“Iffet” – "Иффет” по Диема фемили

• 41 975
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Привет и от мен.
И на мен този Джамил изобщо не ми харесва мъчих се поне малко да ми е синпатичен
но нещо не се получава.Иска да използва дъщерята на Али Ихсан за отмъщение .
ОПАААлъжата за бебето се пропука и истината лъсна Joy  Joy  Joy   

# 166
Щом сега се женят кой знае до края на филма колко пъти ще се разделят и събират отново newsm78  newsm78  newsm78

# 167
И двамата родители на Бетюл са големи кукумявки и напълно си заслужават
Джемил да ги използва дано им вземе всичко и да ги разори те си го заслужават bowuu  bowuu  bowuu 

# 168
  • София
пуууу, най-после хитрата сврака Гюла падна в капана Mr. Green
ма кви грозни физиономии правеше  ooooh!
Ифет е много красива булка
каза че обича Али Ихсан, ама дали newsm78 newsm78
а Джемил гледа през джама като селска клюкарка, увисна му мустака
сега е присети че я иска
ужасно ме дразни
използва Бетил, мазни й се, пък сега нещо друго е намислил
долен селски тарикат и използвач
а оня, плазмодий недоносен, на Дилек гаджето, май мацката я е вързал с пари, нали от сметките му изтичало към мацката, пък дилек си го обичка, да й се чудиш на вкуса и акъла #Crazy #Crazy

# 169
  • Варна
привет, дружки мили! не съм гледала няколко серии и съм втрещена-  Shocked Shocked #Crazy #Crazy какво прави тая па Нил с Джемил????? тя не знае ли че е женен Shocked newsm78 моля да ми разкажете на бързичко, направо пощурях!!!

умрях от кеф, че разкриха тъпата Гюла!

еййй, голямо мръсно копеленце тоя Джемил бееее! пууууу, не мога да го понасям!

а за родителите на Бетюл...неам думи, всичко си заслужават, което им се случва! хак им е! #2gunfire тъпанари! а за Бетюл....без коментар, тъпа овца!
яхнала съм метлата днес, всички са ми черни! не ми забелязвайте много, много!

ама много красива булка е Ифетка, пу пу пу!

# 170
Ифет защо ревна като ги видя да се целуват Джемил и Нил;
Дали защото още обича старата любов Джемилчо или че е такъв негодник и си играе с Нил newsm78  newsm78  newsm78

# 171
  • София
Петенце-цветенце Hug
Нил знае че Джемилчо е женен, ама не се впряга хич, нали е модерна дИвойка Tired
пада си по него, като че ли не в Англия е учила, ми в девически манастир и мъж не е виждала #Crazy
а Джемил си играе с Нил, ма и аз се драня на Ифет, кво му реве пак на тоя мизерник
егати наглеца да й цъфне така на сватбата, че и сметка да й държи
той да не би да не си ляга до Бетил вечер, та Ифет да стоела далече от Али Ихсан
хубаво го зашлеви Ифетка, ма не трябваше да му се връзва
май още страда и го обича тоя долен тарикат, да й се чудиш и на нея ooooh!  

# 172
  • Варна
Хей ,момичета , виждам, че темата доста се е оживила вече, явно ви е интересно....Една малка подсказка- интригата тепърва се заформя..... Simple Smile

Айде, изпратихме Гюлин по живо, по здраво; да е жив и здрав Ерханчо, че и даде начален старт в спускането и по нанадолнището.Мегаломанщината и беше доста дразнеща - още едва пристигнала в къщата  на А.И и се обяви за господарката на дома, дето щяла да се разправя с всички, ама..........таман разперила платната и се наложи да ги свие и да отплава нанякъде!!!!

Да и е честито на Ифетчето- много красива булка, но дали е щастлива.............на мен не ми изглежда така.....Ама нейсе, все пак това и е  първи опит, ще видим дали е успешен.
Али Ихсан направо се топи покрай нея и я гледа като котарак,  засега е много хрисим и добър, чак да го заобича човек, ей......

Много се забавлявам с Дилек, която в предната серия обяви Гюлин за най-честната и почтена жена , а пък онова мекотело- Йомер  за истински мъж и му каза '....добре, че те има....." БОЖКЕЕЕЕ, само ако знае тя, че въобще не е добре да го има .................Въпросната друга девойка е наистина девойка и се оказва законна съпруга на лИбовника, а пък попрецъфтялата Дилек е просто.........."бита карта".

Предполагам се досещате за намеренията на Джемил...........има още много да му се ядосвате.
За семейството на Бетюл обаче неговото завръщане е добър урок- те чак сега почнаха да "стоплят", че са направили грешка като са го принуждавали да се върне при дъщеря им......Те се възползваха от  това,че "всеки си има цена", обаче забравят, че и цената може да си има своя цена......- е сега е техен ред да си сърбат попарата.

# 173
  • Варна
Да добавя и нещо за персонажа на Нил: все още си е наркоманка, просто последните действия и тяхната интензивност я държат далеч от белия прах  за момента.............Тя е доста, мило, чувствително , но и самотно момиче- израснала между двамата си разведени родители, и макар, че е обгрижвана , глезена ,образована води доста еднообразен живот...............В себе си обаче има много правилна преценка за това как да се постъпва правилно, дори и ако тази ти постъпка ти носи болка......много жалко.че Джемил реши да използва точно нея за игричките си!

# 174
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрутро! Как сте в пикливото утро?

Галюнта, обичам духовитите ти емоционални коментари! Много им се радвам. Hug

Десче, добре си дошла и ти, явно си напред с историята, таман ще ни разясняваш, ако нещо е неясно. Hug Hug

Айринушка, Петенци, Крисунка - здравейте и тук, любими мои!
Виждам и новички - Азорче и Ангелче (Мелек - да се покажа колко съм научила турски! Joy)
Здравейте и вие, новички, добре сте ни дошли! Винаги е хубаво и весело, като сме повечко.

Мен снощната серия ме отегчи, признавам си. Голямо размотаване напред-назад беше с тази сватба, а емоция почти нямаше или поне аз не я усетих. Само погледи се разменят - Ифет върти очите на всички посоки, Серпил мята погледи, Асуман и тя с погледи се изразява, за Джемил да не говорим, той основно на това разчита. Бащата, Ахмед, и той кокорчи очи безумно през цялото време и почти по един и същи начин - снощи например, на сватбата, гледаше по същия начин, както, когато го водеха в затвора - тревожно, уплашено и налудно.
Права е Деската да се пита, щастлива ли е Ифет. Този въпрос се налагаше от само себе си снощи, такова беше поведението й. И аз не разбрах някои неща - къде хукна нагоре по стълбите - за да види Джемил и Нил - къде отиваше? И защо се разплака - заради Нил или за изгубената си любов?
Не разбрах и защо не е готова за ПБН - нали го обича, нали имаше толкова време да се подготви? Даже се виждаше, че искрено съжалява, когато работата беше тръгнала да се разсъхва и ме заблуди, че наистина го е заобичала - пък то даже не можа да го целуне, толкова неподготвена...
Дразнеше ме и това, че през цялото време на сватбата търсеше с поглед Джемил. Ами нали искаше тази сватба - радвай се, наслади се, весели се, майната му на оня тъпак, какво ще въртиш очи цяла вечер и ще го търсиш!
А за Джемил не ми се говори - той пък за какво й отмъщава на Ифет?! И това не разбирам. Ако я искаше, да я беше взел! Ама не можел...А сега какво се промени, че може?!
Най-щастлива изглеждаше госпожа Мюнезир (или нещо такова). Сияеше до касапина. И на нея й се чудя на вкуса и на акъла, както и на Дилек..

Задявката между Сайме и Осман ми е хем симпатична донякъде, хем изкуствена и ме дразни.
Обидената Емине също ми е недействителна - държи се така, сякаш се сърди, че Али Ихсан не се е оженил за нея.

Единствено се изкефих на посраната Гюлин, признавам си.

# 175
  • Варна
Добрутро! Как сте в пикливото утро?

Галюнта, обичам духовитите ти емоционални коментари! Много им се радвам. Hug

Десче, добре си дошла и ти, явно си напред с историята, таман ще ни разясняваш, ако нещо е неясно. Hug Hug

Айринушка, Петенци, Крисунка - здравейте и тук, любими мои!
Виждам и новички - Азорче и Ангелче (Мелек - да се покажа колко съм научила турски! Joy)
Здравейте и вие, новички, добре сте ни дошли! Винаги е хубаво и весело, като сме повечко.

..............................................................................................
Права е Деската да се пита, щастлива ли е Ифет. Този въпрос се налагаше от само себе си снощи, такова беше поведението й. И аз не разбрах някои неща - къде хукна нагоре по стълбите - за да види Джемил и Нил - къде отиваше? И защо се разплака - заради Нил или за изгубената си любов?
Не разбрах и защо не е готова за ПБН - нали го обича, нали имаше толкова време да се подготви? Даже се виждаше, че искрено съжалява, когато работата беше тръгнала да се разсъхва и ме заблуди, че наистина го е заобичала - пък то даже не можа да го целуне, толкова неподготвена...
Дразнеше ме и това, че през цялото време на сватбата търсеше с поглед Джемил. Ами нали искаше тази сватба - радвай се, наслади се, весели се, майната му на оня тъпак, какво ще въртиш очи цяла вечер и ще го търсиш!

Привет Светалчо,  тя Ифетчето първоначално не знаеше, че Джемито е дошъл на сватбата и и хукването и нагоре по-стълбите аз си обяснявам с това, че и беше нужно малко време след церемонията по бракосъчетанието да остане сама и да се окопити............. Rolling Eyes Rolling Eyes
Май непосредствено след като каза " да" на Али Ихсан загуби и говор ,и картина- може би защото си даде сметка какво я чака с мъж, който не е в състояние да обича?????(просто мои си размишления).Обаче пристигайки горе, вместо да поеме глътка въздух, пое още един "плесник" от оня дявол Джемил.........е, ами нормално е според мен да ревне- наранена, обидена и гневна е вече.........обаче това не може все пак да и попречи да обича този мъж.

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 13:03 от desislava34

# 176
  • Варна
Светленце Heart Eyes, абсолютно същите въпроси и разсъждения имам и аз! напълно съм съгласна!

Галенце, Hug направо ме убиваш, много се смея с твоите постове, точно в десетката! така ги обрисуваш всички хубаво  и точно!

Деска, Hug можеш да ми подшушне малко на лични или в скрит текст, какво ще стане после, ако си го гледала де, останах с впечатление, че е така! нямам търпение и не ми пречи да знам предварително, даже напротив, по- интересно ми е!

добре дошли и на новичките Hug wavey пишете и разсъждавайте, ще ни е интересно!

много се издразних на Ифетка за първата брачна нощ- човека и поднася света на тепсия, тя не била готова! ми нали си му жена вече! после пък се сетих, че тя няма хубав спомен от първия и път с мъж- гадното изнасилване на оня плазмодий! еййй, не мога да го гледам, честно да ви кажа- мазен ми е, гаден, селски тарикат.... та и за това може да не е готова.... newsm78 ма ми се струва, че по- скоро е заради Джемил и чувствата и към него!

# 177
Здравейте момичета Hug

Светле Heart Eyes, Петенце Heart Eyes
За мен Ифет се разплака , когато видя целувката, най-вече от разочарование, защото осъзнаваше , че човекът когото е обичала е една мръсна гад.

За първата брачна нощ  въобще не мога да я обвинявам, тя може да обича по някакъв начин Али Иксан, но не е влюбена в него. И след онова брутално изнасилване със сигурност няма да може толкова лесно да бъде интимна с някой друг.

И на мен ми е интересно да разбера какво ще стане по-нататък, ако иска някой да го сложи в спойлер Simple Smile Гледах последната серия и видях някакво нейно момиченце, и Джемил беше пак с нея newsm78 ooooh!

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 18:32 от Airra

# 178
  • Варна
Светленце Heart Eyes, абсолютно същите въпроси и разсъждения имам и аз! напълно съм съгласна!

Галенце, Hug направо ме убиваш, много се смея с твоите постове, точно в десетката! така ги обрисуваш всички хубаво  и точно!

Деска, Hug можеш да ми подшушне малко на лични или в скрит текст, какво ще стане после, ако си го гледала де, останах с впечатление, че е така! нямам търпение и не ми пречи да знам предварително, даже напротив, по- интересно ми е!

Петенце,изгледах го с превод, сега с вас го гледам и дублиран,на драго сърце ще подшушвам по нещичко, (то и без това оттук насетне има доста обрати), обаче или някой ще требе да ми обясни как се прай туй чудо в скрит текст  newsm78 newsm78или пък ще ти пиша на лични.......май някъде назад в темите някой беше обяснявал как, но не си спомням вече къде......

# 179
  • София
Аз също мога да ви го разказвам. Гледала съм го до почти последния епизод. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт