Априлчето започна да се смее и се опитва да щурее :)

• 33 727
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Всичко ще се оправи секса ще тръгне при всички в крайна сметка мъже са ни Simple Smile Аз пък да се оплача за 10 дни втори път си бия орбазон някаква странна алергия ми се появи първия път реших че от нещо съм се обринала вечерта в 3 ходих да ми бият орбазон в спешното понеже ужасно ме сърбеше а снощи същата работа само дето бях се запасила с ампулка и си я бих в къщи.....ноооо ето няколко часа след това отново излизат тези ужасни пъпки и сърбиии все едно са ме наяли комари но навсякъде ..... не мога и да кърмя малкия сега давам му АМ защото пишеше че трябват допълнителни изследвания при приема на лекарството и кърмене..... та днес вместо на разходка ще търся алерголог....

# 226
Vili
Аз имах ужасно силна алергия
Бебка беше ба 10 дни
Искаха да ме приемат в болница и да спря да кърмя
Съвместно лекари алерголози и педиатри се разбрахме ме с зиртек и Ериус мога д кърмя
Взех Ериус по бавно се оправих но кърмих
А бях като за учебник по медицина толкова зле
Най добрите са в алергологията в мд
Търси ако можеш
Док Христова Simple Smile
Успех

# 227
  • в 1001-та нощ
Viliana89, съчувствам ти, имала съм такава форма на изява на хистаминовата реакция ... но пак по-добре, от колкото да ти блокира дишането  Peace

Заради урбазона ли не кърмиш или ти изписаха Кларитин/Лоратидин. Те по памет са съвместими, но наистина е хубаво да се изследваш и да знаеш какво те дразни  Peace

Спомняш ли си къде си била в часовете преди обрива? Гора, парк? С какво си се хранила? Нова козметика? С нещо да сте пръскали - против комари и т.н.  Rolling Eyes

# 228
  • elhovo
привет,мами!
вчера не можах да седна но днес ще се запиша.
аничка,първо да ви питам как сте днес след ваксината?
аз също давам на деси още вит Д,вигантол по 2 капки.на предната ваксина питах докито да го давам ли и тя каза да но като идваш на консултации ще видим какво да правим.по принцип знам че се дава до годинката,а други мами ми казват че дори лятото го спират понеже си набавят бебчетата витамина от слънцето.засега ще го давам и ще видим какво ще ни каце на 29.07.педито.
да ви кажа честно ние също с таткото правим 1 или 2 пъти секс на седмица.разбираемо е защо не остава време или тати е изморен,нали ходи на работа...така ще е!последно бяхме правили като влязох в 8 месец и нещо и после чак 2 мес.след като родих но нямаше как по рано.нямах толкова лохии,но все пак аз бях секцио,знаете и трябваше да мине поне 2 мес,не ме питайте как издържах до средата на юни след като родих...нормално е човек да има нужда и от секс,не е нещо грешно,нужда си е.
усмихнат ден от мен и деси засега.  love001

# 229
  • София
Гери, само спим ... от вчера е нещо страшно.. предрусах ли го не знам  newsm78 ама така мога да свърша нещо, за което не е останало време Simple Smile

И аз съм секцио , но доки каза, че няма проблем да правим секс... към двадесетия ден някъде, че тогава ми спряха лохиите ... в началото беше странно, но сега е като преди  Whistling

# 230
к'во стана с тия деца и ние само спим снощи като е заспал в 00:00 се събуди в 07ч. а тази сутрин като е заспал към 10.....още спи
не че се оплаквам....но ми е малко скучно вече  baby_neutral

# 231
Цял ден бягах по разни доктори изследвания на кръвта алергията се наричала "копривна треска" чувството наистина е същото все едно са те нажулили и обрива е същия. Първия път в спешното ми биха чист урбазон (мислех че се казва орбазон де грешката си е моя явно) в аптеката обаче ми продадоха солу- медрол което е  същото общо взето та на листовката пишеше "• Кърмите ли? Ако продължите да кърмите по време на лечението, бебето Ви подлежи на допълнителни изследвания, за да се разбере дали лекарството не е оказало някакво влияние върху него.

Още за: СОЛУ-МЕДРОЛ фл. 40 мг. (SOLU-ME0ROL fl. 40 mg.), цена и информация
от framar.bg " 
Сега ми изписаха неща съвместими с кърменето и в много краен случай ако видя зора еднократна инжекция с действие 15 дни- Флостерон

# 232
Мамчета как ви завиждаме, че бебоците спят по цяла нощ. Нас ни измъчват жестоки колики Tired
Луднала съм вече. Не издържам да го гледам как се мъче, напъва, реве...... Cry
При вас отминаха ли?

# 233
Viliana89, много неприятна алергия, дано е отминала и не се връща изобщо. Не искам да си представям колко ужасно може да е това.
Грозното Патенце горе главата, скоро ще им дойде края, при нас спряха в средата на втория месец.
И моята госпожица спа повечко вчера и днес, предполагам е от ваксините, леко се е зачервило около убоденото, но като цяло геройски понесе ваксините. Снощи започна да издава нови,по-силни и сладки бебешки звуци, гледа ме в очите и бърбори сякаш искаше да ми каже нещо.
Момичета, а как сте с косите? При мен се появява косопад и трябва да взема спешни мерки, защото няколко пъти намирам заплетени косми по ръцете на бебка. Споделете изпитани рецепти за домашни маски или ми препоръчайте готови.

# 234
  • elhovo
аничка,много се радвам че сте добре!дано на всички бебчета всички ваксини да се понесат в рамките на нормалното.ани,радвай се че спи,наистина значи сега е момента да се прави това за което не е стигнало времето по рано.
ние също вече спим от 21:30 до 7 сутринта,яде към 20:45 и после спим.но преди обяд и след 17:00ч. дремваме за около 20-30мин.не повече,иначе от 12:30, 13:00ч.някъде докато я събудя или я не се събуди до 5 си спи спокойно...
вили,дано по скоро премине тази гадна алергия и вече да не се връща,че е гадна работа сигурно.
грозното патенце,не се тревожи.коликите са неприятни но няма как.ние имахме само седмица и буквално остатъка от шишето и ги давах на деси за не ги хвърля.ще премине и това,но знай че друго ше дойде...от тук нататък ще е така.винаги ще се тревожим за децата...А що се отнася до косата-аз и преди ми падаше доста,но не съм забелязала чак такъв упадък...може би не ми се е отразило.

# 235
  • София
Грозното Патенце , ще свършат скоро или поне и аз така се успокоявам Simple Smile давам Еспумизан и Абоколикен и смея да твърдя, че заради тях спим .. свиваме се и мърморим, но на сън .. Може да ме заклеймите , обаче спи по корем , ако го сложа настрани или по гръб след няма и 5 мин... се буди ...
mia_ria, аз не съм се подстригвала от една година и приличам малко на метла, но определно не ми пада. Баба ми беше доволна от Фитовал , ако не се лъжа, но по-добре си питай ЛЛ.

Аз искам да се възмутя от държавата ни - отидох да взема акта за раждане, че беше останал в общината за еднократната помощ и една девойка пред мен.. Видимо на възраст макс 20 год. Не работила нито един ден в живота си , но е родила и какво си мислите ... Еднократната й помощ същата като моята, на месец ще получава 100 лв социална помощ и за капак ще взима и още 35лв детски!!! Тя не е внесла и стотинка на държавата , а аз плащам като поп , защото ме осигуряват на всичко, което взимам .. не, че съм за тия 35лв... но съм разочарована за пореден път!!!
Извинявам се , ако има подобна случка в нашата група, но не мисля, че е редно  #2gunfire

# 236
Аничка, и аз съм изредувала Еспомизан, Инфакол, Колиеф, продължаваме с Бийо гая. Дано наистина да минат скоро. Да, спи, но за кратко и повърхностно.
За помощите- абсолютно на твоето мнение съм и в твоята ситуация.

# 237
Грозното Патенце , ще свършат скоро или поне и аз така се успокоявам Simple Smile давам Еспумизан и Абоколикен и смея да твърдя, че заради тях спим .. свиваме се и мърморим, но на сън .. Може да ме заклеймите , обаче спи по корем , ако го сложа настрани или по гръб след няма и 5 мин... се буди ...
mia_ria, аз не съм се подстригвала от една година и приличам малко на метла, но определно не ми пада. Баба ми беше доволна от Фитовал , ако не се лъжа, но по-добре си питай ЛЛ.

Аз искам да се възмутя от държавата ни - отидох да взема акта за раждане, че беше останал в общината за еднократната помощ и една девойка пред мен.. Видимо на възраст макс 20 год. Не работила нито един ден в живота си , но е родила и какво си мислите ... Еднократната й помощ същата като моята, на месец ще получава 100 лв социална помощ и за капак ще взима и още 35лв детски!!! Тя не е внесла и стотинка на държавата , а аз плащам като поп , защото ме осигуряват на всичко, което взимам .. не, че съм за тия 35лв... но съм разочарована за пореден път!!!
Извинявам се , ако има подобна случка в нашата група, но не мисля, че е редно  #2gunfire

135 лв на месец, не знам докъде ще и стигнат на жената, ако разчита само на тях. Помощта при раждане е за ВСЯКО дете. Размерът зависи от това дали е второ, първо или трето живо (към момента) дете родено от майката.
Мен не ме е яд на хората, би ме било яд на системата, когато някой взима, а реално няма нужда. А друг, който има, не получава.

# 238
  • София
видимо добре беше облечена, но се замислих: 12 месеца по 35 лв. за 18 години са добър старт след като завърши ... и ако са на депозит...  Simple Smile

# 239
Недей така, може пък след време да си намери работа и да не и дават 35 лв. Simple Smile
С малко дете, ако е единственият доход, ще е трудна работа депозитът.

Общи условия

Активация на акаунт