Априлчето започна да се смее и се опитва да щурее :)

• 33 785
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
И ние тази вечер бяхме на мерки и теглилки - 6190 гр. и 62 см. е равносметката Simple Smile
Nia_Nia_Nia и Руми често я намирам с мокро петно под главата, особено ако през нощта съм я взела до мен на спалнята и е откарала така до сутринта. Ако си спи в нейната кошарка този проблем го няма. Обяснявам си го с това, че като е до мен и аз излъчвам топлина, а също и имам протектор за матрака и може и той да спарва малко. И на нейната кошарка има протектор, но е по-тъничък и друга марка - с него не съм забелязала да има проблем.

За обезопасяването с каката не съм правила нищо кой знае колко специално, гледах да няма по долните чекмеджета опасни предмети, а и доста време холната маса стоеше залепена за секцията, за да не си стиска пръстчетата като отваря шкафовете там. Иначе доста ползвахме точно гумен пъзел (дори и до момента си ползва като си играе, за да не седи директно на ламината), вкъщи също сме само на ламинат и теракот (в кухн. бокс и коридора) - килими нямам. Пълзеше си директно по ламината без проблем. Aludra * в момента нямам време да чета подробно, за риска ако детето лапа части от пъзела ли имаш в предвид или не само?

И за финал да се похваля, че от вчера Руми успява да се завърти от корем по гръб Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 22:48 от veselkapetkova

# 526
Nia_Nia_Nia, благодаря! Да не би от инфакола да са тези газове. Да ти кажа на мен мнението ми е малко двояко към това лекарство. Уж облекчаваше, но точно повече газове ѝ образуваше май. Защо не пробвате нещо друго? То след толкова месеци може и бебчо да е привикнал.

-------------------------------------------------

Може би си права.  Rolling Eyes Ще пробвам нещо друго.

# 527
Здравейте,
да популяризирам предстоящо събитие по случай Световната седмица, посветена на кърменето. На 1 август (петък)  от 10.30 часа в Борисовата градина, езерото с лилиите, ще се проведе за 3 поредна година "Голямото Кърмене" - "Тhe Big Latch On". Peace
Ще има ли априлски мамчета? Simple Smile

ПС- такива срещи се организират много градове в страната.

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 11:07 от Грозното Патенце

# 528
veselkapetkova, не само за лапане. Винилът съдържа канцерогенни в-ва. Завесите от винил за баня също са опасни.

# 529
veselkapetkova, не само за лапане. Винилът съдържа канцерогенни в-ва. Завесите от винил за баня също са опасни.
Благодаря за отговора!

# 530
  • elhovo
момичета как сте?
да ви кажа и последните новини от деси,понеже като хидихме на 29.07.на консултацията докито я нямаше(беше друг) днес и се обадих да я питам какво да правим с пюретата,сокчета и като цяло за всичко тя ми каза ако трябва да замествам 1 хранене или пак ако не да давам половината пюре и другата половина мляко.каза да не и давам още сокчета и да почвам с плодовите,но за тях ще изчакам поне до към 10.08.нека свикнем с цветните зеленчукови понеже ядем само цветни пюрета... а после и десерт  Simple Smile каза също и да спра вече капките за рахит-вигантол.
слънчев ден от нас а всички... smile3503

# 531
  • София
как да сме ... ние поне супер  Rolling Eyes утре изчезваме за две седмици ... нямам търпение, въпреки че съм на нокти да не забравя нещо Simple Smile
приготвила съм сумати нещица за захранването , та ще си имам тематична литература ...  smile3529
но определено мисля и да си почина ...   grinning039
Слънчеви дни   bouquet и много усмивки

# 532
  • elhovo
много се радвам за вас,аничка!задължително се съчетава приятното с полезното.пожелавам ви да си изкарате супер!!и после ще разказваш...!!слънчеви дни и на вас..

# 533
  • в 1001-та нощ
Ние заминаваме на планина десетина дни и мислим да отскочим до Градина в един от дните  Heart Eyes

# 534
Хубаво изкарване на заминаващите на почивка. И ние отиваме на планина за 2 седмици, дано времето да е с нас:)

Марк на 4 месеца, цели 7 кг.Simple Smile
IMG_3811_1 by juan.pe (anna_p), on Flickr

# 535
  • София
Отново сладурска снимка на Марк Simple Smile
И ние сме в Девин, така и не се престраших да заминем на морето , а и с тези вируси..
та в тази връзка Viliana89 как сте, мина ли ви?

Пожелавам на всички по-топли дни, където и да сте   bouquet

# 536
  • elhovo
И от нас слънчеви дни на почиващите... smile3525

# 537
Весели почивки, по-малко дъждове, повече усмивки Simple Smile.

Наша дуди успя да седне. Голямо напъване, ама успя. Сега не иска да лежи и си имаме разправии Simple Smile))).

# 538
Приятни почивки момичета
Хубаво време и много да си почивате  Hug
Ние се върнахме от двуседмично море
Септември пак
На вилата си караме планината
Как пораснаха бебоците
Скоро всички ще се вълнуваме за захранване
А вече успелите ще пробват нови вкусове Simple Smile
Aldura
Браво ще си имате разправии  Joyнали е рано още
И ние сме така наполовина е успяла
На 6 сме на консултация
Иначе нищо ново освен обичайното  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes
Прегръдки

# 539
ами момичета уж сме здрави ама аз го чувам да прикашля понякога само че като казах на педи ми каза че само му търся болести и нищо му няма. дано да е права но мисля че аз най добре си го познавам. второто зъбче го мъчи всяко нещо му е в устата и търка с яд надявам се по бързо да избие че хич не ми се иска да го мажа с гелчета достатъчни ми бяха АБ. На тези които заминават на почивкА за завиждане сте аз скоро никъде няма да мръдна

Общи условия

Активация на акаунт