Дългото лятно чакане след трансфер-30

• 55 520
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
Ох момичета и аз полудявам вече. Днес ще изследвам ЧХГ да видя дали се е удвоило. Пак лоши мисли се въртят из главата ми.
Мария, честито и аз мисля, че с това ЧХГ няма повод за притеснение.
Ани, честито сърчице  Hug

# 586
tikvi4kata, спокойно бе момиче, понякога ние сами си усложняваме живота с разни температури и симптоми. Не искам да се повтарям, но ако ще те успокоя, нямах абсолютно никакви симптоми, дори по някое време забравях, че съм след трансфер. Не съм мерила температура и на 10 ден ЧХГ-то ми беше 600. Когато е било най-високо, нямах абсолютно никакви симптоми, даже си бях казала, че и този път нищо не е станало.
ти с близнаци ли си?

# 587
С това ЧХГ бяха тризнаци, но направихме редукция на едното и останаха двете ми момчета  Grinning

# 588
Супер! Близнаци...сигурна съм, че е прекрасно преживяване, да са ти живи и здраве

# 589
  • Пловдив
Здравейте, аз имах предвид дали е притеснителна високата ТЕЛЕСНА температура....хич и не си мисля за симптоми....прекалено ми е рано....а дали е повод за притеснение....за ембрионите дали е опасна... newsm78

# 590
Виж ,недей да се притесняваш,остави се  на течението,гледай филми ,разходи се,излез с приятели- времето ще мине и ще дойде време за теста
Аз например температура не съм мерила
Не се вкарвай в излишни размисли,тъй като има всякакви случаи  температурата може да е показател  за бременност или пък не
Мисли си,че си бременна,мисли си,че ще стане,а ние ще стискаме палци

# 591
с две думи-температурата се влияе от лекарствата дето вземаме!МИ АЗ щО НЯМАМ?!  smile3506 и сега това лошо ли е? smile3511аман вече от тези сиптоми и липсата на такиваааааааааааа!да полудееш.да вземат към клиниките и по един психодиспансер да отворят,ама с повечко места...

Не страдай, моля те. Ти базална ли мериш? Тя има 1000 изисквания за мерене. Телесната може и да не се повлияе, Базалната е тази, която реагира, неправилно съм се изразила.

# 592
Супер! Близнаци...сигурна съм, че е прекрасно преживяване, да са ти живи и здраве

Благодаря Паяче, уникално е преживяването, но ако има и малко помощ не е излишна.

Искам да дам кураж на всички, да не се притесняват  просто да се понесат по течението. Каквото има да става, ще стане, е и малко помощ от нас и лекарите. Тия близнаци са ми от шести опит, бях си казала, че ако не стане и тоя път ще осиновявам. То взе, че стана ама като се заканих  Laughing

# 593
И аз бих се зарадвала на една двойка бебоци, но въпреки високото чхг на 10 ден видяхме само едно сакче
Едно, едно , ама си е моето Heart Eyes

# 594
Zdraveite momicheta ot 149.96 na 9-ti den, dnes na 11-ti den 4HG e 325.59  Simple Smile  Otdyhnah si malko.

# 595
  • София
Zdraveite momicheta ot 149.96 na 9-ti den, dnes na 11-ti den 4HG e 325.59  Simple Smile  Otdyhnah si malko.
а симптомите как са  Mr. Green

# 596
Po4ti lipsvat i az napravo se 4udq kakvo stava. Daje dnes i korema mi spadna, a beshe nadut. I az si pomislih, 4e 4hg shte e po-nisko ot prednia pyt. Napravo se pobolqh dokato 4akah rezultata. 4udq se obache poneje ot Nadejda mi kazaha da otida na 21 den sled transfera i to se pada 11-ti avgust, a Stamenov taka i taka na 15 se vryshta. Dali shte se syglasqt napravo togava da otida, zashtoto iskam da go pitam i za nqkoi neshta ili trqbva to4no na 21 den da me vidqt.

# 597
Едва ли ще е проблем, още повече ти отиваш по-късно, не по-рано, смятам, че четири дни не са проблем
То и сле това пак ще те викнат, да те погледнат, сърчице да чуят... Grinning

# 598
Kolko neveroqtno zvuchi. Ne sym si i predstavqla, 4e oshte s pyrvoto in-vitro shte stigna do tuk. Makar 4e ima oshte dosta vreme dokato stigna do syrchice i ne iskam mnogo-mnogo da se nadyhvam, zashtoto nishto ne se znae.

# 599
Synni,май не трябва да те притеснява това,че няма да те видят точно на 21 ден.Те и без това са в безхаберие какво и кога се случва.Аз на 15 ден от трансфер на бластоцисти бях в клиниката по друг повод,питах ще може ли да ме прегледа някой,за да не ходя пак след 3,4 дена.Е отговора на един от лекарите знаеш ли какъв беше-да отида след 20 август,като се върнат,сега е оше рано,нищо няма да се види!!!Та в крайна сметка се наредих да си запиша час за 16 авг.-тогава е първия раб.ден на д-р Стаменов.Но на регистратурата ми казаха,че не може-много е късно,трябва да ме видят по-рано.Записах час за д-р Чачева-така ми каза д-р Стаменов на трансфера.И пак ми го записаха за 8 авг.-пада ми се 24 ден!

Общи условия

Активация на акаунт