Автоимунен тиреоидит на Хашимото (34)

• 68 164
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
magnet, казано ми е от 4-ма ендокринолози и от имуноложката в Надежда  Wink
Ок,на мен също ми е казвано от ендокринолози и Начев в това число. Peace
На имуноложката в Надежда много вяра аз нямам,единствено спазвах вливанията,иначе нищо общо с това,какво те предписваха да се прави и какво лекаря-д-р Сигридов/на база техните изследвания Wink/ и добре,че беше той.

# 76
Момичета, кога пулса са се смята за учестен. Бременна съм и моя в покой 96, иниаче ми е бил към 70 и нещо. Много ми е ниско ТСХ-то в последно време /0,070/ и отдавам пулса на него. Много ли е висок?

# 77
  • София
Момичета, кога пуле са се смята за учестен. Бременна съм и моя в покой 96, иниаче ми е бил към 70 и нещо. Много ми е ниско ТСХ-то в последно време /0,070/ и отдавам пулса на него. Много ли е висок?
Над 120 удара/мин в покой.

# 78
Трябва ли да се пият лекарства,ако щит.хормони са в норма и само антителата са увеличени?

разбира се, че не!
що за въпрос изобщо.
то, даже хормоните да не са баш ок, пак не бива с лекарства, ти...
Това от позицията на каква го казвате, лекар ли сте?
Това е форум и всеки изказва мнения, но чак такива категорични заключения и то от хора неспециалисти не мисля, че трябва да се правят.

драга, казвам го  от позицията на магистър - фармацевт, прозрял части от цялата тази тъмнина в лицето на съвременното "лечение" с химии!
но то хич и не е необходимо да си загубил пет години от живота си, за да видиш цялото безсмислие и плода на всичко това...

едно от нещата, за които ужасно съжалявам е именно това, че съм учила всички тия  гадости....

# 79
  • Sofia
Момичета, кога пуле са се смята за учестен. Бременна съм и моя в покой 96, иниаче ми е бил към 70 и нещо. Много ми е ниско ТСХ-то в последно време /0,070/ и отдавам пулса на него. Много ли е висок?
как в покой Shocked...моя е толкова след тренировка

# 80
Е така де, моят е бил над 120 в покой.

# 81
  • София
Над 120 в покой се води сърцебиене.

# 82
Момичета може ли и аз да се включа в темата ви Simple Smile Виждам, че говорите за високите антитела. Аз съм пациентка на доц. Тодорова, при мен ТАТ е висок, а ТСХ И МАТ са в норма. На последния преглед /когато забременях/ в 6 г.с ми назначиха Л-тироксин по схема, лимфомиозот + вливах 40амп. имуновенин... Сега в 10 г.с ще правя контрол на ТАТ и ТСХ и по преценка на доцентката евентуално пак ще вливаме имуновенин! Има ли момичета, които са изкарали бременността си нормално с високи антитела? Аз отначалото лежа заради отлепване или по точно нарушение в имплантацията! Иначе всичко с плода е ок за сега  Praynig

# 83
AMARIA щом си на терапия , няма за какво да се притесняваш.

# 84
За антителата ви казах да спрете глутена, най-добре всички зърнени.

# 85
  • Sofia
за постоянно ли  Sad

# 86
доц. Тодорова ми забрани сладкото... през цялата бременност ли ще е така?
Аз попринцип не съм от бременните, на които им се преяжда нещо, може би защото още е и рано  newsm78 но понякога ми се преисква да си опитам нещо сладко... и честно да си призная- трудно ми е!

# 87
Благодаря за новата тема.
Аз се вклчвам с въпросче. Понеже трябва да ходя сега на ендо и гледам, че на първа страничка е опоменат доц. Здравко Каменов, като специалист от който сте доволни. Обаче не съм виждала някой да споменава да ходи при него откакто следя темата, та се чудя актуални ли са впечатленията. На мен и Начев ми е сравнително близо, но Позитано ми е съвсем под носа и май предпочитам да се насоча към най-близкото място. А трябва и дозата да коментираме и приема на хормони сле драждането, пък и за гестационния диабет да се консултирам. В крайна сметка може и пак да ида при Начев, ама все пак ако може да споделите мнение за доц. Здравко Каменов ще съм благодарна.

Явно никой от тук пишещите в момента не е ходил при Д-р Каменов. Все пак ще се наложи да ида при Начев.

# 88
Доли за постоянно. В ориза няма глутен обаче. Може от време на време. Иначе нишесте има в морковите, цвеклото, корен целина, това е достатъчно.
AMARIA, забранила ли ти е плодове? Те са си сладка храна. Бързо се свиква без сладко, ако ядеш плодове.

# 89
Доли за постоянно. В ориза няма глутен обаче. Може от време на време. Иначе нишесте има в морковите, цвеклото, корен целина, това е достатъчно.
AMARIA, забранила ли ти е плодове? Те са си сладка храна. Бързо се свиква без сладко, ако ядеш плодове.

за глутена не сме говорили,  но за плодовете я питах и ми разреши Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт