Априлчето започна да се смее и се опитва да щурее :)

• 33 745
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
И ние другия петък заминаваме за Бургас за две седмици, нямам търпение вече   grinning039 newsm44

# 196
  • в 1001-та нощ
За ваксините- няма да сложа нито една извън задължителните. Всъщност и те са в повече.
Педитата на вашите деца поставят ли ваксините разделно или ги бодат по две наведнъж.?
При мен го създава този проблем детската сестра. Предния месец убедих сестрата, но ме предопреди че повече компромис няма да прави, за да не се занимавала излишно дълго време! Ако и този месец имам подобен спор с нея, направо завеждам детето в друга болница, където ги поставят само по една.
В аванс- да ми препоръчате такава болница?

В Токуда в неонатологията, сами ми предложиха да ги поставят разделно.

А ЛЛ по каса каза, че поставени заедно се понасят по-добре. Сетих се, че на баткото така са слагани и винаги само се успива, Т не е вдигал, нито е бил нервен ....

На Руни също му ги сложи заедно и всичко мина леко - сънливо Simple Smile

Нашия ЛЛ ги бие в два поредни дни.
Мажа крачетата с Биодерма +50 фактор, че вече се изпържи на гънки.  Laughing
Аз с въпрос - който е вадил паспорт на бебе - какво е нужно и колко такса да внеса, че да не се разкарвам 2 пъти?!

За София - в РПУ се пуска само обикновена услуга - 10 лв, ако е нужно бърза или експресна се ходи на Мария Луиза.

Носи се удостоверение за постоянен адрес от Общината, акт за раждане - копие и оригинал, снимат на място  Peace Присъстват и двамата родители, не може само един  Peace

# 197
[/qu
ехее чак пък без стъкла леле и при нас имаше много град и дъжд ама колите ни си имат стъкла слава богу
[/quote]

Е, съжалявам, че не снимах да докажа. Такава е ситуацията пред нашия и съседни блокове.

# 198
Nia_Nia_Nia, и при нас е така, плюс счупени стъкла на стълбищата на съседните блокове. В центъра беше много силна градушката и бурята.

# 199
  • в 1001-та нощ
При нас беше неописуем ужас .... Слава Богу - всички се прибрахме малко преди бурята и колите са в гаражи ......наши близки, останали навън, са с много материални поражения ...  ooooh!

# 200
изобщо не сте за завиждане тук пък е ужасно горещо не е изобщо за навън сега стана малко по хладно ама то мръкна

# 201
Малкият ми мъж заспива само на ръце и то само в моите  ooooh! като го сложа в леглото един час се опитвам да го приспя и не става и после го гушкам и за 5мин е готов, явно в мен е грешката, че в началото не подходих по нястоятелно да се опитам да го накарам да  заспива в леглото...но като се замисля винаги в ръце е искал да заспива. Майчета дайте някаква идея?

# 202
  • в 1001-та нощ
Руни заспива, когато му се доспи, не го приспивам в опр. час за режим, будува до час след събуждане и започва да мрънка, не плаче, ами прискимтява, тогава ако много му се спи - заспива сам, но ако му дам за суче малко - бързо се унася и отпуска и после си спи  Peace

# 203
Дайте ми идея как да накарам моето бебчо да си изяжда дажбата. Чакам да се събуди - не иска, като е заспал пак малко яде, навън го извеждах- не иска, на ръце го нося пак не иска. Срещнах доки и се оплаках та утре сме при нея на преглед.

# 204
сигурно не е особено приятно да се налага да се приспива на ръце. Моя си играе  в кошарата или на леглото в гимнастиката и по някое време заспива сам само като е буден и гука ако не му бърборя почва да се криви явно си търси внимание. кефи се като го хвърлям във въздуха и го хващам май е малко малък за такива игри обаче аз яко го мачкам да свиква
Дайте ми идея как да накарам моето бебчо да си изяжда дажбата. Чакам да се събуди - не иска, като е заспал пак малко яде, навън го извеждах- не иска, на ръце го нося пак не иска. Срещнах доки и се оплаках та утре сме при нея на преглед.

и ние имахме период в който не изяждаше млякото после обаче се оправи беше само за няколко дни може да е от жегите пък и като се разнасяте сигурно се заглежда и забравя да яде хаха Даниел като седна на спалнята незнайно защо като види полилея и се започва смях с глас големи усмивки голямо чудо а то да е нещо особено..... стъклено цвете кое е толкова смешно там незнам

# 205

Като изяде до половината и не иска повече го вдигам на рамото с опрян корем в мен да се оригне и после пак продължава да папа..... е не винаги се получава но повечето пъти...или пък го чакам 1/2мин да си почине и пак пробвам и ако и тогава не иска го оставям, че и без това е малко кюфтенце, такива баджаци е направил, че направоооо  Laughing

# 206
и моята мома в началото заспиваше само на ръце или 1 час люшкане в кошарата, но сега като се нахрани и започва да гука и да си играе и като се измори започва да си хапе ръцете и й давам бибата и след 10 мин е заспала, а ако мрънка и давам да суче и се успокоява и пак заспива

# 207
  • в 1001-та нощ
elipepova  Hug каква му е дажбата наТони?

Руни никога не си изяжда на екс, ако е от шише - дръпне малко, почине си и после пак ...

# 208
за добро утро ви пращам линк за сравнение между двете ни мишки Simple Smile
http://viliana89.snimka.bg/baby/dani.820070.33581767

# 209
  • София
Охх, нас ни пропусна потопа за щастие  ooooh!

Елфи80 и ние даваме вит Д, обаче по една капка ...
Ниа и ние се на дигаме някак странно ... усещаме, е щр се взимаме - особено от повивалника .. все едно знае.. сменихме памперса = време  за манджа  smile3521
и аз се опитвам да не го хващам за дупето, ама понякога не се получава ... като се размята ... и ме е шубе  Hug
gerryy3 и ние сме на ръце ... но предпочитам да си поспи.. отколкото да не може и после ства кисел... ходи го приспивай .. надявам се да го израсте  Praynig
Viliana89 и ние вече си имаме другарчета около нас  .. две се родиха на първи юли и на трети един , а единият е 3500, разликата е огромна ..

Приятен ден....   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт