после да съберат екипа и да го завършат!!!!(хахаха....май се размечтах Laughing)

# 199
Здравейте,малко късничко,но все пак да се запиша. Simple Smile
Като цяло ми харесва сериала,но нещо ми се струва мнооого муден напоследък.В общи линии ми е ясно как ще се развият събията напред,обаче не знаех,че финала ще го претупат ooooh!

# 200
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Включвам се с 2 въпроса:
Иффет и Али Ихсан преспаха ли заедно в днешната серия? Не ми стана ясно....
И онази Мюневвер нали се предложи на Ахмед, бяха заедно на сватбата и к'во? Кой от къде е? Нямаше ли да са заедно вече?

# 201
Аз се отказах от сериала, само от време на време чета тук, а и от минали теми горе-долу знам какво ще стане. То и затова не ми се гледа - не мога да разбера тази любов, да те изнасилят, да те излъжат и изоставят, да виждаш човека, който обичаш да продължава да наранява други хора, да си мълчиш и да си го обичаш, че пък и семейсво да направиш с него.... Нито самоуважение, нито логика, нищо.... Всички сме обичали, всички може да сме се "тръшкали" по някой, да сме правили компромиси или прощавали, но все пак, поне за мен, има неща, които никога не бих простила, че и да продължа да обичам... Както и да е, просто леко недомислен сценарий, а и толкова муден...

# 202
  • Варна
Аз се отказах от сериала, само от време на време чета тук, а и от минали теми горе-долу знам какво ще стане. То и затова не ми се гледа - не мога да разбера тази любов, да те изнасилят, да те излъжат и изоставят, да виждаш човека, който обичаш да продължава да наранява други хора, да си мълчиш и да си го обичаш, че пък и семейсво да направиш с него.... Нито самоуважение, нито логика, нищо.... Всички сме обичали, всички може да сме се "тръшкали" по някой, да сме правили компромиси или прощавали, но все пак, поне за мен, има неща, които никога не бих простила, че и да продължа да обичам... Както и да е, просто леко недомислен сценарий, а и толкова муден...
Hug Абсолютно си права, и аз мисля така!

# 203
 И аз съм на същото мнение - гледам от време на време по няколко минути...Жалко! Hug

# 204
  • София
Няма възможност да гледам сериала всеки ден .
Сестрата на Ифет защо разхвърля дрехите от баща си?

# 205
  • Варна
Няма възможност да гледам сериала всеки ден .
Сестрата на Ифет защо разхвърля дрехите от баща си?

защото преди това Ифет и беше купила красиви дрехи и бащата ги накъса на пърчета, след това ги занесе в къщата на Ифет да и ги върне, нямал нужда от подаяния! отиде и сам и купи някакви дрехи!

# 206
Ифет и Али Иксан ще се разделят ли?

# 207

Да,Иффет и Али Ихсан се разделят! Confused

# 208

Не се ли събират повече Sad ?

# 209

Не се ли събират повече Sad ?

Временно не знам,но гледах разкошната им сватба с Джемил,а и момиченце ще му роди... А Бетюл има момче от него! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт