Априлчето започна да се смее и се опитва да щурее :)

• 33 747
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • elhovo
привет,мами!
да се включа и аз по въпроса за ваксините и защитата от слънцето.моята деси си я мажа само със защитен крем на бочко,който е с пантенол и витамин Е за всички сезони.може да ви се стори евтин и така но съм доволна от него а и мирише много приятно.естествено имаме и чадърче на количката,но не  виждам да има  толкова голям ефект от него.
двойните ваксини ни ги бият наведнъж.слагам само тези които са задължителни.съгласна съм с другите мами, че и тези са им много но все пак трябва,за тяхно добро е...
ния,честито тримесечие... newsm10мислиш ли да започваш да захранваш или ти е още рано...?!

# 181
Здравейте, аз също не ползвам никакви слънцезащитни кремове имаме сенник (допълнително го купихме) на количката.Пазим се от слънцето и така. Ваксините двойните ни ги слагат едновременно. Ще слагаме само задължителните. От известно време Кристиян си държи главата много стабилно когато е по коремче, а от от два дни се преобръща сам,оставям го по корем той се завърта по гръб Grinning

# 182
Не ме разбирайте погрешно и ние сме с чадърче и въобще не го излагам на слънце, но малко или много понякога му пече на крачетата и много ме е страх да не изгори. Аз преди седмица от парка до вкъщи (15мин.) ме напече яко слънцето и изгорях, че чак и обриви получих  #Crazy  та ме хвана страх и за него, щом аз изгарям за 15мин. ме е страх даже и крачетата да му пече слънцето в тея жеги. Аз съм много бяла, той е същия и затова съм в чуденка да го мажа ли, да не го ли мажа, с какво да го мажа  newsm78

А за ваксините не слагаме 2 наведнъж, а през седмица, че щом с едната е такъв киселяк и реве представям си с две  #Crazy  За сега само задължителните слагаме, не мисля, че ще му сложа някоя, която не е задължителна  newsm78

# 183
Гери, завивай му крачетата с много тънка пелена  аз така правя щото и при мен се случва само крачетата да са му на слънце иначе и ние сме супер бели чак прозрачни  Hug

# 184
а  между другото в кой парк ходите?

# 185
Еми на тая жега направо сърце не ми дава да го завия дори и с тънка пелена, само като заспи му мятам ако е дебела сянка.

Ами живея в Надежда 2, близко до Северния парк сме, ако не се разхождаме из парка, сядаме там в кафето на въздух...бира ...цацка...  Laughing

# 186
привет,мами!
да се включа и аз по въпроса за ваксините и защитата от слънцето.моята деси си я мажа само със защитен крем на бочко,който е с пантенол и витамин Е за всички сезони.може да ви се стори евтин и така но съм доволна от него а и мирише много приятно.естествено имаме и чадърче на количката,но не  виждам да има  толкова голям ефект от него.
двойните ваксини ни ги бият наведнъж.слагам само тези които са задължителни.съгласна съм с другите мами, че и тези са им много но все пак трябва,за тяхно добро е...
ния,честито тримесечие... newsm10мислиш ли да започваш да захранваш или ти е още рано...?!

Благодаря ти. Не, не мисля захранване засега. Живот и здраве, ще се кърмим поне до 4-5 месец. Иска ми се пълни 6 месеца, но в крачка ще го обсъждам с педиатъра. Радвам се, че при вас захранването е успешно  Hug

# 187
  • София
Честита тримесечинка на Цеци и Ферди Мравката  nbirthday

аз го мажа за всеки случай, въпреки че го завивам с тензух ... за всеки случай ... че изгори ли колко е бял и той .. не ми се мисли после .....

Утре сме и ние на ваксина.. пък ще видим какво ще направим.
Вчера бяхме на ортопед и сме си екстра.. като го сложи да седне... ми стана много страшно..
вие още си ги слагате наравно нали ... без да има тежест на дупето и кривини по гръбнака..?
Чудех се дали да махам коша за новородено на количката...  Thinking

gerryy3, и ние сме на близо, някой път може да пием по кафе да се запознаем с баткото Party

# 188
Тони постоянно иска да го нося в седнало положение. Иначе мрънка или се напъва напред за да си застане в седнало положение върху на мама столчето ( корема ми)  Laughing
Днес пробвах да му дам подсладена вода, че нали не пие, а пампитата почти сухи...да ама не и сладка вода неще newsm78 Туй моето бебче съвсем ще ме побърка...

# 189
И ние се опитваме да седнем
Иска само да я носим и да гледа напред
Вие давате ли вит Д ние още по две капки
Заминаваме петък на море
В Бургас
Simple Smile
Док каза че е добре за нея морски въздух
До 11 и след 17
Държа я на шарена сянка в градината лато не я мажа за са се синтезира естесвен вит д
Иначе слънцезащитен утре пречат
Но под едно орехови дърво
Иначе ако излизаме я мажа защото не знам в какъв момент и къде ше се наложи да я извадя
Ваксините по две наведнъж засега без последствия  Laughing

# 190

аз го мажа за всеки случай, въпреки че го завивам с тензух ... за всеки случай ... че изгори ли колко е бял и той .. не ми се мисли после .....

Вчера бяхме на ортопед и сме си екстра.. като го сложи да седне... ми стана много страшно..
вие още си ги слагате наравно нали ... без да има тежест на дупето и кривини по гръбнака..?

gerryy3, и ние сме на близо, някой път може да пием по кафе да се запознаем с баткото Party

Благодарим Simple Smile Никакво сядане. Много пазене на гръбчето трябва. Изрично ни предупреди ортопедът.  Усещам се на моменти, че докато го разнасям да разглежда ми посяда на ръката, което не е ок.

# 191
  • София
Nia_Nia_Nia и Aludra, честито тримесечие на вашите дечица  Heart Eyes

Nia, чудех се и аз дали иска да се изправи или дава знак, че иска да бъде взета на ръце. Реално с взимането на ръце правим и двете, та се отчитаме  Laughing

Въпросът с ваксините е много комплексен. Разбира се, че разработката им е не само за доброто на децата, но и на човечеството. Работата е там, че с времето това също се е превърнало в бизнес. Много хора изтъкват като аргумент това, че са безплатни. Ами не са - държавата ги плаща, пак с нашите пари, но чрез нея. И тя избира с кой голям концерн да сключи договор. Така че и там са договорки разни. Има една хубава книга на д-р Сиърс, ако не се лъжа. Тя доста безпристрастно описва болестите, рисковете свързани с тях и ваксините за тях. Всеки може да си я изтегли от сайта за ваксините и да я прочете и аргументирано да избере какво да сложи и какво не. Ако някой се интересува, мога да изпратя и материал на английски, който доказва пряката връзка между аджувантите (добавките) във ваксините (в случая е алуминий) и отключването на автоимунни заболявания. Изследването е научно.

Леле каква буря само ни отвя. Градушката беше по-голяма от орех  Shocked  #Crazy

# 192
Благодарим Simple Smile
Проявявам интерес, но мисля да не задълбавам повече с тезата "против" ваксините.  Crazy Но със сигурност ще задържа още време и се надявам да склоня да ги поставя. А то има и по три реимунизации..... Иначе, че е бизнес- бизнес е. Цялата фармация е такава. Игрите с предписването на определени препарати и т.н...
Тук побеля от лед. И съм без предно стъкло на колата.. ooooh!  Половината коли в квартала са без едно или две стъкла..

# 193

Може, може Simple Smile

# 194
Благодарим Simple Smile
Проявявам интерес, но мисля да не задълбавам повече с тезата "против" ваксините.  Crazy Но със сигурност ще задържа още време и се надявам да склоня да ги поставя. А то има и по три реимунизации..... Иначе, че е бизнес- бизнес е. Цялата фармация е такава. Игрите с предписването на определени препарати и т.н...
Тук побеля от лед. И съм без предно стъкло на колата.. ooooh!  Половината коли в квартала са без едно или две стъкла..
[/qu
ехее чак пък без стъкла леле и при нас имаше много град и дъжд ама колите ни си имат стъкла слава богу

Общи условия

Активация на акаунт