Априлчето започна да се смее и се опитва да щурее :)

• 33 732
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Viliana89, какви прекрасни бебоци Simple Smile Разликата им наистина е огромна.
Днес и ние сме на втора порция ваксини, чакам принцеска да се събуди и отиваме. Предния път ми се беше свило сърцето като пред заколение, днес съм куражлийка. Надявам се да ги понесе добре.

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 09:15 от mia_ria

# 211
  • в 1001-та нощ
Ауууу, Лили каква косичка има и е май срамежливичка  Blush Успех и да мине леко с ваксините  Blush

Вили  Blush малкият изглежда направо мишка, спрямо баткото Simple Smile А бате колко е голям?

# 212
Даниел е 6 кг а Яна 3 разликата им е 2 месеца и половина точно баткото е моя бебок

# 213
Viliana89, какви прекрасни бебоци Simple Smile Разликата им наистина е огромна.
Днес и ние сме на втора порция ваксини, чакам принцеска да се събуди и отиваме. Предния път ми се беше свило сърцето като пред заколение, днес съм куражлийка. Надявам се да ги понесе добре.
Ето една снимка и от нас:
http://miariamaria.snimka.bg/daily/bebe.826629

олеле много ти е красива госпожицата

# 214
  • в 1001-та нощ
Даниел е 6 кг а Яна 3 разликата им е 2 месеца и половина точно баткото е моя бебок

Аууууу, вярно, че беше споделила за малкия бонбон Simple Smile Кърмят ли се вече?

# 215
дааа тръгна им кърменето

# 216
  • София
mia_ria, надявам се да е минало добре боцкането на малката сладка госпожица  Simple Smile
И нас ни боцнаха и му дадох Панадол и лепнах лепенките Simple Smile
Сега си спим екстра ... дано всичко да е наред до довечера   bouquet

# 217
Ох...Бори, при нас всяка седмица се сменя...Ето днес пак са ниски резултатите и увеличавам НАН за сметка на специалното мляко, но пък НАН-а го изяжда а от другото само 30 мл пробутах, а поне 80 трябваше да изяде  Sad  Днес го водих при доки за 3 седмици е качил 500 гр , доки каза че е добре. Притесни ме че цял ден караме само с един памперс, но от снощи е взел да чишка вече...А и  ни излиза зъбче. Доки каза че вече е побеляло долу...

# 218
Момичета, извинявам се за идиотския въпрос, но на вас остава ли ви време за секс? Имам чувството, че ще мина скоро в графа- девственици. Сами си гледаме бебока и или няма кога, или сме супер изморени. Усещам се, че вече се изнервям от най-малкото нещо. Явно сушата ми влияе. Не съм свикнала на такъв режим. smile3504 Може би няма да ми повярвате, но не сме правили с таткото секс, откакто малката се е родила.

# 219
  • София
Момичета, извинявам се за идиотския въпрос, но на вас остава ли ви време за секс? Имам чувството, че ще мина скоро в графа- девственици. Сами си гледаме бебока и или няма кога, или сме супер изморени. Усещам се, че вече се изнервям от най-малкото нещо. Явно сушата ми влияе. Не съм свикнала на такъв режим. smile3504 Може би няма да ми повярвате, но не сме правили с таткото секс, откакто малката се е родила.

аз за същото мърморя , но поне веднъж в седмицата намираме сили
до сега иначе да се бях  #2gunfire
толкова напрежение ....

# 220
ааааа ква е тая суша всяка вечер го тормозя или той мен и после го пращам да спи на дивана в хола хаха

# 221
  • Nova Zagora
И ние всеки ден се уважаваме въпреки 2-те деца и това,че сами се гледаме. Имам приятелка,която не е правила секс с мъжа си от както е забременяла...има няма 1г. и половина...хаха

# 222
да бе 100 години пък после мъжете изневерявали ми то си е нужда все пак... така ги виждам аз нещата има и свестни мъже май  newsm78 newsm78 newsm78

# 223
И аз съм така. Ама даже не откакто се е родила, ами последно май правихме секс в 4ти или 5ти месец на бременността.

# 224

Абе не знам ама преди само като легнех до него и..... връзката ни едно време се градеше на ПЕРФЕКТНИЯТ СЕКС който правехме. Аз съм сигурна, че ме обича в момента даже повече от преди но.....не знам...наистина откакто родих нещо се промени промени в леглото... или поне в честотата на правене....

Общи условия

Активация на акаунт