Дългото лятно чакане след трансфер-30

• 55 517
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
dani42 , не вярвам да е безхаберие на лекарите, но ако сега тръгна да правя пак процедура, изобщо няма да ходя на преглед към 21 ден. Виждат се едни точки и толкоз, просто е безмислено, ама нямаше кой да ми каже да не бия 1000 км за лудо. Най-добре след 6 г.с. поне да се види дали има пулсации ембриона.

# 601
  • София
смислено си е и на 20 ден, но не е чак задължително.

# 602
Момичета, извинете за офтопика - аз се движа със закъснение, сега съм в процедура.
отблях се и ако  искате  - вярвайте, забравих да си бия Гонал-а и Цетротида:))

гонал бих сега - с час иполовина закъснение. Мислите ли, че закъснението с Цетротида е фатално? Вече съм 9 ден стимулация:... Направо си изкарах ума - заблях се да работя и забравих за лекарствата!! Мисля да си бия Цетротид-а след 50 мин. Случвало ли ви се е?

Благодаря за търпението и извинете за офтопика, но тук реших да питам, защото ви е още пресен споменът!!

# 603
Смехорани, по-добре звънни на лекаря си и го питай, ако си в Надежда на спешния.

# 604
  • София
в Надежда в момента са отпуска и няма стимулации  Crazy

какво значи забрави?
час два не са особен проблем.

# 605
Точно час и половина  #Crazy
Ами - разработих се на компютъра и забравих.
Благодаря ви за отговорите! Поуспокоих се*** И аз се надявам да не настъпи овулация - би било много тъпо, защото сме чак в Истанбул, хаха! Simple Smile))

На всички чакащи пожелавам две чертички, много радост и усмивки, да настъпи желаната бременност и да има щастлив финал с малки красиви човечета***!

След дсетина дни, като се преместя при вас, искам да прочета, че всички сте щастливо бременни!   bouquet

# 606
  • София
Снощи сънувах, че се подготвям за пункция. Че и Персенска беше там и ми обясняваше нещо  Joy #Crazy

# 607
Дани, 15 ден от трансфера е много рано и нищо няма да се види наистина.Мен Перси ме извика на 21 ден, не защото тогава трябваше да отида, а защото и беше последният работен ден преди отпуската и искаше просто да се опита да види нещо.Сега съм записана за 14.08.при д-р Михова.
И аз мисля че при положителен тест не можем в никакъв случай да говорим за безхаберие.

# 608
Извинявам се,може би съм се изразила малко силно с това "безхаберие",но ми се стори несериозно да те съветват да отидеш на първи преглед 36 дни след трансфер...А мисля така,защото при миналия ми опит д-р Стаменов видя точицата на 15...Както и да е,мен и без това ме е страх да отида на преглед след преживения мисед миналия път.10 дена по-рано или по-късно-пак ще ме е страх,изпадам направо в паника от това какво ще видим и дали ще е каквото трябва...Май предпочитам да си стоя в неведение и да си набивам в главата,че всичко е наред...

# 609
m.e.m.27 a видя ли се нещо на 21-ви ден ?
При мен стана работата да си запиша час за д-р Стаменов направо. Дали обаче до тогава ще продължавам да бъда бременна не знам. Оф много ме е страх.
Но нали все пак се води, че когато чхг стане над 1000, може да се види точица. Аз по принцип смятам по-рано тук във Варна да отида да видя какво става, че да стоя толкова дълго в неведение... няма да издържа.

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 16:10 от Synni__

# 610
Maй точно тава е верния алгоритъм,щом си от Варна!Отиди там да те видят,а когато имаш нужда от сериозен съвет за лекарства,или нещо друго-бягай към София!Дано всички имаме късмет до края!

# 611
  • София
при мен и двата пъти на 20 ден от трансфера се видя каквото трябва.
втория път седмица след това и сърцето чухме дори.
та 20 ден според мен си е  екстра за преглед.

# 612
Мацки, да се включа с не добри новини около мен, днес ми е 11 ден и след тоалетна имах мноого бледо кафеникаво, дето се вика почти незабележиво, направо ме обля студена пот, това да не ми е цикъла, че днес-утре са ми 27-28 ден, по принцип цикъла ми е толкова дни....

# 613
Галка,не се притеснявай,не мисля че е цикъл.Аз на 8 и 9 ден след трансфера имах такова зацапване и на 11 ден видях положителен тест.За сега нямам зацапвания,но пък ме наболва корем....

# 614
Галка, това нищо не означава. Пийни си но-шпа и си почивай.Или иди да си пуснеш идин кръвен тест.
Съни, видя се веднага.Сакче в матката/аз нямам тръби та този път беше ясно че трябва да е там/ и то веднага.А след оглед видя и още една точка, която беше видимо по-малка от първата.Каза рано е и следващият път ще се разбере.

Общи условия

Активация на акаунт