Дългото лятно чакане след трансфер-30

• 55 523
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
Мария, честито, с това ЧХГ всичко ще е наред, няма да те навестяват лоши мисли!

# 571
ох,момичета,измрях от скука ooooh!днес ми е 7 ден.нямам нищо особено като симптоми,доста натежали гърди и на моменти леки спазми ниско долу-това е.времето е просто "прекрасно",като за октомври....та даже не мога и да изляза на разходка.не че има с кой-всички са на работа Sadдо теста ми остават още 7 дни,а досега вече изчетох 2 книги и почнах 3-та.дано събота и неделя да става за разходки.....е,оплаках се,знам,че има и други като мен и ме разбират.на момичетата с положителни тестове-честито,все така хубави емоции до най-щастливия край newsm30.

# 572
  • Пловдив
Здравей, Тиквичка...Знам как се чувстваш - на мен ми е 5-ти ден от трансфера и просто до другата седмица.  #Crazy ....аз също чета, шия гоблени, гледам филми....не че спирам да мисля, но поне се отпускам и разпускам...Стискам ти палци и ти желая успех!  Peace

А аз имам едно притеснение и питане към вас....
Приемът на утрогестан дали повишава и ТЕЛЕСНАТА температура  newsm78....Четох, че тя не трябва да се повишава, за да се случи по-добре имплантацията....Базалната ми е 37.3, 37.40 няколко дни след трансфера, но сутринта си измерих и телесната и тя е 37. Няколко пъти я мерих и на двете мишници, все едно и също. Преди малко я измерих и пак така...
Как мислите - има ли повод за притеснение и дали ще попречи на ембриончетата ми  Cry  тази температура или да се надявам да е от утрогестана.../пия го, не го слагам вагинално/

# 573
Привет момичета! Бих искала да ви попитам, какво се случва с цикъла след замразен трансфер. Дали идва на време или както при стимулацията има сериозни отклонения?

# 574
  • София
зависи какви лекарства вземаш и как ти влияят.

# 575
зависи какви лекарства вземаш и как ти влияят.
Като хормон вземам само Утрогестан. Останалите лекарства са аспирин протект, но шпа, фолиева киселина, медрол. От тях не очаквам да повлияят на цикъла ми.

# 576
  • София
при някои няма промени в цикъла като пият утрогестан, при мен например цикъл няма докато не спра всичко.
така че за всеки е различно.

# 577
при някои няма промени в цикъла като пият утрогестан, при мен например цикъл няма докато не спра всичко.
така че за всеки е различно.
Мерси!

# 578
Честито от мен Aniii78, Maria8621! Лека бременност момичета!

# 579
Момичета,странно ми е,че не ми е изписана фолиева киселина,дали да взема да приемам ?

# 580
Момичета,странно ми е,че не ми е изписана фолиева киселина,дали да взема да приемам ?

Задължително си вземи. Пропуснали са - може би мислят, че са ти казали от преди и ти просто не си я спирала.

# 581
не знам как се влияе температурата от лекарствата newsm78някъде бях чела,4е при нормална ситуация(без АРТ),след овулация температурата се покачва леко,при бременност остава леко завишена,а ако падне под 37, ти идва цикъла,нещо като омекването на напрегнатите гърди точно преди да ти дойде.не знам дали някой ме разбра Laughing

# 582
Температурата се повишава от прогестерона и стои така. Нормално, ако няма бременност и лекарства, прогерсеторът привършва и температурата ти пада и ти идва цикъла.

# 583
с две думи-температурата се влияе от лекарствата дето вземаме!МИ АЗ щО НЯМАМ?!  smile3506 и сега това лошо ли е? smile3511аман вече от тези сиптоми и липсата на такиваааааааааааа!да полудееш.да вземат към клиниките и по един психодиспансер да отворят,ама с повечко места...

# 584
tikvi4kata, спокойно бе момиче, понякога ние сами си усложняваме живота с разни температури и симптоми. Не искам да се повтарям, но ако ще те успокоя, нямах абсолютно никакви симптоми, дори по някое време забравях, че съм след трансфер. Не съм мерила температура и на 10 ден ЧХГ-то ми беше 600. Когато е било най-високо, нямах абсолютно никакви симптоми, даже си бях казала, че и този път нищо не е станало.

Общи условия

Активация на акаунт